reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mieszkam z rodzicami i babcia...
Wiecznie slysze dobre rady...
Dzieki bogu starucha tzn. druga babcia Adasia sie nie wtraca - hyhy wogole nie pamieta ze maly istnieje :D

reklama
do mnie nie bardzo wtrąca się moja mama za to moja ukochana teściowa ale dzięki bogu to niedługo się skończy zostanie drugi raz babcią i to będzie pełnowartościowy człowieczek dla niej nie tak jak mój przedślubny skarb hihi współczuje szwagierce do niej ma bliżej

Ja jestem samotna mamusia ;) Wiec chcac nie chcac mieszkam z rodzicami...
ten moj M juz mi tak dziala na nerwy... Frajer i tyle :-/... Daje te 400 zł na miesiac i to ma mi starczyc na malego ;)... Spooooko... Lekarze, leki, rehabilitacja... O tak a gdzie reszta :D...

Małgosiunia mały przystojniaczek z synka:-):-)
Dziewczyny na mnie na początku takie rady działały jak płachta na byka.Paweł się wkurzał,że mam je olewać bo i tka będziemy robić po swojemu.Przed urodzeniem małego świetnie sie z teściówką dogadywałam, jak mały się urodził, łojejku:nerd::nerd:A teraz robie tak jak mi radził Paweł, ona mówi a ja i tak robir swoje i znowu jest dobrze.Ona zadowolna bo może synowej poradzić a ja się juz nie przejmuje.A moje teściowa ma dobre serce tylko czasem jak coś powie....
Teraz jedzie moja mama:-D:-D

Ja jestem samotna mamusia ;) Wiec chcac nie chcac mieszkam z rodzicami...
ten moj M juz mi tak dziala na nerwy... Frajer i tyle :-/... Daje te 400 zł na miesiac i to ma mi starczyc na malego ;)... Spooooko... Lekarze, leki, rehabilitacja... O tak a gdzie reszta :D...
A jeśli można wiedziec to co jest małemu????

ja żyje z mężem choć czasem zastanawiam się czy nie byłoby mi łatwiej z jednym dzieckiem zarabia mało ja mam swój wychowawczy który idzie na małego kazdą złotówke mi wylicza awczorej powiedział że zajmie mi się dzieckiem w sensie pomoże jak w końcu pójdę do roboty i moge zapomnieć że on znajdzie inną prace no więc jeśli nic nie robie to zajmuje sie tylko małym i komputerem wyprasowałam wszystko oprócz jego i obiad też niech sam ugotuje może zrozumie mam nadzieję chyba że ucieknie do mamusi

Witam :-)
Spacerek już zaliczyliśmy ale wiatr w nie których miejscach tak wieje że szok :szok:

Dzisiaj również Amanda mnie mile zaskoczyła :tak: po przewrocie z plecków na brzuszek przekręciła się później z brzuszka na plecki :tak: Obrocik taki wykonała jednak tylko raz ale zawsze to już coś :-);-)

reklama
Urodzil sie w bardzo ciezkim stanie. Zapalenie opon mozgowych, posocznica i zaawansowana cytomegalia. Do tego silna zoltaczka, powiekszona watroba. Zagrozenie utraty wzroku i sluchu. Zwapnienia w strukturze mozgu... I przykurcze miesni rak i nog...Lekarka stwierdzila ze lepiej zeby umarl... Ale przez miesiac walczyli o jego zycie... I zyje...
Po miesiacu moglam zabrac go do domu. rehabilitacje mial od 2 tyg zycia do teraz. Najpierw walka z przykurczami konczyn... pozniej nauka siadania, pelzania...

Aktualnie lekarze sa wniebowzieci bo maly rozwija sie idealnie :-) I jest bardzo pogodnym dzieckiem... Do tego ruchliwym... Wzrok i sluch tez ok :-)

A rokowano mi roslinke...

Do góry