reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
co do mojego wyjsicia wczoraj-mąż zajął się małym, ale jak głodny to nie da rady...muszę pomyśleć o odciąganiu pokarmu, jak Mija;
Mija gratuluję talentu, super rzeczy :)
zmykam na śniadanko ech nic się nie chce ;)

Dzień doberek :)
Dziekuje dziewczyny ,bardzo się ciesze że się wam podobają moje rzeczy :)

U nas jakoś pogoda chyba się popsula,chyba ze to tylko yk z rańca :(
Mały choć dziś rozebrany znowu się rzucał i zawisał na cycku chyba z milion razy ::) już nie wiem co mu jest, chyba przejde na jakąś lekką diete może to to

Fajnie by było zrobić zjazd,,mam siedzących w domach,, - no nie ;D np. latem nad morzem :)

Mija moja Maja tak miała w tamtym tygodniu, budziła sie co 2,3 godziny, strasznie sie wierciła, a w tym tygodniu juz pieknie spi, budzi sie co 4,5 godzin. Może nasze maluszki czasem tak maja???

fajny byłby taki zjazd, tylko jak tu zegrac tyle osób w jednym czasie i miejscu,
ja w tym roku wybieram się do W-wy, tylko jeszcze nie wiem czy ten wyjazd wypali, uwielbiam to miasto, bo jako dziecko często tam jeździlłam

Dzien dobry kolezanki u nas piekny sloneczny i cieplutki poranek ja juz bylam po pieczywko i sprawdzilam jest suuuuper cieplutko nareszcie to musze powiedziec po obejzeniu ze MIJA naprawde super ta ceramika a gdzie ty kochana ja wyrabiasz (bo przeciez potrzeba i miejsca i pieca i takich tam nie?)
no pomysl na zjazd niezly tylko fakt faktem ciezko by bylo zebrac tyle osob zeby termin i wogule zgrywal
Izabelka no ja tez tak mam jak wychodze nawet na jakies dluzsze zakupy to mezulek zaraz dzwoni
jaki macie dzis pomysl na obiadek? podpowiezdcie cos?

czesc kobitki!!!!!!!!
mija swietne rzeczy talent to ty masz kobitko!!!!!!!

sorbek no juz zmieniam ta paskudna cyfre i bedzie 667!!!!!! ale myslalam ze diabelska cyfra to 999!!!!!

reklama
Izabelka jak sie robi nalesniki to wiem ale jak tam one z bananami to musisz mi napisac bo z twaroszkiem i dzemem tez umiem poprosze o banany to jak ich sie tam laduje? :D

Do góry