reklama
sewa
mamuśka ;-)
Ja w ciąży przytyłam 25 kg a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-) Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(
Kilogramy spadły mi wszystkie, bo schudłam 30 kg ale teraz po lekach na alergię znowu przytyłam no i nie mogę się zebrać, żeby to zrzucić :-(
Dień dobry wszystkim Mamą mój Staś w końcu przespał całą noc z tym że zaqpomniał że noc kończy się najwcześniej o siódmej i o piątej zrobił pobudkę,ale dziś już zdrowszy antybiotyk pomógł
sikoreczka niezły ten Twój Adrianek ale dobrze że chociaż brawo bił
ja wracam do wyrka odespać M. ma dziś noc i w dzień syn jest jego:-)
sikoreczka niezły ten Twój Adrianek ale dobrze że chociaż brawo bił
ja wracam do wyrka odespać M. ma dziś noc i w dzień syn jest jego:-)
Ja w ciąży przytyłam 25 kg a że ja mam 175 cm wzrostu, to byłam wielka jak hipopotam ;-) Jędrek jak się urodził miał 3300 kg i 57 cm
No ja 16 miesiecy po porodzie zmienilam sporo rozmiarowke spodni... Stres zrobil swoje...
Spodnie sprzed ciazy moge sciagac bez rozpinania... poprostu mi sie zsuwaja z bioder... :-/...
Ogolnie nosze juz L... Chociaz powoli i w M sie wpinam...
No panienki myśmy mieli po sprzątanku właśnie wychodzić a tu mój Lolo drzema:-)Ale płatności nie zając nie uciekną;-);-)
Musze troche porządku na kopmiku zrobić...
Małagosiunia ale u Ciebie zima
Za odchudzające się trzymam kciuki:-)
Moje dziecko 16 miesięcy dziś kończy..Kiedy t en czas tak minął...
Musze troche porządku na kopmiku zrobić...
Małagosiunia ale u Ciebie zima
Za odchudzające się trzymam kciuki:-)
Moje dziecko 16 miesięcy dziś kończy..Kiedy t en czas tak minął...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Już jesteśmy kobietki:-) Adrianek w przedszkolu zadowolony Madzia chciała na nóżkach ale jak jej zawiało to stanęła i nie chciała się ruszyc więc wrzuciłam ją do wózka Zimno dziś u nas i znów wiuchaZasnęła mi przed samym domkiem ale niestety mój mąż zadzwonił i już po spanku Małej chyba piąteczki ruszyły, w nocy się obudziła płakac zaczęła i mi mówi że bee. Palec mój sobie do buzi wsadziła i tam z tyłu przygryzała. Nic pod palcem nie czułam, ale może już coś rusza
Agatko ja sprawdzałam sobie przepis na zapiekankę makaronową z tuńczykiem, który wrzuciła ostatnio Sewa. Musiałam wiedziec co kupic i dziś zrobię na kolację
Agatko ja sprawdzałam sobie przepis na zapiekankę makaronową z tuńczykiem, który wrzuciła ostatnio Sewa. Musiałam wiedziec co kupic i dziś zrobię na kolację
anaconda27
styczniówka2006
No dobra ja spadam za zakupy, do usłyszenia potem
sikoreczka79
Fanka BB :)
Cara a twoje pasemka to w albumie w fotosiku chyba byłyJa też obejrzałam album. Masz super przystojniaka w domciu:-)
reklama
Cara a twoje pasemka to w albumie w fotosiku chyba byłyJa też obejrzałam album. Masz super przystojniaka w domciu:-)
Na jednym foto widac az moja glowe ...
Hehe nie no moze sie dokopalac do 2 albumu. Tam sa tylko moje foty.
Wlosy mam ciemny braz (aktualnie ) pasemka sa blond i fioletowe... Teraz zamiast fioletowych mam czerwone ... I o wiele krotsze wlosy
Podziel się: