reklama
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
sikoreczka79
Fanka BB :)
Marta ależ z Ciebie kameleon:-)
Anula mój syn ma zabawę bardzo nie ciekawą. Polega ona na wywaleniu wszystkich zabawek na podłogę, tylko potem nie ma kto posprzątac Robi wszystko żeby nic nie zrobic. Dzisiaj weszłam a on leżał wśród zabawek i gadał do sufitu Nerwy mi puściły i żeby się nie wydzierac poszłam się myc a mężowi kazałam go pilnowac. Wychodzę a tam tak: mężo siedzi na środku pokoju i pokazuje palcem a Magda jak oszalała biega i zbiera zabawki i bic brawo sobie każe Adriankowi się wstyd zrobiło i dzielnie pomagał. I posprzątane:-) Ja to za nerwowa jestem
Anaconda wielkie brawa dla Majeczki To teraz z górki
Ja już dobrej nocki mówię, bo mi się oczki kleją. Buziaki i słodkich snófffffffff
Anula mój syn ma zabawę bardzo nie ciekawą. Polega ona na wywaleniu wszystkich zabawek na podłogę, tylko potem nie ma kto posprzątac Robi wszystko żeby nic nie zrobic. Dzisiaj weszłam a on leżał wśród zabawek i gadał do sufitu Nerwy mi puściły i żeby się nie wydzierac poszłam się myc a mężowi kazałam go pilnowac. Wychodzę a tam tak: mężo siedzi na środku pokoju i pokazuje palcem a Magda jak oszalała biega i zbiera zabawki i bic brawo sobie każe Adriankowi się wstyd zrobiło i dzielnie pomagał. I posprzątane:-) Ja to za nerwowa jestem
Anaconda wielkie brawa dla Majeczki To teraz z górki
Ja już dobrej nocki mówię, bo mi się oczki kleją. Buziaki i słodkich snófffffffff
Marta1981
Rodzyneczka
Ślicznie wyglądacie
Marta1981
Rodzyneczka
Szkoda,że nie zrobiłam sobie fotki z piórkami w kolorze dyni,to byście ubaw miały.Marta ależ z Ciebie kameleon:-)
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Idę juz spać bo planuje jutro rano mycie okien, ale nie wiem czy pogoda bedzie bo jesli dalej taki wiatr to raczej nie pomyje, pozdrawiam)
Marta1981
Rodzyneczka
Tak mnie dzisiaj wołałyście,że zapomniałam obejrzeć Szymona:-(.
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Szymon jest dobry hehe, ale wczoraj z M. sikaliśmy jak Pudzianowski tanczyl
No nieraz to w rodzinach ludzie sami sobie utrudniają życie, ale tak to bywa, jak nieraz słyszę opowieści że siostra siostrze oczy by wydrapała to mi włosy stają na głowie, ale niestety tak to na tym świecie bywa...
niestety... ja znam to nawet z autopsji... :-(
Sewa - przytulam, i współczuję nieporozumień w rodzinie...
Mój syn nigdy nie pozna swojego dziadka (mojego ojca) a moją mamę widuje zwykle raz do roku... :-(
Ja też podpisuję się pod waszym zdaniem nt państwowej służby zdrowia. Gdzie mogę to chodzę prywatnie...
Bodzinka - śliczne scrapy
W sprawie teściowych - to ja na swoją generalnie nie mogę narzekać. Wkurza mnie jedynie to, że u nich w domu goście chodzą w butach i ona nie może przyjąć do wiadomości, że u mnie się w butach po domu nie chodzi I za każdym razem, za każdym, muszę prosić o zdjęcie butów. A ja nie dość, że jestem wyczulona na czystość to nie po to zasuwam z mopem wieczorami, żeby moje dziecko mogło się bawić na czystym parkiecie, żeby potem ona mi w buciorach po domu chodziła
Ot, taki szczególik ;-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Pewnie wyglądał jak słoń w składzie porcelany?
Podziel się: