reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madźka - ja bawiłam się w szkołę i dzienniki robiłam.:-)
Ja nauczycielką chciałam być dopiero w podstawówce, ale jakoś mi się odwidziało na rzecz jakiegoś psychologa czy lekarza:confused::confused:. A we wczesnym dzieciństwie chciałam na poczcie pracować :-D:-D - bo mnie kręciło jak te babeczki nawalały stemplami w listy :baffled::-D:-D. Człowiek to ma pomysły za młodu :rolleyes2::-D

Sikoreczka masz śliczną córeczkę:-) napatrzeć sie nie mogę :-D
Moja Ci ona:-):-):-):-)A dokładnie Lola, tylko ciiiii.Nie mówcie nic Sikoreczce;-);-);-);-)
Aluśka kochana my mamy 1300 przy dobrych wiatrach...Ale my od początku sami.Lepiej biednie a spokojnie.Tylko, że my mamy mieszkanie od miasta.Oj biedna Ty, biedna.....Za takie pieniądze to rzeczywiście z wynajęcie to nie za bardzo...My do tego kredycik spłacamy..Ale mój M obrotny i częśto "lewe" przynosi;-);-)
Nie było mnie moment, jadłąm z dzieckiem w piłke grałama aWy ciotki klikacie jak opetane:-):-)
Aluśka te scrapki to z netu ściągnełam.Ze stronki JPo.Ale juz tam nie ma gotowców:-:)-(

Popieram Anaconde w 100%, to wygląda bardzo nieciekawie.

No tak a teraz będę pisała sama ze sobą;-), nikogo nie ma:-(.

Jasmina zgadzam się Anaconda ma rację ale na razie nie mamy innego wyjścia jak mieszkać z teściami :no:....może niedługo to się odmieni...mam taką nadzieję ...:-( teraz muszę jednak zacisnąć zęby i żyć dalej :-(

Ja nauczycielką chciałam być dopiero w podstawówce, ale jakoś mi się odwidziało na rzecz jakiegoś psychologa czy lekarza:confused::confused:. A we wczesnym dzieciństwie chciałam na poczcie pracować :-D:-D - bo mnie kręciło jak te babeczki nawalały stemplami w listy :baffled::-D:-D. Człowiek to ma pomysły za młodu :rolleyes2::-D
Dobre... Ja chciałam być konduktorem, miałam nawet taki zestaw konduktora z biletami...

Aluśka - siły i spokoju, karta zawsze kiedyś się odwraca :tak: wiem , ze nie brzmi to zbyt pocieszająco ale rozkładanie tego problemu na czynniki pierwsze tylko pogorszy sytuację. Zęby zaciskaj i do przodu - rób swoje:tak:. Ściskam cieplutko:-)

reklama
Moja Jasminka normalnie chyba zgłodniała bo sama do lodówki zajrzała:szok:, jejku może w końcu zacznienormalnie jeść:-). Byłoby świetnie

Bodzinko jak tam dzionek?

Do góry