reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękuje za powitanie!!!Córcia śpi,syn gra na gierce więc korzystam z wolnej chwili.Mąż oddaje dziś rodzicom laptopa,bo czasami nam pożyczają więc korzystam z chwili że mam wolną chwilę a mąż w pracy.

reklama
Witam nową mame i potwierdam.BB silnie uzaleznia hihihihihi:-D:-D:-D
Aluśka współczuje takiej jazdy i nie dziwie się,że jesteś wsciekła.

Witam nową mame i potwierdam.BB silnie uzaleznia hihihihihi:-D:-D:-D
Aluśka współczuje takiej jazdy i nie dziwie się,że jesteś wsciekła.

Bodzinka i to jak :baffled: teraz już mi przeszło ale wczoraj to mnie już k....wica wzięła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
.... ja to mam zajb...e nie dość że mieszkam z teściami to jeszcze z porypanym szwagrem do tego teść jest pier..nym alkoholikiem który robi awantury a treściwa na razie siedzi już cicho odkąd się na nią trochę wydarłam jak nerwy mi puściły ale od czasu do czasu musi swoje pięć groszy wsadzić... :no: ......żyć nie umierać .....:no:

A ja - mimo bardzo trudnej i od początku do samego końca zagrożonej ciąży - już nie mogę się doczekać kiedy znów będę mieć ciążowy brzuszek :tak:

Agatka - mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę przesyłki!

Pycha - śliczne maleństwo! :)

aga - witamy na wątku :)

aluśka - współczuję...

Karolina już wstała,teraz siedzi na nocniczku,ucze ją korzystania z niego.Powoli nam coś z tego wychodzi.Chciałam zapytać jak sobie radzicie jeśli macie dwoje małych dzieci.Mąż chce jeszcze conajmniej jedno dziecko,ale ja jakoś niebardzo wierze w swoje siły.Mam prawie 34 lata i nie wiem czy sobie poradze z dwojgiem maluchów.Wiem że jest mąż i starszy syn,pomogą troche ale ja będe miała więcej obowiązków.Mąż pracuje,uczy się,nie ma czasami pół dnia,a w domu jak jest laptop to już wogle jest mu ciężko się oderwać od niego.Mówi że będzie pomagał przy drugim ale ja wiem jak pomaga teraz i nie bardzo wierze że tak się zmieni.Na razie ma rzucić palenie wtedy zastanowie się nad drugim dzieckiem,tak odwleekam troche rozmowy o dziecku.

Mam niecale 21 lat.... I jedno dziecko mi wystarczy... :-) nastepne musze miec zaplanowane na tip top i wogole... Duuuzo zachodu moze z tym byc... W kazdym badz razie ZADNEJ WPADKI WIECEJ!

Bodzinka i to jak :baffled: teraz już mi przeszło ale wczoraj to mnie już k....wica wzięła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
.... ja to mam zajb...e nie dość że mieszkam z teściami to jeszcze z porypanym szwagrem do tego teść jest pier..nym alkoholikiem który robi awantury a treściwa na razie siedzi już cicho odkąd się na nią trochę wydarłam jak nerwy mi puściły ale od czasu do czasu musi swoje pięć groszy wsadzić... :no: ......żyć nie umierać .....:no:

Aluśka u mnie jets taka sama sytuacj a ztesciem pijakiem:baffled:

Ja "tescia" nie znam... Matka M sie z nim rozwiodla dawno temu.... Pil, tlukł ją... :-/...

Zawsze sie boje wybuchow michala ... wlasnie przez to jaki byl jego ojciec...

reklama
przyleciałam do was jak na skrzydłach - dosłownie:baffled::baffled::baffled:piździ w Łodzi jak cholera głowę chce urwać, przemarzłam jak nie wiem a ja patrzyłam na małego opatulonego w tej gondolce to normalnie mu pozazdrościłam takiego żywota:-D:-D. W ogóle to mam polewkę bo jakoś tak radiowców na tych spacerach przyciagfam i ciągle jakiś wywiadów udzielam:nerd::nerd:, łatwym łupem jestem matka wolno spacerująca z wózkiem. Normalnie sławna będę :cool2::cool2::-D:-D Szymek teraz własnie siedzi na piersiówce i tankuje a ja nadrabiam koffane, nadrabiam:tak::tak:
Nową mamę powitać:-) Domóweczki , których z rana nie było - uściskać;-);-).
Małagosiunia - no i widzisz, mówiłam żebyś uważała z tą dietą kopenhaską, przyjdzie czas to schudniesz rozumiem że z Weiderą jedziesz dalej?:tak::tak:
Aluśka - przezycia jak z filmu sensacyjnego. Dobrze, że nic się nikomu nie stało :baffled:. Kto mu dał prawo jazdy:confused::confused:
Marta jak tam Jul?? Przechodzi trochę czy nic? Ściskam mocno;-):tak:
Jasmina - to będziesz mieć dopiero księżniczkę w domu:-):-):tak: Tylko skąd wy bestię skombinujecie:confused::-D.

Do góry