reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla Ola spełnienia marzeń i zdrówka
w końcu miałam wolniejszy dzień i poszłam sobie do tesco a tam niespodzianka frykasy mojego syna w obniżonych cenach zwątpiłam trzy razy sprawdziłam datę ale ok zawsze troche zaoszczędze
z moim m. dzieje się coś dziwnego dziś znów wziął Stasia do drugiegi pokoju a ja spałam do 10 (z przerwą od 5 do 8)
Mały nauczył się pluć i od wczoraj nic innego nie robi jakby było mało że slina mu i bez tego cieknie
Marta mój też robi na rzadko od samego rano dałam smecte

reklama

;-);-)
A toscrapki gotowce JPo.Model gotowiec by Bodzia:-D:-D:-D

Bodzinka jestem pod wrażeniem :-D scrapki są śliczne a zwłaszcza 3 od końcami sie podoba :tak:

a to mój mały bączek, ma prawie 6 cm

i duzy bączek
Pycha śliczne dzidzia w brzusiu :-D a duży bąbelek też jest uroczy:tak: Super ze dobrze się czujesz i że z dzidzią wszystko w porządku tak trzymać :tak:;-)

Oleczku:
Na Twoje Urodzinki
dużo zdrówka i radosnej minki
oraz mnóstwa prezencików
od przyjaciół i rodzinki.

birthday_glitter_graphics_17.gif

e-ciotka Aluśka wraz z Amandzią przyłączają się do życzonek dla Oleczka dzisiejszego solenizanta:-D

w końcu miałam wolniejszy dzień i poszłam sobie do tesco a tam niespodzianka frykasy mojego syna w obniżonych cenach zwątpiłam trzy razy sprawdziłam datę ale ok zawsze troche zaoszczędze
trzeba było mnie zapytac to bym powiedziała , że w Tescu dzieciowa promocja:-D:blink:, a mąż może na ten wiatr tak reaguje :confused:;-), grunt, ze troszkę podeśpisz:happy2:

trzeba było mnie zapytac to bym powiedziała , że w Tescu dzieciowa promocja:-D:blink:, a mąż może na ten wiatr tak reaguje :confused:;-), grunt, ze troszkę podeśpisz:happy2:
mam nadzieje że nie na wiatr tylko na stałe mu rozum wrócił;-) nie wiedziałam ale zaskoczenie miłe nie powiem
właśnie kombinuje co sobie kupię za zaoszczędzone;-)
i udało mi się nawet trafić w herbaciany gust mojego syna
coś za dobrze to od rana wygląda............

Właśnie Jaśminka zaproponowała zabawę w bibliotekę. Mają te dzieciaczki fantazję, jak się cieszę że zaczyna wymyślać jakieś zabawy a nie tylko wisie mi na nodze albo na plecach. Może już się zadomowiła tutaj...

jasmina jak ja byłam mała tez się bawiłam w bibliotekę. Mama mnie przeklinała bo pocięłam jakiś zeszyt i robiłam rewersy do książek :sorry2::sorry2: ostatnio odgrzebałam dla Szymka bajki Andersena a tam - rewersy z dzieciństwa + suszone liście :confused::-D
Kreatywna córa - cieszyć się :-)

reklama
Ja dzisiaj wysłąlam do pracy za mnie m bo dostałąm @ i czuję sie naprawde fatalnie, na brzuch nawet tabletki mi nie pomagaja:baffled: wiec m za mnie dzis pracuje,a co tam...:-p

W Tesco promocja ciuszków???? czemu wy o tym wczesniej nie piszecie:confused: ja tak żadko jeżdże do tesco że nie wiem o tkaich rzeczach....

Do góry