reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka - naprawdę dobrze trafiłaś:tak:, bo najgorzej ja człowiek trafi na lekarza, który chce czekać do końca (nie wiadomo na co:confused::confused:), zwleka z decyzją , a tu matka i dziecko się męczą
Anula - wykorzystaj skrzętnie czas wolny;-);-), udanych łowów:-D
Anaconda - cierpliwości, nie od razu Rzym zbudowano...a ta podłoga chociaż koło nocnika??:blink:Może Majeczka po prostu nie zdążyła:confused:. dojdzie do wprawy;-)

Mój Szymcio dzisiaj spod znaku marudy i bawoła:baffled:. niby spi ale sie co chwilka wybudza, dziąsła go bolą i pewnie pogoda tez nie pomaga. Sama jakaś tak tompnięta jestem:baffled:

reklama
cześć dziewczyny ja już wróciłam ale nie nbadrobię wybacccie:-)
Kupiłam M koszulkę wode toaletowa i skarpetki:-) Więc już mam z głowy:-)
JEm obiadek właśnie. Oto jak wygląda:

to własnie jest dieta kopenhaska:-) Nawet dobre:-)

Madźka no zastawa jest od mojej teściowej czyli ma pewnie jakieś 40 lat, nie dorobiłam się jeszcze nowej:-)
A co do diety to powiem wam że jakoś puki co nie odczuwam głodu co dziwne:-) Wiem że ta dieta jest rygorystyczna ale ja lubię wyzwania, nie martw się zaopatrzyłam się w witaminki więc będzie oki:-):-) A ten obiad mi smakował:-)
Anaconda to jest gotowana pierś z kurczaka z sałatą:-)

zjedliśmy obiadek i maleństwo zasnęło w końcu mam trochę spokoju ani M. ani Staś nie marudzą

jak wyszły te schabowe dzieciaczków?
kotleciki były pierwsza klasa:tak: Potem jeszcze pomogli sałatę ze śmietaną zrobic. Jakbyście zobaczyły z jakim zacięciem mała targała tą sałatę:szok:
My wróciliśmy. Madzia odsypia w wózeczku. Adrianek na Pytalskich patrzy. Kazali mi go w przedszkolu obserwowac bo ponoc smarka i kaszle:baffled: Ech..... Chyba zostanie od jutra w domku:-( Idę robic zapiekankę, mała wstanie głodna:-D

No,ja po wizycie,wcześniej dok.przyjechał i wlazłam do poczekalni a on ze zdziwioną miną wychodzi ale przyjął.Zbadał,wykrył nadżerkę i zaproponował cytologię w przychodni w maju za friko,ale sk****el podniósł się za wizytę,teraz 80 a było 70 ale po znajomości ostatni raz to taniej,Tylko staremu cicho sza,bo zatłukę;-).Zastrzyk przepisał,choć już nie karmię to nie muszę brać bo za rok może cera mi sie popsuć:-p.

reklama
Do góry