reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok::szok: a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-):tak::-D Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg :tak: ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(

Dień dobry wszystkim Mamą mój Staś w końcu przespał całą noc z tym że zaqpomniał że noc kończy się najwcześniej o siódmej i o piątej zrobił pobudkę,ale dziś już zdrowszy antybiotyk pomógł

sikoreczka niezły ten Twój Adrianek ale dobrze że chociaż brawo bił

ja wracam do wyrka odespać M. ma dziś noc i w dzień syn jest jego:-)

Ja w ciąży przytyłam 25 kg :szok::szok::szok::szok: a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-):tak::-D Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg :tak: ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(

No ja 16 miesiecy po porodzie zmienilam sporo rozmiarowke spodni... Stres zrobil swoje...
Spodnie sprzed ciazy moge sciagac bez rozpinania... poprostu mi sie zsuwaja z bioder... :-/...
Ogolnie nosze juz L... Chociaz powoli i w M sie wpinam...

No panienki myśmy mieli po sprzątanku właśnie wychodzić a tu mój Lolo drzema:-)Ale płatności nie zając nie uciekną;-);-)
Musze troche porządku na kopmiku zrobić...
Małagosiunia ale u Ciebie zima:szok::szok:
Za odchudzające się trzymam kciuki:-)
Moje dziecko 16 miesięcy dziś kończy..Kiedy t en czas tak minął...

Już jesteśmy kobietki:-) Adrianek w przedszkolu zadowolony:tak: Madzia chciała na nóżkach ale jak jej zawiało to stanęła i nie chciała się ruszyc więc wrzuciłam ją do wózka:happy2: Zimno dziś u nas i znów wiucha:dry:Zasnęła mi przed samym domkiem ale niestety mój mąż zadzwonił i już po spanku:wściekła/y: Małej chyba piąteczki ruszyły, w nocy się obudziła płakac zaczęła i mi mówi że bee. Palec mój sobie do buzi wsadziła i tam z tyłu przygryzała. Nic pod palcem nie czułam, ale może już coś rusza:confused:
Agatko ja sprawdzałam sobie przepis na zapiekankę makaronową z tuńczykiem, który wrzuciła ostatnio Sewa. Musiałam wiedziec co kupic i dziś zrobię na kolację:tak:

reklama
Cara a twoje pasemka to w albumie w fotosiku chyba były:tak:Ja też obejrzałam album. Masz super przystojniaka w domciu:-)

Na jednym foto widac az moja glowe :p...

Hehe nie no moze sie dokopalac do 2 albumu. Tam sa tylko moje foty.

Wlosy mam ciemny braz (aktualnie ;) ) pasemka sa blond i fioletowe... Teraz zamiast fioletowych mam czerwone ;)... I o wiele krotsze wlosy :baffled::confused::confused2:

Do góry