reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Po powiększeniu piersi można karmić beż problemu....no chyba że operacja jest zchrzaniona :)

Joasia gratulacje dla Kubiszona niedługo zacznie śmigać po domku :)

Przykre sprawy z tymi teściami i teściowymi u nas naszczęści aż takich konfliktów nie ma ...choć tata Przemka czasami doprowadza mnie do szłu

reklama
u nas tez czasem konflikty...........chociaz tez inaczej niz normalnie...........

poza tym Rafala rodzice staraja sie nie wtracac, ale czasem robia cos co mi nie pasuje..............a moj tato jest daleko i na razie nie wrzuca swoich trzech groszy, poza tym nigdy nie wtracal sie do tego co robie, nawet jak zamieszkalam z rafalem a pozniej bylam w ciazy i to wszystko bez slubu to nic nie mowil.......ciekawa jestem coby powiedziala na to mojaja mama.....ale jej juz nie ma:(

Tak to jest czasami sie zdarzają osoby którym wydaje się że wszystkie rozumy zjadły......lub chcą żyć czyimś życiem bo nie mają sposobu na swoje .....

Oj lady-bird przydało by się ...ale aniaslu nie odpowiada,podobno jsorbek dobija się do kogoś innego i niebawem może się uda.

A tak wogóle to mamy mieć zmknięty wątek ,czy nowy do zdjęć ???

A u mnie chłopy spakowane i wysłane...troche dziwnie z jednej strony mam dzień dla siebie ...cudowny słoneczny....a z drugiej martwie się czy Noe wytrzyma cały dzień bezemnie...mają wrócić tak o 18.00....już tęsknie :-[
Wiecie nie wiem czy tata się spisze....nie rozbierze za bardzi Noego,dobrze rozmrozi mleczko,dobrze się zaopiekuje...oj on taki roztrzepany
.......już sama nie wiem , jakaś taka roztrzesiona jestem

reklama
Mija przestań się zamartwiać tylko sie zrelaksuj :) :) :)

a ja właśnie siedze nad pitami i chyba ze 100 dostaniemy, skończe później bo mój >:D już mi siedzi na kolanach i miesza w papierach

zaraz dam jej am i pójdziemy na spacerek :)

Do góry