reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babeczki :) u Nas sloneczko ze hej!!!! zaraz zmykamy na spacerek :)

mija piekne ceramiki :)gratuluje talentu!!!!muissz byc fajna babeczka, wszyscy artysci to fajni ludzie!!!!

ja juz to chyba pisalam , jestem ratownikiem medycznym :)

reklama
Mija mam nadzieję że wszystkie Maje takie uzdolnione ;) :laugh: :laugh: :laugh:

mordziulka no niestety 666 ale juz masz 668 to lepiej :p ;D ;D ;D
U nas tez piekne słoneczko i tez na specerek ide wczoraj byłam dwa razy i zgubilismy bucika tzn dwa ale jednego znalazłam buuuuuuuuuuu

ja jestem technikiem ekonomista a pracowalam w tylu sklepach ze rzygac mi sie chce.....w dupie mam...zakladam wlsany interes....;)

jsorbek pisze:
Joaska dla mnie ta twoja praca to super tylko ja bym chyba wymiekła bo skłonność do zamartwiania mam :p

eeeee tam, czemu mialabys sie zamartwiac???? trzeba dzialac i tyle, jak dobrze pracujesz to nie musisz sie o nikogo martwic!!nie przecze praca jest ciezka, do dzisiaj pamietam moje pierwsze zetkniecie ze smiercia czlowieka ( moze nie powinnam tego pisac)...........ale kocham to co robie, lubie kontakt z ludzmi, lubie im pomagac, czasem sama rozmowa z czlowiekiem, ktory lezy od wielu miesiecy w szpitalu daje naprawde duuzo satysfakcji!!!

Czesc dziewczyny :)
Ale słonko grzeje ...jejku aż zyc sie chce ! Pamietacie jak płakałysmy ze zimno , szaro , brudno ??? a teraz.....jejku ....normalnie niewieze że wreszcie ta wiosna nadeszla ::) jupi

Mija extra :) Kiedys jak we Wrocku za czasów studiowania wynajmowałysmy mieszkanko to koło nas mieszkała bardzo znana artystka która równiez zajmuje sie ceramika , porcelana .Robiła wiele ciekawych prac które zdobia wrocław . :)

Ja z hobby i zawodu jestem grafikiem komputerowym .Przed ciążą preznie działałam w tym zawodzie i hobby ...teraz :( ..bardzo mi tego brakuje .Mam nadzieje że niedługo znowu powróce do swojego hobby , pracy i bede twozyc na nowo :)

Moj mąz jest elektronikiem z zawodu ...ale kreci go wszytko co zwiazane z komputerami i muzyka .bardzo lubi rysowac i fajnie mu to wychodzi :) Wiec twozymy zgrana pare .Rozmawialismy juz w czasie ciazy o tym jak chcieliybsmy wychowywac synka .Napewno będzie posyłany na róznego rodzaju kursy , spotkania artystyczne .To bardzo rozwija dziecko od najmłodszych lat .Osobiscie bardzo bym chciała aby grał na perkusji ....ale czas pokaze :) co on sam wybieze :0

jezeli chodzi o muzykowanie to moj polowek tez gra........klawisze i gitarka..........

ja spiewam, wiec poznalismy sie na wspolnym muzykowaniu..........i tak polaczyla nas wspolna pasja.................

ja troche gralam na skrzypcach, ale jakos mlodziencze rozleniwienie wzielo gore..................a o jakis studiach medycznych marzylam od dawna!!!!!

chcialabym, zeby Kuba byl umuzykalniony jak my..........ale wazne zeby robil to co kocha!!!

shady fajnie zakładaj firme,jak nie miałaś dotej pory to możesz się starać o dofinansowanie a wcale nie jest tak trudo ,naszych trzech kumpli starało się i wszyscy dostaki po 12-14 tysi. Jest to bezzwrotne pod warunkiem że wydasz chyba przez 2 miesiące i nie zamkniesz firmy przez rok.
Teraz jest tez fajnie bo zus to tylko 200zł z kawa łkiem ...nie tak jak ja miałam ponad 700 :(
Szkoda że już mam firme ,napisała bum rojrkt i może bym dostała na założenie pracowni...dofinansowania do istniejących firnm nie są tak kożystne

Joaska masz niesamowitą prace,trzeba miec do niej predyspozycje...ja nie dała rady,choć to cudowne pomagać ludzią :)

Lady-bird fajnie grafika komputerowa to też sztuka,może kiedyś nam pokażesz co robisz :)
Ja też postanowiłam teraz jak siedze w domku pouczyć się graficznych programów..ale coś cięzko mi to idzie....a biblia do nauki troszke kosztuje :(

A ja nie wiem kim chciała bym żeby Noe był .... napewno jak tylko będzie chciał będzie chodził na wszystkie zajęcia które sobie wymyśli..nawet szydełkowanie ;) :laugh:..no i mam nadzieje że będzie nas na to stać....Przemek nie chce żeby mały został aktorem..wiekszośc naszych znajomych to lalkarze lub aktorzy...niezbyt popłatny i nie łatwy zawód ...choć przy takiej ilosci wójków i ciotek z artystycznych zawodów może też będzie podązał w tym kierunku.
Choć jak postanowi zostać włóczykijem i będzie wtym szczęsliwy będze go wspierać....ja bym chciała być włuczykijem :) :) :) :)

Ale pogoda ,spadamy na dwór ..do póżniej...
ale mam dziś fajny humorek..nie mqa jak słonko ;D

Mija trzymam kciuki, żeby Ci się udało ;)
Joaśka super,że kochasz swoją pracę, Biedronka Ty też ;) obyś wróciła do tego co lubisz :)
Ja w życiu nie myślałam,ze będę nauczycielką ;D ale widocznie tak miało być hehe ale lubię to co robię i cieszę się,ze mamy tyle wolnego- będę więcej czasu spędzała z synkiem niż inne mamy (no chyba że są z dziećmi w domku ;) )
Mąż też jest nauczycielem-ta sama sytuacja- nie wierzył,że będzie nauczycielem hehe
A ja mam ambitny plan zostania tłumaczem przysięgłym, ale do tego jescze troszkę ;D
u nas było ładnie,ale jakoś chmurki się pojawiły 8)
pozdrowionka

reklama

Mija mnie przerazaja te wszystkie formalnosci....no i to ze zeby dostac dofinansowanie trzeba miec jakies poreczycieli a ja nie mam i nie bede miala, wogole to nie wiem czy to wypali....chcialam ale to mnie przerasta....

Do góry