Oj ale ja jestem...Myślałam,że Madzieńka...Pisałaś,że marudzi....Zdrówka dla Adriankaraczej nie bo Adriankowi już wszystkie wyrosły Przedszkole... niestety:-( Jutro przejdziemy do lekarza
reklama
Małagosiunia21
Witam
A ja mam nowy suwaczek:-)
Sikoreczka zdrówka dla maleństwa
jak mi się nie chcę gotować dla M. to robie mu mielone z ketchupem i groszkiem do tego makaron pół godzinki i obiad gotowy a M. mówi że może jeść to codzien
z zakupów nici nie chciało mi się jechać i poszłam do najbliższego większego i jestem wściekła bo mały wybór i drożyzna za to mały dostał maskotke do maty i jest szczęśliwy
jak mi się nie chcę gotować dla M. to robie mu mielone z ketchupem i groszkiem do tego makaron pół godzinki i obiad gotowy a M. mówi że może jeść to codzien
z zakupów nici nie chciało mi się jechać i poszłam do najbliższego większego i jestem wściekła bo mały wybór i drożyzna za to mały dostał maskotke do maty i jest szczęśliwy
Łeee, myslałam , że w ciaży jesteśA ja mam nowy suwaczek:-)
Małagosiunia trzymam kciuki za to, żeby sie wyzerował ten suwaczek
jasmina111
Fan(ka)
Kupiłam Jędrkowi Krokodyla GAZILLION do puszczania baniek. Rety mam całe mieszkanie w bańkach mydlanych Ratunku
Ale fajnie, moja Jaśminka też marzy o tej zabawce. A te bańki nie szczypią w oczy?
A ja się pospałam z dzieciakami. Spaliśmy bite 3 godziny
jasmina111
Fan(ka)
No to ja jestem druga, ale Cie przebijam bo mialam dwie cesarki.
Przy pierwszej to nie wiedzialam nawet co to sa skurcze, a przy drugiej ciazy to mialam sie zjawic w szpitalu w srode o 8. A o 2 w nocy zaczely mi odchodzic wody z krwia, wiec gnalismy do szpitala.
Naszczescie wszystko skonczylo sie dobrze.
He he he ja też miałam dwie cesarki:-), Jaśminka była ułożona pośladkowo i odrazu mnie pocieli bo skurcze były a ja ich za bardzo nie czułam. Pamiętam jak lekarz na izbie przyjęć się zdziwił jak mnie zobaczył spokojnie leżącą pod KTG a brzuch od skurczy cały mi skakał. Zapytał się położnej co ja tutaj jeszcze robie
A Dawidek miał się urodzić normalnie, ślicznie główkowo się ustawił ale nie było rozwarcia i 10 dni po terminie małemu zaczęła spadać akcja serca i zaraz mnie pocięli.
Teraz ciekawa jestem co będzie jak bym chciała za 2 lata trzeciego dzidziusia???
Małagosiunia21
Witam
Madźka w ciązy o nieeee:-) Dzięki za dobre słowo:-)
Jasminka chyba musiałabyś trochę dłużej poczekać bo po cesarkach 2 to chyba tak szybko nie można mieć 3 dziecka:-)
Jasminka chyba musiałabyś trochę dłużej poczekać bo po cesarkach 2 to chyba tak szybko nie można mieć 3 dziecka:-)
reklama
Podziel się: