teraz waże 70 kg i próbuje różnych diet,po ciąży zostało mi dużo kilo i próbuje się ich pozbyć.Mąż jest ode mnie 5 lat młodszy i czasami mi mówi że za dużo waże,ale jeśli chce mieć dziecko jeszcze to po co mam chudnąć teraz skoro on na jesień chce się starać o następne.Czasami nie rozumiem go?Usłyszał że po 35 roku życia będe mieć problemy z zajściem lub dzieckiem więc panikuje prawdopodobnie.Jednak gdy ja teraz schudne z tak wielkim trudem to przecież nie będzie mi się chciało zaraz zachodzić w ciążę bo po niej znowu zgrubne.Czy mnie któraś z was rozumie?
reklama
anaconda z wielką chęcią bym poszła na swoje ale jak na razie nie mamy na to pieniędzy ja nie pracuję i nie pracowałam (bylam jedynie na stażu) więc nawet nie dostaję pieniędzy za urlop macierzyński :-( a mój mężuś zarabia nie całe 1500 więc nie ma z czym wyskoczyć a do moich rodziców też nie bardzo bo stwierdził ze za dużo na paliwo by wydawał jadąc do pracy i się nie opłacaA my jednak wyszłyśmy na spacer i chyba trochę przemroziłam małą, zobaczymy jak wstanie
aluśka uciekaj stamtąd póki prędzej bo tylko życie sobie zmarnujesz, nie możecie iść mieszkać sami?
Marta1981
Rodzyneczka
jul marudzi,ide smazyc popcorn
jasmina111
Fan(ka)
Marta1981 - zajrzyj na prv.
Widzę że tu są takie "zmiany" część dziewczyn jest wolniejsza rano i wtedy tu jest a część pod wieczór.
Teraz biorę kawkę i poczytam Was troszkę.
Widzę że tu są takie "zmiany" część dziewczyn jest wolniejsza rano i wtedy tu jest a część pod wieczór.
Teraz biorę kawkę i poczytam Was troszkę.
anaconda27
styczniówka2006
A ja się muszę wziąć za obiad, dzisiaj jadę oglądać łóżko dla Mai, albo pojedziemy wszyscy razem jak M wróci z pracy albo pojadę sama a on zostanie z małą (znając życie i mojego M to będzie wolał jechać ze mną niż zostać z córcią).
jasmina111
Fan(ka)
Jeśli któraś z mam ma przepis na dobrą dietę i skuteczną oraz coś dobrego od celulitu to prosze o podanie
Na pomarańczową skórkę to mi akurat pomaga Avon, ale ostatnio kupiłam też serum modelujące brzuch i pośladki Evelin - no i troszkę ćwiczyłam i powiem ci że ładna skórka gładka się zrobiła. Ale ćwiczyłam tylko w domku i smarowałam się zawsze przed ćwiczeniami.
Diet to nie stosowałam.
jasmina111
Fan(ka)
Popieram Anaconde w 100%, to wygląda bardzo nieciekawie.aluśka uciekaj stamtąd póki prędzej bo tylko życie sobie zmarnujesz, nie możecie iść mieszkać sami?
No tak a teraz będę pisała sama ze sobą;-), nikogo nie ma:-(.
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Mój na spacerze nie chciał spać, jak wracałam to płakał w wózku. Zasnął chwilę jak weszłyśmy do domu. Teraz już raz go Jaśmina obudziła ale jeszcze zasął. Zaraz się obudzi to wtedy odkurzę. Jaśminka dzisiaj jakaś grzeczniejsza jest ale to chyba o tę sukienkę się obawia. Jak będzie niegrzeczna to nici z sukienki.
Podziel się: