reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madźka w ciązy o nieeee:-) Dzięki za dobre słowo:-)
Jasminka chyba musiałabyś trochę dłużej poczekać bo po cesarkach 2 to chyba tak szybko nie można mieć 3 dziecka:-)

Właśnie nie wiem ile trzeba poczekać;-). I nie mówię też że tak bardzo chcę mieć trójeczkę... ale nie mówię stanowczego NIE. Zawsze może się człowiekowi coś odwidzieć. A za 2 lata będę miał 32 lata więc jeszcze spokojnie bym mogła mieć jeszcze jednego dzieciaczka:-).

Właśnie nie wiem ile trzeba poczekać;-). I nie mówię też że tak bardzo chcę mieć trójeczkę... ale nie mówię stanowczego NIE. Zawsze może się człowiekowi coś odwidzieć. A za 2 lata będę miał 32 lata więc jeszcze spokojnie bym mogła mieć jeszcze jednego dzieciaczka:-).

Stara tzn babcia adasia urodzila corke w wieku 37 lat... Mała ma teraz 3 latka...

W sumie to szybko zaczela... Mojego M urodzila jak miala 15... Jego siostre jak miala 18 lat, a najmlodsza w wieku 37 lat... ;-)

No to nam się grono dzieciaczków rozrośnie:-D, bo ja też bym drugie chciała, ale tak w przyszłym roku, w październiku. I tym razem ma być Emilka:-D:-D, bo za pierwszym cos się pokręciło;-);-)

ja jestem na etapie "CHCIAłABYM DRUGIE" tylko póki co M. nie chce ale jak będę pewna że chcę to dopnę swego;-)

to ja jestem na etapie " JEDNO MI WYSTARCZY" :-) ale tak szczerze to chciałabym mieć jeszcze dwoje brzdąców ( razem troje maksymalnie:cool2:) :-D tyle że na drugie dziecko zdecyduję się może za dwa lata:tak:

Wszystkim starającym i tym które chcą mieć jeszcze dzieci życze powodzenia:-)
Aluśka dzięki za miłe słowo, nie będzie lekko ale czego sie nie robi żeby dobrze wyglądać:-)
Idę sobie kolację szykować bo do 18 musze mieć ją zjedzone:-)

reklama
Witajcie:-D Zapiekanka Sewy zrobiona, zjedzona i baaardzo dobra:tak: Oczywiście Adrian nie lubi:baffled: Mały już lepiej gorączka zeszła i nic nie widac, może pójdzie lekko. Oby bo on to zwykle od zapalenia oskrzeli zaczyna:dry: A co do drugiego dzidziusia to Madzia jest wymuszona:-D Mój m koniecznie chciał jedynaka, bo ich było troje i teściowa się wogóle nimi nie zajmowała. Znaczy jeśc dała, ubrała, do szkoły posyłała ale żadnej więzi, żadnych zabaw. Bał się że u nas będzie tak samo:zawstydzona/y: No ale udało się go "zmusic". Choc jak pokazałam mu pozytywny test to miał bardzo zszokowaną minkę:szok:

Do góry