Ja już pisałam, że straaaaaaaaasznie byśmy z męzem chcieli drugiego szkraba, ale to dopiero plan na przyszły rok. A co do ciazy to moja ksiązkowa - w życiu tak fantastycznie się nie czułam, nie miałam tyle energii (oczywiście wszystko to po 2 miesiącach przyjaźni z kibelkiem ). Już nie mogę się doczekać tego wyczekiwania na brzuszek, na pierwsze kopniaki i wystawianie stópek pod żebrami ;-) Mmmm, rozmarzyłam się
reklama
Sikoreczka masz śliczną córeczkę:-) napatrzeć sie nie mogę
witaj Aluśka,ja też mam ojca alkocholika ale od śmierci mamy już z nim nie mieszkam,bo zaraz wyszłam za mąż i teraz mieszkam w innej miejscowości,teraz mam kochanego męża i rzadko odwiedzam ojca.Mój pierwszy mąż to był też alkocholik więc też nie miałam lekko.Za to teściów mam lepszych niż rodziców.
Agatka_BB
IX Lachon BB
aga2aga widże że nie miałaś lekko, dobrze ze chociaż teściów masz fajnych, nie tak jak większość z nas tu na forum;-);-)
Madźka nie pisz tak ładnie o ciąży bo mi się starsznie chce drugiego dizeciaka
Moja ciąża też była bardzo fajna żadnych dolegliwości, zero kibelkowania, jedyne co to na końcu nogi mi starsznie spuchły, ale to chyab większości tak się dzieje.
W ciąży przytyłąm 20kg brzuch miałam kolosalnych rozmiarów, ale i tak było milutko...
Moj maly dorwał walsnie.........gumki;-) i traktuje je jak zabawke fajnie je m schował...... mowilam mu ze nie mam zamiaru tlumaczyc dziecku w tym wieku co to i zeby schowal to gdzies gdize tego nie znajdzie!!!! a tu prosze....mały bawi si e gumkami i mowi ze "pracuje"
Madźka nie pisz tak ładnie o ciąży bo mi się starsznie chce drugiego dizeciaka
Moja ciąża też była bardzo fajna żadnych dolegliwości, zero kibelkowania, jedyne co to na końcu nogi mi starsznie spuchły, ale to chyab większości tak się dzieje.
W ciąży przytyłąm 20kg brzuch miałam kolosalnych rozmiarów, ale i tak było milutko...
Moj maly dorwał walsnie.........gumki;-) i traktuje je jak zabawke fajnie je m schował...... mowilam mu ze nie mam zamiaru tlumaczyc dziecku w tym wieku co to i zeby schowal to gdzies gdize tego nie znajdzie!!!! a tu prosze....mały bawi si e gumkami i mowi ze "pracuje"
anaconda27
styczniówka2006
A my jednak wyszłyśmy na spacer i chyba trochę przemroziłam małą, zobaczymy jak wstanie
aluśka uciekaj stamtąd póki prędzej bo tylko życie sobie zmarnujesz, nie możecie iść mieszkać sami?
aluśka uciekaj stamtąd póki prędzej bo tylko życie sobie zmarnujesz, nie możecie iść mieszkać sami?
No facet przecież, niee.Moj maly dorwał walsnie.........gumki;-) i traktuje je jak zabawke fajnie je m schował...... mowilam mu ze nie mam zamiaru tlumaczyc dziecku w tym wieku co to i zeby schowal to gdzies gdize tego nie znajdzie!!!! a tu prosze....mały bawi si e gumkami i mowi ze "pracuje"
Oj ja też miałam co dźwigac w ostatnich 2 miesiącach ciązy. Ale fajnie było - męż mi butki zapinał, plecki masował, bajki do brzucha czytał. Aaa i ja w ciązy czułam się zajebiście seksownie, nawet jako walec drogowy
Marta1981
Rodzyneczka
Bym była wcześniej tylko mój chował kamerę i książki przeważyły i kwiatek wylądował na drukarce,ziemia wszędzie pozałaziła i z godzinę czyścił.
Jul znowu,teraz zasnął.Wczoraj dałam mu Nestle Sinlac,może po tym go tak goni?Już sama nie wiem:-(?
Jul znowu,teraz zasnął.Wczoraj dałam mu Nestle Sinlac,może po tym go tak goni?Już sama nie wiem:-(?
reklama
woloszki ja bym bardzo chętnie wzieła od Ciebie taki przepisMama Laluni ja sie zgadzam z sewa. Jezeli wyniki sa ok i wszystko inne. Dziecko jest wesole a nie ospale itp to nie ma co sie martwic.
My tak mielismy z Majeczka. Bardzo duzo jadla ale slabo przybierala na wadze. Ale ona bardzo sie duzo ruszala i lekarz stwierdzil ze ona odrazu to wszystko spala.
Maja teraz sie leczy na niedokrwistosc, bo jakis 1,5 temu przestala jesc miecho itp, w ogole malo je ciezko ja do czegos zachecic. Owszem pic to w pierwszej kolejnosci.
Majka za miesiac konczy 2 lata a wazy okolo 10,7 kg.
A co do jedzenia sa dzieci ktore nie znosza obiadkow ze sloiczka bo sa bez smaku. Ogorkowa jej smakowala bo miala smak :-)a mleczko ktore dajesz jej z cycusia tez ma jakis smak, tego co jesz.
Moze sprobuj ugotowac jej sama zupke, nie odrazu ze smietanka i mocnymi przyprawami. Daj troszeczke soli zeby bylo czuc jakis lekki smak. Moze jej posmakuje. Zawsze mozna sprobowac.
Majka tez niechciala mi pic innego mleka niz tylko cycowe. Roznych probowalismy bo chcialam juz konczyc karmic ale po kazdym wymiotowala. Pozniej sprobowalismy kaszek bezmlecznych i zalapala. Do tej pory nie pije mleka modyfikowanego. Od niedawna zaczela pic kawe inke na zwyklym mleku i jej bardzo smakuje.
Co do danonkow to rozwalaja mnie lekarza ktorzy pozwalaja je jesc dzieciom ktore nie skonczyly jeszcze roku Swojego czasu pamietam ze na stronie danona pisalo ze zalecaja je dla dzieci po 3 roku zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepiej zrobic wlsany jogurt i dodac swiezych lub mrozonych owocow. Jak ktos chce przepis na jogurt to podesle.
Marta1981 tort rewelka, Maksikowi sie spodobal :-)
aga2aga witaj współczuję Ci :-(mój tata też nadużywał alkoholu ale przestał gdy miałam 8 lat i od tamtej pory nic a nic bo jakby się napił to pewnie znowu nie mógł by przestać pić ale na szczęście nie probuje
Agatka dobrze że mamy to forum bo bym już zwariowała w tym domuAluśka u mnie jets taka sama sytuacj a ztesciem pijakiem
Madźka tak się zastanawiałam, bo pajac jeden za pierwszym razem zdał że może starzy jego zapłacili albo instruktor był ślepy i głuchyAluśka - przezycia jak z filmu sensacyjnego. Dobrze, że nic się nikomu nie stało . Kto mu dał prawo jazdy
.
Dziękuję Kobitki za wsparcie i zrozumienie
Podziel się: