reklama
Witam nową mame i potwierdam.BB silnie uzaleznia hihihihihi
Aluśka współczuje takiej jazdy i nie dziwie się,że jesteś wsciekła.
Bodzinka i to jak teraz już mi przeszło ale wczoraj to mnie już k....wica wzięła
.... ja to mam zajb...e nie dość że mieszkam z teściami to jeszcze z porypanym szwagrem do tego teść jest pier..nym alkoholikiem który robi awantury a treściwa na razie siedzi już cicho odkąd się na nią trochę wydarłam jak nerwy mi puściły ale od czasu do czasu musi swoje pięć groszy wsadzić... ......żyć nie umierać .....
A ja - mimo bardzo trudnej i od początku do samego końca zagrożonej ciąży - już nie mogę się doczekać kiedy znów będę mieć ciążowy brzuszek
Agatka - mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę przesyłki!
Pycha - śliczne maleństwo!
aga - witamy na wątku
aluśka - współczuję...
Agatka - mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę przesyłki!
Pycha - śliczne maleństwo!
aga - witamy na wątku
aluśka - współczuję...
Karolina już wstała,teraz siedzi na nocniczku,ucze ją korzystania z niego.Powoli nam coś z tego wychodzi.Chciałam zapytać jak sobie radzicie jeśli macie dwoje małych dzieci.Mąż chce jeszcze conajmniej jedno dziecko,ale ja jakoś niebardzo wierze w swoje siły.Mam prawie 34 lata i nie wiem czy sobie poradze z dwojgiem maluchów.Wiem że jest mąż i starszy syn,pomogą troche ale ja będe miała więcej obowiązków.Mąż pracuje,uczy się,nie ma czasami pół dnia,a w domu jak jest laptop to już wogle jest mu ciężko się oderwać od niego.Mówi że będzie pomagał przy drugim ale ja wiem jak pomaga teraz i nie bardzo wierze że tak się zmieni.Na razie ma rzucić palenie wtedy zastanowie się nad drugim dzieckiem,tak odwleekam troche rozmowy o dziecku.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Bodzinka i to jak teraz już mi przeszło ale wczoraj to mnie już k....wica wzięła
.... ja to mam zajb...e nie dość że mieszkam z teściami to jeszcze z porypanym szwagrem do tego teść jest pier..nym alkoholikiem który robi awantury a treściwa na razie siedzi już cicho odkąd się na nią trochę wydarłam jak nerwy mi puściły ale od czasu do czasu musi swoje pięć groszy wsadzić... ......żyć nie umierać .....
Aluśka u mnie jets taka sama sytuacj a ztesciem pijakiem
reklama
przyleciałam do was jak na skrzydłach - dosłowniepiździ w Łodzi jak cholera głowę chce urwać, przemarzłam jak nie wiem a ja patrzyłam na małego opatulonego w tej gondolce to normalnie mu pozazdrościłam takiego żywota. W ogóle to mam polewkę bo jakoś tak radiowców na tych spacerach przyciagfam i ciągle jakiś wywiadów udzielam, łatwym łupem jestem matka wolno spacerująca z wózkiem. Normalnie sławna będę Szymek teraz własnie siedzi na piersiówce i tankuje a ja nadrabiam koffane, nadrabiam
Nową mamę powitać:-) Domóweczki , których z rana nie było - uściskać;-);-).
Małagosiunia - no i widzisz, mówiłam żebyś uważała z tą dietą kopenhaską, przyjdzie czas to schudniesz rozumiem że z Weiderą jedziesz dalej?
Aluśka - przezycia jak z filmu sensacyjnego. Dobrze, że nic się nikomu nie stało . Kto mu dał prawo jazdy
Marta jak tam Jul?? Przechodzi trochę czy nic? Ściskam mocno;-)
Jasmina - to będziesz mieć dopiero księżniczkę w domu:-):-) Tylko skąd wy bestię skombinujecie.
Nową mamę powitać:-) Domóweczki , których z rana nie było - uściskać;-);-).
Małagosiunia - no i widzisz, mówiłam żebyś uważała z tą dietą kopenhaską, przyjdzie czas to schudniesz rozumiem że z Weiderą jedziesz dalej?
Aluśka - przezycia jak z filmu sensacyjnego. Dobrze, że nic się nikomu nie stało . Kto mu dał prawo jazdy
Marta jak tam Jul?? Przechodzi trochę czy nic? Ściskam mocno;-)
Jasmina - to będziesz mieć dopiero księżniczkę w domu:-):-) Tylko skąd wy bestię skombinujecie.
Podziel się: