reklama
Małagosiunia21
Witam
uciekam Swiętować urodzinki z mężem.
Mówię wszystkim dobranoc:-)
Mówię wszystkim dobranoc:-)
Małagosiunia21
Witam
Czarnulka dzięki:-) Może razem się poodchudzamy:-)
Alusika no i cąłkiem dobrze smakuje:-)
Ok teraz to już naprawdę mykam bo M zaraz będzie:-) Obiadek już czeka na niego i prezencik też:-) Miłego klikania kochane
Alusika no i cąłkiem dobrze smakuje:-)
Ok teraz to już naprawdę mykam bo M zaraz będzie:-) Obiadek już czeka na niego i prezencik też:-) Miłego klikania kochane
anula, tu masz wszystko https://www.babyboom.pl/forum/dziec...avatara-suwaczek-itp-8478/?highlight=pomocnik
anaconda27
styczniówka2006
A ja dziś mam jakiegoś nerwa i mam ochotę tak zdzielić małą żeby się wreszcie zamknęła, cały czas marudzi i czegoś chce, ile ja mam to znosić, przecież to umarłego by ruszyło
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ale dobry czy tylko taki dla picu?U mnie w przychodni przyjmuje 8 kobiet dziennie a czynne ma codziennie.DzieciomordownikMarta dobrze że udało Ci się taniej wejść:-) U mnie w Przywidzu gin przyjmuje raz w tygodniu od 11 do 13 ale problemu nie ma żeby się dostać:-) Byłam ostatnio jednya
Powiedział,że jak nie karmię to mogą brać tabletki,a ja na to,że zgubiłam 15 kilo i nie chcę żadnych prochówA to niefajnie. Ale nie ma przeciwskazań, żebyś dalej brała? bo jak nie ma no to pikna będziesz, oj pikna
Niezła agentka;-):-).Stara tzn babcia adasia urodzila corke w wieku 37 lat... Mała ma teraz 3 latka...
W sumie to szybko zaczela... Mojego M urodzila jak miala 15... Jego siostre jak miala 18 lat, a najmlodsza w wieku 37 lat... ;-)
Moja mam w wieku 23 lat urodziła mojego brata,drugi 2 lata od niego młodszy a mnie jak miała 38 lat(wróżka mnie ojcu wywróżyła i trzeba było się postarać)
Podziel się: