reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja tez byłam dzis dwa razy na spacerku i za drugim razem maja zgubiła oba butki : :laugh: :laugh: :laugh: ale w sumie nie do smiechu mi bo takie fajowe były. Jednego znalazłam ale drugiego nie
Musze jutro kupić nowe
Mija superaśna ta twoja ceramika - i podoba mi się podpis - artysta MIja :laugh: :laugh: :laugh:
Musze jutro kupić nowe
Mija superaśna ta twoja ceramika - i podoba mi się podpis - artysta MIja :laugh: :laugh: :laugh:
shady jeszcze do poniedziałku się na bb zgadamy gg nie mam mam skype,wysyłam Ci na priv tel. to się z esemesimy
jsorbek dzieki , Miją to ja już od dawna ;D nie tylko na bb
A Noe od dawna w wanie z tatką się kąpie a jak tata w tango pędzi i sami się kąpiemy to też w wannie tylko mniej wody nalewamy, wanienke już do dziadków wywioałam..i tak już mu w niej ciasno..uwielbia wiezgać i chlapać a tam nie ma pola do popisu ;D
Dobranoc
jsorbek dzieki , Miją to ja już od dawna ;D nie tylko na bb
A Noe od dawna w wanie z tatką się kąpie a jak tata w tango pędzi i sami się kąpiemy to też w wannie tylko mniej wody nalewamy, wanienke już do dziadków wywioałam..i tak już mu w niej ciasno..uwielbia wiezgać i chlapać a tam nie ma pola do popisu ;D
Dobranoc
Pycha
mama Mai i Marty
chciaż raz pierwsza!!!!
cześć
wczoraj poszłam razem z Majka spać, tzn. siedziałam z nią przy łóżeczku żeby usnęła i sama tez usnęłam
cześć
wczoraj poszłam razem z Majka spać, tzn. siedziałam z nią przy łóżeczku żeby usnęła i sama tez usnęłam
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a dziś już o 7 wykapana i wypachniona, bo niestety wczoraj usnęłam jak brudas
Mija nie wiedziałam że z ciebie taka artystka, super
Mija nie wiedziałam że z ciebie taka artystka, super
Podziel się: