Cześć domówki:-). Coś dłuuuugi dzisiaj mam rozbieg
Jasmina - fajnie mieć w domku takiego rycerza .
Anaconda - mój po męż po miesiącu od narodzin Szymka przestał się budzić na płacz Małego Faceci...nic w tej instrukcji od Ewci nie piszą na ten temat
Małagosiunia - a Ty co? Królowa Śniegu no załamka normalnie u nas raczej jesień jak sobie tak patrzę, ale chyba jednak mykniemy na spacer.
Cześć Leika :-);-)
Anula - fajnie że Staś dobrzeje. Oby tak dalej i już nie chorował
Bodzinka - wszystkiego najlepsiejszego na 16miesięcznicę dla Lola
Ufff . Dobra, zmykam śniadanko wtrącić jakieś ciepłe i wypadziochę na dwór robimy. Zajrzę popołudniu. Buziaki
A Marta co
No właśnie iwona, no właśnie , a kuchnia czeka, i mycie okien.... Na oko krople visine i świetlik już rzeczony. no i lód chybaMatko,ale ja mam ostatnio lenia w sobie. Teraz jak Kuba śpi to zamiast coś w domu zepchnąć to ja siedzę..
Jasmina - fajnie mieć w domku takiego rycerza .
Anaconda - mój po męż po miesiącu od narodzin Szymka przestał się budzić na płacz Małego Faceci...nic w tej instrukcji od Ewci nie piszą na ten temat
Małagosiunia - a Ty co? Królowa Śniegu no załamka normalnie u nas raczej jesień jak sobie tak patrzę, ale chyba jednak mykniemy na spacer.
Cześć Leika :-);-)
Anula - fajnie że Staś dobrzeje. Oby tak dalej i już nie chorował
Bodzinka - wszystkiego najlepsiejszego na 16miesięcznicę dla Lola
Ufff . Dobra, zmykam śniadanko wtrącić jakieś ciepłe i wypadziochę na dwór robimy. Zajrzę popołudniu. Buziaki
A Marta co