reklama
Gdzie tam wieczorem, ja ze spaceru wracam, dziecko nakarmiłam, ledwo herby sobie zrobiłam a tu juuuuuuuuż nadziergane. I to jaki gorący temat dzisiaj:-), chyba jestem jedyną domówką z cesarkąAle lecimy znowu z postami.....:-) przyjdą dziewczyny wieczorem i bedzie szok
Agatka_BB
IX Lachon BB
M. pilnuje dziecka :
z racji nie przespanych wcześniej nocy i dzisiejszej króciutkiej postanowiłam wykorzystać że M. ma nocke i dospać i wyglądało to tak
1. po 15 min "mycha on ma mokrą pieluche"
2. 10 min później " mycha co z tym deserkiem"
3. 15 min później "gdzie jest śliniak?"
4. 5 min Później " mycha no nie moge go dzisiaj nakarmić"
5. 15 min później " Mycha on zrobił kupe"
6. pare sekund później " Mycha chodź zobacz tą kupe"
7. 5 min późńiej kiedy on pójdzioe spać?
8. na następne Mycha wstałam
wyspałam się nie ma co.....
hahahah dobre dobre facet potrafi...
Małagosiunia - ty to herosbaba jesteś :-), dwa razy taki kawał chłopa i to naturalnie... A nie widać po Tobie koffana, nie widać:-):-) szacuneczek:-);-)
Udanych zakupów urodzinkowych
Sikoreczka - to masz dopiero pomoc w kuchni, mój chwilowo tylko naczynia zmywa i sałatki kroi jak leży w chuście
Udanych zakupów urodzinkowych
Sikoreczka - to masz dopiero pomoc w kuchni, mój chwilowo tylko naczynia zmywa i sałatki kroi jak leży w chuście
Fajnie:-):-) teraz masz dwóch mobilnych młodzieniaszków;-)Ogłaszam wszem i wobec,że od 2 marca Julian raczkuje.
szkoda słówU mnie po porodzie nie pozwoliłam przyjść teściom do szpitala. Przychodził tylko mój M i moja mama. Już oczami wyobraźni widziałam jak przychodzą do mnie teści i siedzą cały dzień i udzielają dobrych rad Nie zapomnę do końca życia jak w sobotę wróciliśmy do domu i oni za pół godz. już byli u nas i jak Jędrek zapłakal bo zgłodniał ja wyszłam z nim do drugiego pokoju, a oni wszyscy za mną ja oczy w słup i tekst mojego teścia, że on to idzie popatrzeć jak jego wnusio zajada wygnałam na miejscu i focha walnęłam. No i sobie poszli, bo mój M wytłumaczył im ,że ja jestem zmęczona bo oni sami nie wiedzieli
To ja sie tak zwykle kapię Co zrobic - cecha gatunkowaM. pilnuje dziecka :
z racji nie przespanych wcześniej nocy i dzisiejszej króciutkiej postanowiłam wykorzystać że M. ma nocke i dospać i wyglądało to tak
Agatka_BB
IX Lachon BB
I ja zmykam kobitki, obiadek zjadłam, teraz Igorek wstał więc idę dać mu jeść, a później prosto do pracki na chwilke.... do pójźniej
Faceci.....M. pilnuje dziecka :
Dola Jula gratulecje wielkie
Ale wy dziś gnacie
Teściowie mnie odwiedzili ale na momant w szpitalu.Myśmy mieli poród rodzinny, osboną sale i bardzo dobrą opieke za friko:-):-)
Cara będzie wszystko dobrze, cioteczki forumki fluidy przesyłają Adśkowi:-)
reklama
Podziel się: