reklama
Ja w łikend takie archeologiczne odkrycia robiłam :-);-). Też lecę ogarniać bo potem koło 18 znowu polecą posty strumieniemNo ja od 2 h sprzatam syf w pokoju :-) znalazłam zeszyty z 3 klasy gimnazjum Ajjj ;-)
anaconda27
styczniówka2006
No i w końcu w realu nie byłyśmy bo przyszli robotnicy i zakładali suszarkę w łazience i poprawiali szafki w kuchni, nawet wam nie opiszę ile mam teraz pyłu i brudu w domu, od godziny z tym walczę.
Któraś pisała o dobrych radach od teściowej, oj na mnie to one działają jak płachta na byka, z tego też powodu musiałam uciekać od niej z domu i zacząć żyć na własny rachunek bo dłużej już znieść tego nie mogłam, zresztą ja jakaś dziwna jestem bo od nikogo nie lubię słuchać dobrych rad.
Musiałam kupić małej majtek i rajstopek bo przez tą naukę nocnikowania to wszystko ma już obsikane
Któraś pisała o dobrych radach od teściowej, oj na mnie to one działają jak płachta na byka, z tego też powodu musiałam uciekać od niej z domu i zacząć żyć na własny rachunek bo dłużej już znieść tego nie mogłam, zresztą ja jakaś dziwna jestem bo od nikogo nie lubię słuchać dobrych rad.
Musiałam kupić małej majtek i rajstopek bo przez tą naukę nocnikowania to wszystko ma już obsikane
Ja w łikend takie archeologiczne odkrycia robiłam :-);-). Też lecę ogarniać bo potem koło 18 znowu polecą posty strumieniem
To mnie nie bedzie. W tych godzinach moj tata kompa okupuje :-/... No i malym musze sie przeciez sama zajmowac...
Anaconda, remonciku nie zazdroszczę. Ja jakiś uraz chyba będę teraz miała do zmian w mieszkaniu . Wcale nie jesteś dziwna bo ja też należę do Zosiek - Samosiek i dobre rady grubym sitkiem cedzę. A teściową zlewam generalnie bo mnie do szału doprowadza i chocbym sie mylic miała to zawsze robie odwrotnie niz ona mówi. Przekorna synówka jestem
Dzieki bogu nie mam tesciowej ...
A to cos co mialo nia byc...
Oj nie lubimy sie ... Zwlaszcza po tym jak oddalam sprawe do sadu przeciwko jej synkowi o alimenty na malego ... I jak kazalam jej zamknac pape i nie drzec sie na mnie
No coz, bylo wesolo jak sie z jej synkiem pogodzilam... Hehe unika mnie jak ognia, nie gada ze mna... ... Chyba sie przerazila ze "gowniara" potrafi kazac zamknac jej gębe...
Oj nie lubimy sie ... Zwlaszcza po tym jak oddalam sprawe do sadu przeciwko jej synkowi o alimenty na malego ... I jak kazalam jej zamknac pape i nie drzec sie na mnie
No coz, bylo wesolo jak sie z jej synkiem pogodzilam... Hehe unika mnie jak ognia, nie gada ze mna... ... Chyba sie przerazila ze "gowniara" potrafi kazac zamknac jej gębe...
Dzieki bogu nie mam tesciowej ...
no widzę, że naprawdę dziarska babka z Ciebie. Ze wszystkim sobie radzisz :-) trzymaj tak dalej
reklama
Podziel się: