shady fajnie zakładaj firme,jak nie miałaś dotej pory to możesz się starać o dofinansowanie a wcale nie jest tak trudo ,naszych trzech kumpli starało się i wszyscy dostaki po 12-14 tysi. Jest to bezzwrotne pod warunkiem że wydasz chyba przez 2 miesiące i nie zamkniesz firmy przez rok.
Teraz jest tez fajnie bo zus to tylko 200zł z kawa łkiem ...nie tak jak ja miałam ponad 700
Szkoda że już mam firme ,napisała bum rojrkt i może bym dostała na założenie pracowni...dofinansowania do istniejących firnm nie są tak kożystne
Joaska masz niesamowitą prace,trzeba miec do niej predyspozycje...ja nie dała rady,choć to cudowne pomagać ludzią
Lady-bird fajnie grafika komputerowa to też sztuka,może kiedyś nam pokażesz co robisz
Ja też postanowiłam teraz jak siedze w domku pouczyć się graficznych programów..ale coś cięzko mi to idzie....a biblia do nauki troszke kosztuje
A ja nie wiem kim chciała bym żeby Noe był .... napewno jak tylko będzie chciał będzie chodził na wszystkie zajęcia które sobie wymyśli..nawet szydełkowanie
:laugh:..no i mam nadzieje że będzie nas na to stać....Przemek nie chce żeby mały został aktorem..wiekszośc naszych znajomych to lalkarze lub aktorzy...niezbyt popłatny i nie łatwy zawód ...choć przy takiej ilosci wójków i ciotek z artystycznych zawodów może też będzie podązał w tym kierunku.
Choć jak postanowi zostać włóczykijem i będzie wtym szczęsliwy będze go wspierać....ja bym chciała być włuczykijem
Ale pogoda ,spadamy na dwór ..do póżniej...
ale mam dziś fajny humorek..nie mqa jak słonko ;D