reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija pisze:
Mały choć dziś rozebrany znowu się rzucał i zawisał na cycku chyba z milion razy  ::) już nie wiem co mu jest, chyba przejde na jakąś lekką diete może to to
Noe może sobie zwiększać ilość pożywienia - około trzeciego miesiąca jest nagły wzrost zapotrzebowania dziecka. Jak się często każe przystawiać, to twój organizm dostaje sygnal, że nalezy produkować więcej ;) On się może rzucać bo jest niezadwowolony, że sie nie najada. To trwa kilka dni. Jak nie innych objawów - kupa normalna, nie gorączkuje, jak poje jst zadowolony, to jest właśnie dostosowywanie  produkcji do popytu ;)

Mija ja tez dołączam się do wielbicielek Twojego talentu! A kurat w moim stylu - niepowtarzalne, proste i ... śliczne ::)

Dziewczyny ja niestety nie wyrabiam sie, żeby sie częściej pojawiać, bo chociaż jestem w domu .... to pracuję zawodowo. Ale na bierząco śledzę co tam u Was słychać i jak rosną Wasze pociechy ::) Zyczę miłgo słonecznego dnia wszystkim spacerowiczom ;D

reklama
kroję w plasterki i ile Ci się podoba, ja lubię z mężem wszystko na raz - dzem twarozek i banany, na wierzch smietana i cukier :)
smacznego

Dzin dybry...........o matko ale sobie pospalam :) szkoda tylko ze pogoda parszywa i nie chce mi sie isc na dwor....zrobie sobie kawy i podalektuje sie jej zapachem,

Izabelka no dziekuje za podpowiedz  sprubuje  moze zjedza bo tak to z dzemem  ,z serem jedza ale jak im zapodam wszystko naraz  no to musze obserwowas ich reakcje  ale dzieki ja napewno posmakuje
no chyba troche trza poszykowcobiadek i pedzic na spacer aja bede teraz miala zadanie bo moja toska dostala wczoraj pile i caly  czas ja nosi pod pacha i mysle ze na spacer to ttez musze ja wziasc i przyjdzie mi jeszcze grac no coz trzeba troche sie poruszac

Ale norobiliscie mi smaka na nalesniki ;D

Ja niestety w tym roku nigdzie sie nawakacje nie wybieram no chyba ze do Krakowa i do rodzinki. Powod brak kasy. Chcemy skończyc remont łazienki i pokoju Macia. :(

sluchajcie dziewczyny moja toska wlasnie wylala cala swoja buteleczke soku kubusia polowa poszla do lyzeczka na posciel-koluderke a polowa troche na nia i troche na dywan w duzym pokoju i ciapy no to mam na nowo sprzatanko a juz mialam sie szykowac na dorek ;D ;D

Jeszcze raz dzieki to miłe jak się komuś podoba to co się robi a kocham to robić ;D

justus do tej pory miałam pracownie na spóle z koleżanką ,od grudnia już nie :( koszty utrzymania nie są niskie a miesiąc przed porodem nie miałam już siły nic robić a teraz czasu.
Więc moja glina,szlkiwa i wszystkie duperelki leża w piwnicy ,u rodziców w garażu i czekają na lepszy czas :(
Mam nadzieje że nie bawem ,otworze pracownie, tym razem nie tylko dla siebie,mam zamiar uczyć dzieci..tylko potrzebna jest kaska,na piec i troszke wyposarzenia.
Aga (moja z najoma od pracowni) wyniosła sie teraz do mniejszej, nadal mi proponuje spółe jak będe miała czas, ale żeby coś robić i nie tylko hobbistycznie nie wystarczą 2 godzinny dziennie.....a na hobby mnie narazie nie stać , jak ma być pracownia musi na siebie zarabiać. To spora inwestycja ale mam nadzieje że uda mi się w przyszłości stworzyć fajny ośrodek dla dzieciaków. :)
Teraz może pochodze do innych prazcowni poprostu tak podłubać,choć licząsobie za 2h 25zł , a w 2 h to tylko się rozkręce

Pycha jak będziesz w Wawie to zapraszam , może jakiś maraton po sklepikach....znam wszystkie najfajniejsze z uzywana odzieża ;D

Magdalenka Noe ma tak już od 2-3 tygodni :(, kupka normalna tzn. tak jak zwykle raz na 3-5 dni, nie ma temperaturki,mam nadzieje że mu mninie bo od dawna nie przesopałam więcej w nocy niż 2h bez przerwy

A wy dziewczyny co robicie lub co robiłyście przed rozdwojeniem ?
Bo ja z zawodu jestem charakteryzatorką

reklama
Do góry