reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja się pospałam przy karmieniu:eek:, jakaś lewizna ze mnie wyłazi dzisiaj. Na pogodę chyba....
Jasmina ty nie polewaj ze mnie bo ja tu umieram z ciekawości jak ten Twój zestaw konduktorski wygladał :confused::confused::-D:-D.
Bodzinka co z Twoim paluszkiem:confused::confused::confused:
Małagosiunia, Ty jię koffaniutka z tymi 10 latami bez dzieci nie zarzekaj tak starannie bo jak sex codziennie no to ja nie wiem:confused::-D:-D. Fajnie, że na fitnessik idziesz:tak::tak:

U mnie to chyba się nie sprawdza bo sex mam na codzień a waga cały czas w miejscu stoi:-D Cholerka no:-D hihi
Ja tam przy sexie się tak nie poce jak przy bieganiu:oo::oo::-D
Dziewczyny może za mało aktywnie w tym uczestniczymy:confused::-D;-) mi tez waga z sexu nie spada:dry:

Aluśka współczuję i trzymaj się jak wygram w totka to kupię Cui dom daleko od nich.co prawda mieliśmy się dołożyc teścią do budowy jak wygramy ale co mi tam;-)

To ja tez poproszę........;-)

M wrócił do domu, zjadł obiad i poszedł grzebać przy aucie:baffled: a mnie tak brzuch boli ze ledwo siedze a tu jeszcze Igora trzeba zabaiwac, co za facet zero litości:no: ehhhhh.

Gdzie jesteście????
Dzwoniłam do M bo dziś został dłużej w pracy,żeby trochw więej zarobić.A on mi mówi"No w sobote też pójde bo one leżą i aż się proszą żeby je zarobić".Dziecko śpi a Was niet:-:)-(

reklama
Madźka plaster na dupie przyklejony i nie ma bata we wsi:-D Nie zapylę już napewno bynajmniej przez 10 lat chyba ze mi sie odwidzi tak jak z Wojtkiem i po roku już będe planowała:-D:-D hihi
Mykam kochane bo za godzinkę na aerobik:-)

Do góry