reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olusiowi dużo zdrówka, szczęści i uśmiechu w życiu przesyła
BB-ciocia Ola z Jaśminką i Dawidkiem.
100 lat dla Olusia Filusia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam Dziewuszki
Jaki dzisiaj humorek macie? Ojjj widzę że u Niektórych kiepściuchny. Dla tych z kiepściuchnym humorkiem przesyłam troszkę słońca.
Wczoraj pojechaliśmy do sklepu i Jaśminka wypatrzyła suknię Belli. Nie wiem czy wiecie jaką? Z Bajki Piękna i Bestia. Tak więc dzisiaj mąż będzie jechał na sygnale po tę suknię:-D:-D:-D. No cóż córusia tatusia:-):-):-).

A ja dzisiaj obiadu nie robię he he he lazanie będę miała i kurczaka z wczoraj. Jak mi dobrze, niech ktoś jeszcze za mnie posprząta;-)

Jak tak piszecie o swoich dzieciakach,ze jedno wyje drugie wyje i wcześniej Pycha wkleiła usg to mi si e az chce drugiego bobasa:sorry2: chyab mnie cos pokopalo:confused::baffled:;-) znowu mi przyszła "chcica" na drugi edzieciatko:sorry2:

A co tam u Ani 138??? pokazuje si ena zamknietym? co u niej slychac?

Część Kobitki:tak:
Ale się rozpisałyście nie ma co :sorry2: Wczoraj nie mogłam do Was zajrzeć bo pojechaliśmy na imprezkę urodzinową do mojego męża chrześniaka :confused: razem z teściową i szwagrem ( teść był z byt pijany:baffled:) a że to był ich samochód bo nasz nie ma haka tak więc prowadził szwagier :baffled: który jeździ bardzo nie ostrożnie i już miałam mu wczoraj zamiar oczy wydrapać :wściekła/y: bo cudem uniknęliśmy kolizji bo pajac jeden nawet nie zwracał uwagi że jedzie z małym dzieckiem:wściekła/y: tak się kretyn rozpędził że przy hamowaniu na czerwonym wpadliśmy w mały poślizg i ledwo co zahamował przed samochodem z przodu :angry: Nawet teściowa go upominała żeby normalnie i nie szalał ale ten swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakby nie mój mężuś to bym go wczoraj chyba zatłukła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:
Dzięki Bogu do domu wróciliśmy cali i zdrowi ale nigdy w życiu nie wsiądę do samochodu z tym piii.........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!:-)Ja też siedze w domu,mam 13 lat chłopca,dziewczynka 15 miesięcy,mąż pracujący.Ciesze się że jestem panią domu i taki chciałam mieć model rodziny,ale czasami męczy mnie siedzenie w domu.Mieszkamy na odludziu,więc nie mam specjalnie znajomych.Jeździmy w niedziele do teściów i to moje wyjazdy.Czasami jeżdże do sklepu z mężem i dziećmi.Ostatni raz miałam wyjście sama w 2007 r w maju.Mąż niechce specjalnie zostawać w domu.Dobrze że czasami mam dostęp do komputera to dzięki temu mam nadzieje znaleźć przyjaciół.:tak:

reklama
Witam nową mamusie no i oczywiście trzeba cie uprzedzić ze bb wciaga i niedługo będziesz uzależniona;-) a do nas trzeba bardzo czesto zagladac bo duzo skrobiemy:-D

Do góry