reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka, a to dobre bo u nas w drugą stronę wszystko odwrócone - my z mężem jedynaki dwa i za nic w świecie jedynaka byśmy wychować nie chcieli :tak::tak::-D Bardzo mi się text o wymuszeniu podobał:-D:blink:

reklama
Moja mama urodziła drugiego syna, trzecie dziecko jak miała 36 lat, teściowa 6 - szóste- też koło tego.No i wiecie co.Najpierw chciałam, drugie a nawet k.30 paru trzecie.Potem nie a teraz znowu chce...Tylko nie teraz oczywiście:-D
Sikoreczka myślałam,że Madzie chora bo mi jedna stronka uciekła.ALe lepiej,że lepiej.Lolo przed chwilką wstał.Oglądaliśmy "Gwiezdny pył".Super:-):-)Ciekawe, p której latrośl padnie:happy2:

Ja się wam pochwalę że sobie od kilku dni cwiczę:tak: Mam bardzo wymagających trenerów:sorry2: Brzuszki z dwójką dzieciów na sobie to jest to:-D:-D:-D

moz-screenshot-3.jpg
moz-screenshot-4.jpg
moz-screenshot-5.jpg
moz-screenshot-6.jpg
6709a66522.jpeg
moje słoneczko trzy miesiące temu

reklama
Moja mama urodziła drugiego syna, trzecie dziecko jak miała 36 lat, teściowa 6 - szóste- też koło tego.No i wiecie co.Najpierw chciałam, drugie a nawet k.30 paru trzecie.Potem nie a teraz znowu chce...Tylko nie teraz oczywiście:-D
Sikoreczka myślałam,że Madzie chora bo mi jedna stronka uciekła.ALe lepiej,że lepiej.Lolo przed chwilką wstał.Oglądaliśmy "Gwiezdny pył".Super:-):-)Ciekawe, p której latrośl padnie:happy2:

My z mężulkiem wczoraj oglądaliśmy "Gwiezdny pył" i bardzo mi się ten film spodobał :-)

Małagosiuni całkiem apetycznie ta twoja kolacyjka wygląda :tak:;-)

Do góry