reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka zdrówka dla maleństwa

jak mi się nie chcę gotować dla M. to robie mu mielone z ketchupem i groszkiem do tego makaron pół godzinki i obiad gotowy a M. mówi że może jeść to codzien

z zakupów nici nie chciało mi się jechać i poszłam do najbliższego większego i jestem wściekła bo mały wybór i drożyzna za to mały dostał maskotke do maty i jest szczęśliwy

Małgosiuniu śliczny trzymam za Ciebie kciuki ja zrezygnowałam z kopenhaskiej 2 dnia w głowie mi się kręciło i strasznie słabo ale moja mama potwierdza skutecznośc Ladnie już zjechała

Moja mama tez kopenhaska poleca
chociaz wiecej zgubila na liczeniu kalorii i cwiczeniach...

Ja tam bez diety i cwiczen zyje... Nie jem sniadania... Obiad podziamdziam... Pozniejto spale biegajac za malym, i kolacji tez malo...

No to ja jestem druga, ale Cie przebijam bo mialam dwie cesarki.
Przy pierwszej to nie wiedzialam nawet co to sa skurcze, a przy drugiej ciazy to mialam sie zjawic w szpitalu w srode o 8. A o 2 w nocy zaczely mi odchodzic wody z krwia, wiec gnalismy do szpitala.
Naszczescie wszystko skonczylo sie dobrze.

He he he ja też miałam dwie cesarki:-), Jaśminka była ułożona pośladkowo i odrazu mnie pocieli bo skurcze były a ja ich za bardzo nie czułam. Pamiętam jak lekarz na izbie przyjęć się zdziwił jak mnie zobaczył spokojnie leżącą pod KTG a brzuch od skurczy cały mi skakał. Zapytał się położnej co ja tutaj jeszcze robie:tak:
A Dawidek miał się urodzić normalnie, ślicznie główkowo się ustawił ale nie było rozwarcia i 10 dni po terminie małemu zaczęła spadać akcja serca i zaraz mnie pocięli.

Teraz ciekawa jestem co będzie jak bym chciała za 2 lata trzeciego dzidziusia???

Madźka w ciązy o nieeee:-) Dzięki za dobre słowo:-)
Jasminka chyba musiałabyś trochę dłużej poczekać bo po cesarkach 2 to chyba tak szybko nie można mieć 3 dziecka:-)

reklama
Do góry