reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas ortopeda chłopaków to z Luxmedu i moja dermatolog,bo w przychodni pediatra stwierdziła liszaj u Olka a to była skóra zniszczona zbyt długim siedzeniem w wannie podczas kąpieli i nie mogła sie sama zregnerować.Do pediatry też czasem chodzimy prywatnie(Zastępca ordynatorki z pediatrii),jak w przychodni lipa z leczeniem.A do okulisty to trzeba o 4 rano stanąć w kolejkę,bo tylko 12 osób przyjmuje.Więc jak tylko coś mi się z okularami stanie to sama zmieniam właściwości szkiełek.NIe widział okulista wskazań do cesarki a po 2 porodach wzrok mi poleciał o 1,5 dioptri:-(.

reklama
Tak mnie dzisiaj wołałyście,że zapomniałam obejrzeć Szymona:wściekła/y::angry::frown::-(.
Ja mam nagranego bo w tym czasie kąpiemy Młodego. Wpadaj obglądniemy przy hippie;-):-D.

Wkurza mnie jedynie to, że u nich w domu goście chodzą w butach i ona nie może przyjąć do wiadomości, że u mnie się w butach po domu nie chodzi :no::wściekła/y: I za każdym razem, za każdym, muszę prosić o zdjęcie butów. A ja nie dość, że jestem wyczulona na czystość to nie po to zasuwam z mopem wieczorami, żeby moje dziecko mogło się bawić na czystym parkiecie, żeby potem ona mi w buciorach po domu chodziła :wściekła/y:
Ot, taki szczególik ;-)
Leika - mam to soamo i dla mnie to nie jest szczególik i drobnostka, zwłaszcza zimą. A jak byłam w ciąży to szlag jasny mnie trafiał jak poczyściłam wszystkie podłogi i dywany i wpadli teście z wizytą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Marta, grudzień 2003 - bardzo fajna fryzurka:tak: Ja może bym sie wreszcie wybrała do fryca:confused::confused: bo cosik się zapuściłam:baffled::baffled:

Leika - mam to soamo i dlamnie to nie jest szczególik i drobnostka, zwłaszcza zimą. A jak byłam w ciąży to szlag jasny mnie trafiał jak poczyściłam wszystkie podłogi i dywany i wpadli teście z wizytą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czyli widzę, że to generalnie łodzianie starszego pokolenia tacy nie wychowani? ;-)

Memu zachciało się też,tyle że sam będzie robił.Jak wyjdzie to wrzucę przepis:tak:.

Marta wrzuciłaś przepis?? zaraz sprawdzę... na pewno skorzystam z niego:tak:

Witam z rana

co tu tak cicho 8 godzina a tu nikogo nie było ani Bodzi ani Marty:confused: dziewczyny pochorowałyście się?;-)
Mnie wczoraj nie było bo od pracy nie mogłam sie opędzić, a o 20.30 złożył nam wizytę prezes firmy z którą współpracujemy (pralnią) było bardzo miło, ale same rozumiecie nie miałm już kiedy do was zajrzeć.
Dzisiaj będzie spokojniej...mam nadzieję

reklama
Ja też na spacer napewno wyjde chociażby dlatego,że muszę zakupy zrobić.

Matko,ale ja mam ostatnio lenia w sobie:zawstydzona/y:. Teraz jak Kuba śpi to zamiast coś w domu zepchnąć to ja siedzę..

Do góry