reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Piszę co Olo mówi:ZAPRASZAM NA TORCIK,DZIEWCZYNY OD MAMY DZIEKUJĘ ZA PREZENTY I ŻYCZENIA:-D

Jul już 5 razy:wściekła/y:,nie wyrabiam na przebieraniu go,teraz jeszcze ulał:no:.Łazienkę wypucowałam wczoraj wieczorem a teraz dotarłam do pokoju Olka.

reklama
\Agata Bb widzisz jak to jest wszędzie oszukują:-( Nie jestes głupia poprostu uwierzyłaś kurierowi:-)

Ładnie to określiłaś...;-)

Od poczatku slysze ze
- Zle go ubieram
-zle go przewijam
- Raczki mu wyrwe
- Jak ja mu buty zakladam, kostki mu uszkodze
- Nie karm go tym
- Nie nakladaj tyle na lyzeczke
- Nie wpychaj mu jedzenia do buzi...
- Herbatka za zimna
- Herbatka za goraca...
- Cos mu znowu zrobila ze tak placze (a maly mnie skopal bo mial focha, to go na podloge odlozylam )

Jakbym to samo słyszała od tesciowej:baffled: identyczne słowa:no: Nie znosze tego!

Od poczatku slysze ze
- Zle go ubieram
-zle go przewijam
- Raczki mu wyrwe
- Nie karm go tym
- Herbatka za zimna
- Herbatka za goraca...
- Cos mu znowu zrobila ze tak placze (a maly mnie skopal bo mial focha, to go na podloge odlozylam )

Tata juz ja zjebal ze ma sie ode mnie odwalic, bo przy mnie jakos palcem nigdy nie kiwneła...
Kiedys jak sie jej nie posluchałam, to poszla naskarzyc mamie ze pyskuje. Ta jej powiedziala, ze co sie dziwic, skoro milego slowa od niej nie slysze, tylko ciagle pretensje...

stara wariatka... Teraz maly siedzial w lozeczku grzecznie i sie bawil... Przylazła, podniosła go, ponosila i stwierdzila ze nie ma sily i go odlozyla... Maly juz jest wsciekly!!!!

Dokładnie jak moja teściowa poprostyu:-:)angry: To wyciąganie z łóżeczka to samo przylezie na 5 minut pobawi się i idzie a ja zostaję z wyjącym dzieckiem:angry: Co za wredne baby:-( Normalnie wkurwić się można:angry:
AgataBB no widzisz jaka ja zdolna jestem:-) hihi

No a ja jestem jeszcze taka ze od razu odpyskuje... Pozniej stara jedza jezdzi po mojej mamie... :-/...

Do tego ja z maly musze sie gniesc w malym pokoiki w ktorym po rozlozeniu ojego lozka sie nie idzie ruszyc.
A ona sama w wielkim pokoju :-/....

Jak w ciazy prosilam ja, zeby sie zmienila to uslyszalam ze mam sie z pokojami z rodzicami zamienic, (oni maja najwiekszy ;-/...).....

STARA KROWA!!

Od poczatku slysze ze
- Zle go ubieram
-zle go przewijam
- Raczki mu wyrwe
- Nie karm go tym
- Herbatka za zimna
- Herbatka za goraca...

Szkoda słów i nerwów po prostu:no::no::no::no:
Bawiłam się z Młodym, nie wyglądał na śpiącego.Podeszłam do kopma poczte sprawdzić a on klawiature zasunął, na kolana wlazł, do cyca sie dostawił sam i śpi:confused::confused:Czyżby go powietrze zmogło:sorry2::sorry2:

Szkoda słów i nerwów po prostu:no::no::no::no:
Bawiłam się z Młodym, nie wyglądał na śpiącego.Podeszłam do kopma poczte sprawdzić a on klawiature zasunął, na kolana wlazł, do cyca sie dostawił sam i śpi:confused::confused:Czyżby go powietrze zmogło:sorry2::sorry2:

tez bym tak chciala... Moj wciaz gania jak dziki ;-/...
I robi dziwna mine :-/... Wyglada to jak jakis skurcz miesni na twarzy... Az sie boje :-/ bo moze to cos niedobrego

A u mnie istny obłęd nie mam siły normalnie:angry: Michał zmęczony ale spać nie chce jak mu zaraz wklepię to się skończy:angry: Wojtek wyje w niebogłowsy niewiadomo dlaczego:angry: Dom wariatów. Michałowi obiecałam że titka nie dostanie wcale zobaczymy...

reklama
Ide moze maly poszaljeje po duzym pokoju... Jestem dzisiaj juz padnieta i nie moge sie doczekac az moja mama wroci...

Do góry