reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Wszystkie Nocne Marki
Dzisiaj miałam kiepską noc, pobudka co godzinę. Dawidkowi chyba ząbki dawały tak w kość. W sumie to nie wiem, w kąpieli był cały szczęśliwy, chlapał się w wodzie, nawet trochę się napił tej wody. A po kąpieli wielki krzyk i płacz i tak całą nockę było.
No teraz jest już dobrze.
Wczoraj Jaśminka wymęczyła tatusia i wystrugał jej miecz. Normalnie czułam się bardzo bezpieczna śpiąc z dzieciakami i z mieczem:-). Od rana Jaśminka jest rycerzem:-)

pozdrawiam i miłego dnia

reklama
dzien dobry..
ja jak zwykle na 10 dopracy,,ale juz sie zawujam z neta,,bo 2 cwiczenia do sprawdzenia mam,bo wczoraj sie mi nie chcialo
Dzisiaj mam rade an dodatek,i jestem:wściekła/y:,,bo im w tej sp sie nudiz non stop rady,szkolenia itp,,,a po h...u...j... to ja nie wiem,,,bo przeciez oni same je wymyslaja,a nie anrzucone z ODN a,,,achh
Nie wiem coz malym,bo nie ma kinogo,,w sumie jets ciotka na wsi,ale nie chce tam jechac,mnie nei ebdize 45min,,bo na druga czesc informatyczna nie ide,bo ma studia informatycznie,,maja sie uczyc o excelu,,porazka,,

Chyba do siory zadzownie niech wpadnie do mnie popilnowac malego,,,
spadma
milego dniaa

acha zapomnialam napisac,ze u mnie sniedu spadlo sporo sporo,,ale juz se roztapia i jest ogromna chlapa,,masiakra,,nie d asie chodizc,,Matus dwa razy mi glebe zaliczył,,bo biedny jak w to wlazl,,to prawie wieksz eod niego,,hihi..
masakra,,miała byc wiosna!!
Beznadzieje,a drogi,,juz widze jak jeżdże autem po tej chlapie,nic nie sciagniete na bok,,sozkkk

spadma
paaaaaaaa

Ja tylko 10 kilosków,po tygodniu od porodu zeszło i teraz jeszcze 5 w dół,po operacji i wszystko na mnie wisi;-):tak::-D.Śliczne masz pasemka Cara.

Jej przeciez nie ma nigdzie moich fotek hmmm ;) Wrozka? ;)

Bry wszystkim. Maly jak zwykle szalał w nocy. On spal - ja nie.. Co chwile zbieralam go z innej czesci lozeczka :-/...
Teraz dostal butle kaszki, i lezy obok mnie na lozku i bajkuje ;P

Ewcia wcpolczucia... Moja mama jest nauczycielka... Malo wesoly zawod...

A ludziom sie wydaje, ze po powroce ze szkoly nauczyciel siada na doopie i nic wiecej nie robi... :-/

Już jestem
Dzień Dobry
M ma na 9 do pracy to z łóżka zwlekams ie pózniej chodz budze się o 6:baffled::baffled:Lolo o 6.30 ale do 7 były przytulaski i buziaczki:-D:-D:-D
Sikoreczka ale z Madzi śliczna śmieszka, no a Adrianek to jak typowy facet patrzy jak sie nie narobić a zrobić;-);-)
Mamolaluni śliczna córunia:tak::tak:
Marta no na każdym zdjęciu inna:-) Mnie isę najbardziej podobasz na fotce z brzusiem:-D:-D
U nas słonaczko prześwituje, rano było chłodno ale robis ię coraz cieplej.My dziś też wychodzimy choćby rachunki zapłacić.Mogłam przez neta al;e mój chop poszedł i wypłącił całą kase i teraz musze biegać:dry::dry::dry:

No niźle własnie się malowałam i zobaczyłam,że mi sie jakiś wylew na oku zrobił. Popękały i naczynka. Bolalo mnie to oko od rana. Chyba musze jakieś kropelki do oczu nabyć.

Ja też :tak: strasznie boję się nowego. Ale mąż mi właśnie powiedział, że już mi znalazł kurs angielskiego dla początkujących w UK . To się cieszę i mam nadzieję, że będzie ok.

Dobranoc Wszystkim!

Bardzo fajnie, poznasz nowych ludzi. Ja narazie nie mam szans na żaden kurs czytaj Dawid tylko widzi mamusię. Ale spoko narazie się nie łamię;-)

reklama
Witam z rana:-):-):-)
U mnie Maja dała czadu w nocy (nie wiem czemu), obudziła się o godz.5 i zaczęła wyć przez 15min, wcale nie mogłam jej uspokoić a ona sama nie wiedziała czego chce, w końcu zawołała soczku i z butelką poszła spać, aż mój M przyszedł sprawdzić co się dzieje, a zwykle to nawet nie słyszy jak mała zapłacze:tak::tak::tak:
Pogoda taka sobie - raz słońce, raz chmury, ale i tak muszę iść do reala bo dziś na obiad robię rybkę i najpierw muszę ją kupić:tak::tak::tak:

Do góry