tak sobie tylko żartowałamMadźka w ciązy o nieeee:-) Dzięki za dobre słowo:-)
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Madźka w ciązy o nieeee:-) Dzięki za dobre słowo:-)
Jasminka chyba musiałabyś trochę dłużej poczekać bo po cesarkach 2 to chyba tak szybko nie można mieć 3 dziecka:-)
Właśnie nie wiem ile trzeba poczekać;-). I nie mówię też że tak bardzo chcę mieć trójeczkę... ale nie mówię stanowczego NIE. Zawsze może się człowiekowi coś odwidzieć. A za 2 lata będę miał 32 lata więc jeszcze spokojnie bym mogła mieć jeszcze jednego dzieciaczka:-).
Właśnie nie wiem ile trzeba poczekać;-). I nie mówię też że tak bardzo chcę mieć trójeczkę... ale nie mówię stanowczego NIE. Zawsze może się człowiekowi coś odwidzieć. A za 2 lata będę miał 32 lata więc jeszcze spokojnie bym mogła mieć jeszcze jednego dzieciaczka:-).
Stara tzn babcia adasia urodzila corke w wieku 37 lat... Mała ma teraz 3 latka...
W sumie to szybko zaczela... Mojego M urodzila jak miala 15... Jego siostre jak miala 18 lat, a najmlodsza w wieku 37 lat... ;-)
ja jestem na etapie "CHCIAłABYM DRUGIE" tylko póki co M. nie chce ale jak będę pewna że chcę to dopnę swego;-)
to ja jestem na etapie " JEDNO MI WYSTARCZY" :-) ale tak szczerze to chciałabym mieć jeszcze dwoje brzdąców ( razem troje maksymalnie) tyle że na drugie dziecko zdecyduję się może za dwa lata
Małagosiunia21
Witam
Wszystkim starającym i tym które chcą mieć jeszcze dzieci życze powodzenia:-)
Aluśka dzięki za miłe słowo, nie będzie lekko ale czego sie nie robi żeby dobrze wyglądać:-)
Idę sobie kolację szykować bo do 18 musze mieć ją zjedzone:-)
Aluśka dzięki za miłe słowo, nie będzie lekko ale czego sie nie robi żeby dobrze wyglądać:-)
Idę sobie kolację szykować bo do 18 musze mieć ją zjedzone:-)
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie Zapiekanka Sewy zrobiona, zjedzona i baaardzo dobra Oczywiście Adrian nie lubi Mały już lepiej gorączka zeszła i nic nie widac, może pójdzie lekko. Oby bo on to zwykle od zapalenia oskrzeli zaczyna A co do drugiego dzidziusia to Madzia jest wymuszona Mój m koniecznie chciał jedynaka, bo ich było troje i teściowa się wogóle nimi nie zajmowała. Znaczy jeśc dała, ubrała, do szkoły posyłała ale żadnej więzi, żadnych zabaw. Bał się że u nas będzie tak samo No ale udało się go "zmusic". Choc jak pokazałam mu pozytywny test to miał bardzo zszokowaną minkę
Podziel się: