reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My wyspacerkowaliośmy się. Piękna dziś pogoda -słonecznie, ciepło i w zasadzie bez wiatru.:tak:

My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy:tak::tak::tak:
Noi dobrze. Przynajmniej masz już z głowy.:tak::-)

Bodzinka Karolek pięknie się w kapciach prezentuje.:-)

Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D

Nagotowałam się, natrudziłam i co? I Maja zjadła tylko kartofelki:angry::angry::angry:
Oj, skąd ja to znam...

wrócilim:tak::tak: trochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??

soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??
Mój to pięknie przybierał (nawet więcej niż było "przewidziane"). A glutenu do tej pory nie wprowadziłam. Nie spieszę się. Idę starym schematem.;-):tak:

No zgralim zdjęcia ze spacerkowania i Adrianek je zescrapkował:tak: och te moje dziecie niedługo mnie z kompika wygryzie:-D
Piękne.:tak: Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-):-D

Anaconda miłego wypoczynku.:-)

Dobra zmykam, bo zaraz M z pracy wraca. Jakby co to mnie tu nie było.;-):-p

asiulinka, dzięki za komentarz. Ja sobie tak myslę, że chyba nie ma nic złego w standardowym schemacie żywienia - miliony dzieci się na nim wychowały. A pediatra mi dzisiaj, ze wszystko się zmieniło i żeby już gluten podawać i w ogóle:confused::baffled::confused: no i bądź tu mądry i pisz wiersze :oo:

Piękne.:tak: Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-):-D
bardzo dziękujemy za komplementa. On poprostu ciekawski jest i dlatego się szybko uczy:tak: Tylko zaczyna mu się cięty język jak u tatusia robic i ta totalna olewka:wściekła/y: W podwójnym wydaniu to ja tego nie wytrzymam:no:
Moje dzieci się bawią u siebie= totalny bałagan w pokoju:sorry2: No ale mam przynajmiej troszkę spokoju:tak:

No u mnie byl tata,,zostawil mis woja karte z kasa,hih,,bo wyjezdza na dw atygodnie i mam dawac dzieicom jego kase,,tzn starszej i moje suiorze co mlodszej pilnuje,,no ogolnie taki tam bagajan-jak matu mowi,,,
Posiedzial pogadal,,wyzalil sie ,,no i w niedizele o 5 do Bułgarii leci,,,,a my z siora nad malolatami mamy czuwac,,,,hmmm,,,juz sie boje o one powymyslaja,,,

ja wpitalam fasolke,,a maly pyrki zjadl z mieskiem,,tera zpata oglada,ob kupilam mu nowa bajke i ksiazke z patem

Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

sikoreczka hehe wie co powiedzieć :-D:-D:-D:tak:fajne scrapiki a dzieci masz urocze:-)

wrócilim:tak::tak: trochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??

soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??
Madźka skoro się najada to nie powinnaś się przejmować :tak:widocznie taki jego urok;-) mi Amanda przybiera różnie od 150- 250g na tydzień:tak: Myślę, że to ile nasze dzieci przybierają jest ich cechą indywidualną :tak:

reklama
Ja mam zrypany humor...
Ex przyjaciolka na gg jezdzi po mnie jak po szmacie...:/... wyzyc sie musi czy co? :-/...
Tylko dola zlapalam...

Jutro pobudka o 6... nie chce mi sie, wogole humoru nie mam zeby jechac :(...

Czuje sie (sory) kurewsko samotna :(

Do góry