reklama
Małagosiunia21
Witam
Moja mama urodziła drugiego syna, trzecie dziecko jak miała 36 lat, teściowa 6 - szóste- też koło tego.No i wiecie co.Najpierw chciałam, drugie a nawet k.30 paru trzecie.Potem nie a teraz znowu chce...Tylko nie teraz oczywiście
Sikoreczka myślałam,że Madzie chora bo mi jedna stronka uciekła.ALe lepiej,że lepiej.Lolo przed chwilką wstał.Oglądaliśmy "Gwiezdny pył".Super:-):-)Ciekawe, p której latrośl padnie
Sikoreczka myślałam,że Madzie chora bo mi jedna stronka uciekła.ALe lepiej,że lepiej.Lolo przed chwilką wstał.Oglądaliśmy "Gwiezdny pył".Super:-):-)Ciekawe, p której latrośl padnie
Ja bym kiedys tez chciala miec coreczke...
Ale chyba sie juz na to nie odwaze...
Cara niezbadane są wyroki losu;-)
może spotkasz księcia na białym koniu wygrasz miliony i będziesz miała zdrową córeczke
a Twój synuś jest prześliczny
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A ja mam nowy suwaczek:-)
Ja mam dokładnie tyle samo wagi i do takiej wagi również chcę schudnąć ;-) Życzę powodzenia i szybkiego osiągnięciua celu ;-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja się wam pochwalę że sobie od kilku dni cwiczę Mam bardzo wymagających trenerów Brzuszki z dwójką dzieciów na sobie to jest to
reklama
Moja mama urodziła drugiego syna, trzecie dziecko jak miała 36 lat, teściowa 6 - szóste- też koło tego.No i wiecie co.Najpierw chciałam, drugie a nawet k.30 paru trzecie.Potem nie a teraz znowu chce...Tylko nie teraz oczywiście
My z mężulkiem wczoraj oglądaliśmy "Gwiezdny pył" i bardzo mi się ten film spodobał :-)
Małagosiuni całkiem apetycznie ta twoja kolacyjka wygląda ;-)
Podziel się: