reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

gdzie wy wszystkie jesteście???

chyba juz skończyłyscie spacerki??? ;)

ja mam wolny wieczór, bo mój mąz siedział z Mają żeby usnęła, a teraz pojechał do sklepu,

zaraz spadam popluskac się i może jakis filmik bedzie???

reklama

Pycha ja jestem........moj maz katuje Harego Portiera bleeeee... mlody zasypia a ja mam luzik :) wlasnie pekam ze smiechu bo moja kumpela zjadla parowke z folia hahah

A my dostalismy wreszcie krzesełko jest bajeranckie jestem super zadowolona patrzecie na moją "gwiazde " jak sie prezentuje :p :laugh: :laugh: :laugh:

Mija pisze:
czym by było krzesełko bez Majutka ;) ... fajne
Czy 4 miesięczni ludzie mogą tak siedzieć ?

Na tym drugim zdjeciu siedzi na prosto ale tylko sekundke do zdjecia ;) :laugh: :laugh: :laugh:
Ale serio to jak sie złapie za rece nasze to podciagnie sie skubaniec i siadzie sama na prosto nic a nic jej nie pomagam tylko wystawiam palce ::) :p :laugh:

teoretycznie.....sprobuj mojego Alana trzymac w pozycji lezacej/....matko ryczalby glosniej niz syrena strazacka...pani pediatra nam zezwolila na sadzanie ze wzgeldu na bardzo silny kregoslup....Alan calkiem dobrze radzi sobie ze staniem, co prawda za raczki no ale zawsze cos :)
Joaska pisze:
Mija pisze:
czym by było krzesełko bez Majutka  ;) ... fajne
Czy 4 miesięczni ludzie mogą tak siedzieć ?

za bardzo nie powinni...............Kuba zasiadl w foteliku jak mial 7 miesiecy :)

reklama
Tak się pytam bo mój mały zbuj szarpie głową do przodu i chce siedzieć, jak go dziś posadziłam na kolanach na sekunde to był najszczęśliwszym facetem pod słońcem :) a jak dam mu dwa paluchy to sie podciąga i wścieka że tak ciężko .
No i też niecierpi leżeć
Dziś na spacerku 50% czasu był na moich rękach i szczęśliwy rozglądał się do okoła,ślina mu ciekła z rożdziawionej japki,słonko w oczy raziło ale świat tak był pięny że leżenie odpadało :D nawet gadał do okoła i robił kilka razy probe głosu ...kurcze jak ten łobuziak potrafi się wydzierać :-[

Nie wiem co mnie napadło ale pasjami pije wode z miodem od 3 dni,niesamowicie mi smakuje...polecam ;D

jsorbek potwierdzam widziałam ;D ;)

Mój brat podobno w wieku 4 miesięcy podciągał sie za boki wózka, trzymał się tak i siedział,zaraz się męczył i płakał ale jak mama probowała go ,,odczepić,, to darł się jeszcze bardziej..tak wyglądały spacery z moim bratem -na syrenie :laugh: moja biedna mam żeby już nie krzyczał sadzała go w spacerówce,jak miał podparcie wszystko było cudowne :) .

Do góry