reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i znów 4 strony nadrabiania....
Caro biedna Ty:-( Całe szczęście że lekarze się mylili i że Twój synek jest zdrowiutki:-) ten facet to chyba jakis nienormalny jest :angry: 400zł to se może w buty wsadzić...
Bodzienka super foteczka jak ty to robisz też bym chciała takie umieć:-)??
Co do teściowych to ja ostatnio stwiierdziłam że moja ma nierówno pod sufitem:angry: Przyszła do mnie ja poszłam do kuchni zrobić Wojtusiowi mleczko:-) Wracam a ona (ja pierdziu jak to opowiadam:angry: to mnie krew zalewa) ma noge na nogę założoną dziecko na stopie posadzone za ręce go ciągnie i śpiewa buju buju No K..wa mać myśłałam że oszaleję...:wściekła/y::wściekła/y:
Jak jej dziecko zabrałam jak jej powiedziałam że jest niepoważna żeby niespełna 4 miesięczne dziecko tak sadzać i szarpać za ręce to sie jeszcze k..wa mać obraziła:wściekła/y: No myśłałam że wyjde z siebie i stanę obok:-( Przez pół dnia nie mogłam dojśc do siebie:-( I myślałam co by było gdyby jej się wymsknął albo spadł... jejku... koszmar poprostu. Dodam jeszcze że ona ma 67 lat i jest schorowana i strach jej dziecko dać na ręce bo sama mówi że siły nie ma a tu takie numery....

reklama
I tak trzymaj Cara, no bo jakim prawem jakieś obce babsko ma się do Ciebie wydzierać?? Na synka niech się powydziera. A to, że założyłaś sprawę w sądzie o alimenty - masz do tego PEŁNE PRAWO i nikt Ci tego prawa nie odbierze. A jeśli koleś nie potrafi być odpowiedzialny za swoją rodzinę to niech płaci, taki jego obowiązek i tyle.
Moje dziecko śpi już ponad 2 godziny :szok:. Pewnie nockę odsypia. Niech odpocznie, a i ja mam trochę spokoju. Powiem szczerze, że głodna jestem strasznie, ale u nas w lodówce tylko światło jest :-D, więc muszę czekać aż Małż wróci z pracy.
Bodzinka, bo Oliwka i Aniołkiem potrafi być:

Ja nie wiem, jak teraz zakichanego tatusia namowic zeby ten 1tys zł zwrotu podatku dal na Adasia :-/... Pewnie nie da sknera...

Małagosiunia21 - oj, coś wiem o tym, że starszym ludziom nie da się niczego przetłumaczyć... Prababcia mojego synka jest tak schorowana, że ledwo chodzi i po schodach wejść nie może, cały czas jej się ręce trzęsą... ale non stop próbuje wziąć na ręce mojego synka! Jestem jednak przezorna, spotykamy się tylko w gościach u teściowej i NIGDY nie zostawiam go z nią samego w pokoju.

reklama
Do góry