anaconda szkoda że nici z zakupów ale może jutro się uda ;-)I d... blada, M zadzwonił że jeszcze jest w pracy i wróci za godzinę, więc zakupy diabli wzięli
reklama
Ja się pospałam przy karmieniu, jakaś lewizna ze mnie wyłazi dzisiaj. Na pogodę chyba....
Jasmina ty nie polewaj ze mnie bo ja tu umieram z ciekawości jak ten Twój zestaw konduktorski wygladał .
Bodzinka co z Twoim paluszkiem
Małagosiunia, Ty jię koffaniutka z tymi 10 latami bez dzieci nie zarzekaj tak starannie bo jak sex codziennie no to ja nie wiem. Fajnie, że na fitnessik idziesz
Jasmina ty nie polewaj ze mnie bo ja tu umieram z ciekawości jak ten Twój zestaw konduktorski wygladał .
Bodzinka co z Twoim paluszkiem
Małagosiunia, Ty jię koffaniutka z tymi 10 latami bez dzieci nie zarzekaj tak starannie bo jak sex codziennie no to ja nie wiem. Fajnie, że na fitnessik idziesz
Ja tam przy sexie się tak nie poce jak przy bieganiuGdzieś czytałam ze kilka minut sexu to tak jakby się biegło 30 minut.
Buhahahahaha:-):-):-):-):-)Ja tam przy sexie się tak nie poce jak przy bieganiu
Powtarzam, kapitalna kobitka z Ciebie;-);-);-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
U mnie to chyba się nie sprawdza bo sex mam na codzień a waga cały czas w miejscu stoi Cholerka no hihi
Dziewczyny może za mało aktywnie w tym uczestniczymy;-) mi tez waga z sexu nie spadaJa tam przy sexie się tak nie poce jak przy bieganiu
Aluśka współczuję i trzymaj się jak wygram w totka to kupię Cui dom daleko od nich.co prawda mieliśmy się dołożyc teścią do budowy jak wygramy ale co mi tam;-)
To ja tez poproszę........;-)
M wrócił do domu, zjadł obiad i poszedł grzebać przy aucie a mnie tak brzuch boli ze ledwo siedze a tu jeszcze Igora trzeba zabaiwac, co za facet zero litości ehhhhh.
Rozmawiają dwie kury:M wrócił do domu, zjadł obiad i poszedł grzebać przy aucie
- Mój stary na podwórku a Twój?
_a poszedł pogrzebać przy aucie....
Agatka, to na bolacy brzuchol, zeby się rozruszał
sikoreczka79
Fanka BB :)
Rozmawiają dwie kury:
- Mój stary na podwórku a Twój?
_a poszedł pogrzebać przy aucie....
Agatka, to na bolacy brzuchol, zeby się rozruszał
Agatka też chcesz mieszkać daleko od teściów Aluśki? to musi być mega kumulacja żeby i dla mnie starczyło;-)
idę szamac
reklama
Małagosiunia21
Witam
Madźka plaster na dupie przyklejony i nie ma bata we wsi Nie zapylę już napewno bynajmniej przez 10 lat chyba ze mi sie odwidzi tak jak z Wojtkiem i po roku już będe planowała hihi
Mykam kochane bo za godzinkę na aerobik:-)
Mykam kochane bo za godzinkę na aerobik:-)
Podziel się: