reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wlasnie mi sie wydaje ze nie chce spac bez cyca :( to sie zmieni jak przestaniemy palic w piecu kaflowym i malego rano do lozka nie bede brala- bo nie moze byc jak mąż rozpala; oby już szybko się ciepło zrobiło ::)
Mija ja też zazdroszczę, mialam isc dzisiaj na godzinke z dziewczynami do pubu,ale jak taki wyjec jest, to pewnie nic z tego..
na to wszystko brzuch mnie boli chyba @ :(

reklama
własnie Lady.. ciałko wymoczone i pierwsze co zrobiłam to paznokietki u nog i rąk...mmmmm poezja jak dobrze

Teraz poczekam chwilunie,odciągne mleczko i w miasto ;D ...po wkładki laktacyjne :(...bo na zakupy nie mam a przydało by swię teraz..
ale co za dużo to nie zdrowo ;) damy rade bez zakupów

shady idziesz w poniedziałek do Łazienek? Może tak o 12,nie wiem o której wychodzicie? Nam by pasowało właśnie tak ,potem musze jeszcze na Chmielną na 15.30 popędzić....galerie zamykają a niedawno do niej rzeczy wstawiłam :(

Mija bardzo chetnie....pozniej sie z Toba przejde w strone Chmielnej i pojade do domku...to jak sie spotykamy?
Mija pisze:
własnie  Lady.. ciałko wymoczone i pierwsze co zrobiłam to paznokietki u nog i rąk...mmmmm poezja jak dobrze

Teraz poczekam chwilunie,odciągne mleczko i w miasto   ;D ...po wkładki laktacyjne  :(...bo na zakupy nie mam a przydało by swię teraz..
ale co za dużo to nie zdrowo  ;) damy rade bez zakupów

shady idziesz w poniedziałek do Łazienek? Może tak o 12,nie wiem o której wychodzicie? Nam by pasowało właśnie tak ,potem musze jeszcze na Chmielną na 15.30 popędzić....galerie zamykają a niedawno do niej rzeczy wstawiłam  :(

witam was kolezanki my juz z toska po wizycie u p.doktor i po zakupkach bylismy tez u cioci na kawusi .tosiulka sie przespala na powietrzu teraz bryka ze swoim tygryskiem( bratem)
lady-kierownik widze juz sie uczy jak pic zupke chmielowa hihihi no ladnie ::)
aleci mija zazdroszcze takiego wolnego hyy ja tez bym tak chciala -ale nici moj moz prace ma nieograniczona wychodzi rano wraca kiedy skonczy czyli 19-20 a nawet puzniej czasem
moze niedlugo jak bedzie dobrze cieplo to sprzedam dzieci tesciowej a ja sie tez pobycze
chyba musze cos opomuslec o obiadku
to narazie bywajcie i nienaprodukujcie zaduzo bo potem czytac sie niechce wpadnee potem

Uff przeczytałam wszystko :D

My juz po wizycie u lekarza i po spacerku. No i juz nic nie wiem. Macio wazy 7830g a ze szczepień nadal nici :(

Lady kierownik szybko zaczyna ;D moj slubny tez małego wział do baru boumówił sie z kumplem i potem stały dwa wózki obok siebie a tatusiowie pili piwko ;D

Pycha tak to juz jest z nasza policja. Ona nigdy nie szuka złodzieji bo po co ma tracic czas na takie błachostki. Koszmar!

No witam wreszcie dobrnęłam do końca, paskudy jedne zamiast na dworze przed kompem siedzą :p :laugh: :laugh: :laugh:

Napisałam do Magdy i Aletki i jeszcze raz do aniaslu i napisąły mi wszystkie zgodnie ze aniaslu jest chora i na pewno odpisze jak wyzdrowieje. Powinno to być ok 23,04. Poprosiłam o taki wątek zamkniety który by się nazywał mamusie siedzace w domy z dzioecmi i będzie on zamkniety a w nim bedzioemy mogły sobie wklejać i pisać co ducha zapragnie. Dostęp bedzoiemy miałay tylko my wybrane, wspólnie bedziemy uzgadniać kto na zamknietym watku oczywiście i dopisywać. ja już mam kilka wytycznych żeby nie każdy mógł tam wejsc ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Acha mam prosbę poczekajcie z przysyłaniem danych do czasu jak powstanie wątek bo nie chciałabym nikogo przeoczyć. te dziewczyny które już przysłały to ok ale jak bedę miała więcej to sie pogubię :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry