reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No prosze jaki fajny facet z Karolka :-)

Ja dziekuje bogu ze maly jest do mnie podobny :D... Na poczatku wszyscy piali ze "wykapany tata"... Teraz to jest tylko "wypisz wymaluj mamusia"...

:p... Za tatusiem to ma tylko pitoszka i paskudny charakterek :-/...

Bleh...

reklama
Agatko ja sprawdzałam sobie przepis na zapiekankę makaronową z tuńczykiem, który wrzuciła ostatnio Sewa. Musiałam wiedziec co kupic i dziś zrobię na kolację:tak:

ja czekam na przepis od Marty o którym wczorja wieczorem wspomniała....na czekolad własnej roboty...mam nadzieję ,że ją dobrze zrozumiałam,że wczoraj m jej zrobil:confused:

Dziewczyny zwarjowalyscie..... mnie nie bylo tylko godzinke a wy tu 3 stronki nastukalyscie:szok: musze tu zagladac czesto zeby zaleglosci sobie ine zrobic:-D

Jejku jak ja zacznę te wszystkie przepisy serwować mojemu mężusiowi...:-)
Chłopak i tak jest w szoku że takie obiadki mu robię. Narazie specjalizuję się w mielonym:-D:-D:-D.
Naleśniki jeszcze kobitki wrzućcie proszzzzę w imieniu Jaśminki i reszty mojej małej rodzinki. Bo ja nie znam i nie umiem.

Ja też dopiero po ślubie nauczyłam się gotować :baffled: ale u mnie to mój M świetnie gotuje, wymyśla takie dania, że paluchy lizać. Ja też już nauczyłam się eksperymentować. Ogólnie nie lubię siedzieć w kuchni :no: nooo chyba, że eksperymentuję ;-) Dobija mnie robienie takich zwyklych dań jak kopytka, kluski śląskie tryle babrania :zawstydzona/y: no i dlatego teraz jak jestem sama z Jędrkiem, to takie dania kupuję..... z lenistwa :zawstydzona/y:

Dziewczyny fajne foty.

Caro śliczny synek:-) Podobny do mamusi to fakt
Bdzienka super foteczki normalnie bardzo mi sie poodobają:-)
Jasminka fajnie że się uczysz gotować:-) Ja bardzo lubię i ponoć jestem w tym dobra:-D Tak twierdzi mój M;-D
Madźka ja karmiłam całe 2 tygodnie:-( Wojtas był dokarmiany już w szpitalu, warzył 4200 jak sie urodził i bardzo głodny był, a że ja nie mam pokaźnego biustu(A) to pokarmu mało było:-( I się skończyło karmienie. Jak dostał butle to przy cycu się wściekał i było koniec. Michała to 2 miesiące karmiłam ale też już w szpitalu był dokarmiany:-( Ale jak dostał butle to jeszcze cycka brał:-) Ale on to wogóle był kolos 4630 ważył i jadł na okrągło:-D
No u nas zima ale w sumie to już odpuszcza bo słonevczko świeci:-) Michaś poszedł spaćku Wojtas w łóżeczku się bawi grzechotkami, mamuśka głowę umyła posprzątała pranko powiesiła i luzik:-) O 13 idena wiochę coś dla męża wyszukać:-) Może jakiś ciuszek zobaczymy...

małagosiunia spore dzieci rodziłaś :tak: siłami natury, czy cesarka?

U mnie śnieg zaczął padać :baffled:

Ja mojego wcale nie karmilam. Mimo ze pokarmu mialam duzo... :-/... No coz...

sewa ja chyba tez sie nie naucze gotowac dopoki za maz nie wyjde... A ze wyjsc nie zamierzam no to zostane przy tej nieszczesnej jajecznicy ;)

reklama
Do góry