reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija spoko.....jestesmy umowione....jak masz moze gg to napisz do mnie zeby potwierdzic jak bedziesz wychodzila :)...daleko masz do rozdroza???

moje gg 6736635

reklama
Ja tez byłam dzis dwa razy na spacerku i za drugim razem maja zgubiła oba butki ::) :laugh: :laugh: :laugh: ale w sumie nie do smiechu mi bo takie fajowe były. Jednego znalazłam ale drugiego nie :( :( :(

Musze jutro kupić nowe

Mija superaśna ta twoja ceramika - i podoba mi się podpis - artysta MIja :laugh: :laugh: :laugh:

Ja chyba kupię dużo miskę i jak Maja bedzioe siedzieć to ją bedę już w brodziku kapała bo nie mam wanny tylko prysznic

shady jeszcze do poniedziałku się na bb zgadamy :) gg nie mam mam skype,wysyłam Ci na priv tel. to się z esemesimy

jsorbek dzieki , Miją to ja już od dawna ;D nie tylko na bb

A Noe od dawna w wanie z tatką się kąpie a jak tata w tango pędzi i sami się kąpiemy to też w wannie tylko mniej wody nalewamy, wanienke już do dziadków wywioałam..i tak już mu w niej ciasno..uwielbia wiezgać i chlapać a tam nie ma pola do popisu ;D

Dobranoc :)

reklama
Do góry