reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam bo się drą że dużo prądu naciągnęłam przez pisanie z Wami koffane:-(.Do juterka
Ale dobry czy tylko taki dla picu?U mnie w przychodni przyjmuje 8 kobiet dziennie a czynne ma codziennie.Dzieciomordownik
No a co powiesz na gina, który przyjmuje i z 15 kobiet dziennie na zasadzie:10 min i po sprawie?????Przychodze do niego po ciąży po tabletki a ten wypisuje bez badania, przychodze z III cytologi i z wynikami kolposkopi a ten bez badania:nadżerka i wypale ja pani za 300 zł.Przychodze z testem ciążowym.A on do mnie "8 tydzień oby tak pozostało."!2 tydzień, plamienie w szpitalu lekarka mówi,że spokojnie zagrożenia ciąży nie ma ale mam leżeć i odpoczywać.Nie musze w szpitalu.Ide do niego a on,że nie wie co mi jest mam iśc do szpitala.Prosze go o tańsze tabletki a ten o 2 zł tańsze.Pojechałam do Bytomia do innego i wiecie co???Miałam nadżerke a nie zagrożoną ciąże.Gdybym brała te cholerne leki to mogłabym starcic małego!!!!!
Od tego czasu chodze do niego tylko po recepty, jak coś soę dzieje, chce miec badanie itp., jade do Bytomia.Lekarz przyjmuje na NFZ ale jest super.Zaeca nawet lepsze USG za darmo...Szkoda,że przyjmuje tak daleko....Nadżerke usunąal mi na NFZ
Ale pędzicie!
Przeleciałam po łebkach, bo inaczej to chyba nigdy bym nie doczytała.
Rozmawiałyście o porodach-ja rodziłam dwa razy naturalnie, bez znieczulenia. Dwa razy byłam na porodówce, na sale porodową nie trafiłam. No i za drugim razem (z Grzesiem) udało nam się i mieliśmy poród rodzinny.
Sikoreczka super masz kucharzy. No i mnóstwo zdrówka dla Adrianka.
Więcej nie pamiętam.
Grześ juz uspiony. Ciekawe ile razy się obudzi tej nocy. Ogólnie to już wymiękam.:-( Maciuś już umyty leży w łóżeczku.
Przeleciałam po łebkach, bo inaczej to chyba nigdy bym nie doczytała.
Rozmawiałyście o porodach-ja rodziłam dwa razy naturalnie, bez znieczulenia. Dwa razy byłam na porodówce, na sale porodową nie trafiłam. No i za drugim razem (z Grzesiem) udało nam się i mieliśmy poród rodzinny.
Sikoreczka super masz kucharzy. No i mnóstwo zdrówka dla Adrianka.
Więcej nie pamiętam.
Grześ juz uspiony. Ciekawe ile razy się obudzi tej nocy. Ogólnie to już wymiękam.:-( Maciuś już umyty leży w łóżeczku.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ale mi bb muli Idę małeasypiac.... chyba
Anula Grzesiowi wychodzą 3 ząbki naraz i budzi się co 2 godziny (niemal jak w zegarku) na jedzonko i je ok.10 min. Jak chce zabrać wcześniej pierś, to sie drze.
Teraz też się przebudził, ale poszedł mój M i go buja. Jest szansa, że zaśnie. Jak ja bym poszła i mnie by zobaczył, to od razu wielki krzyk i bez przytulania (ew.cycusia) by się nie obeszło.
A tak poza tym masz ślicznego synka.Taki duży. Wygląda na starszego.:-)
Teraz też się przebudził, ale poszedł mój M i go buja. Jest szansa, że zaśnie. Jak ja bym poszła i mnie by zobaczył, to od razu wielki krzyk i bez przytulania (ew.cycusia) by się nie obeszło.
A tak poza tym masz ślicznego synka.Taki duży. Wygląda na starszego.:-)
fakt jest duży bo ma 81 cm ale waży jakieś 9 kilo jest długi i szczupły po tacie :-) mój M. miał mi sie zająć małym wczoraj ale Staś nie musi mnie widzieć żeby ryczeć jak się obudzi to jest mój koniec
skąd wiesz że wychodzą mu 3 naraz? ja nie wiem w koncu czy mojemu bączkowi idą czy nie.na pewno to jest chory
skąd wiesz że wychodzą mu 3 naraz? ja nie wiem w koncu czy mojemu bączkowi idą czy nie.na pewno to jest chory
reklama
Podziel się: