reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Po powiększeniu piersi można karmić beż problemu....no chyba że operacja jest zchrzaniona :)

Joasia gratulacje dla Kubiszona niedługo zacznie śmigać po domku :)

Przykre sprawy z tymi teściami i teściowymi u nas naszczęści aż takich konfliktów nie ma ...choć tata Przemka czasami doprowadza mnie do szłu

reklama
u nas tez czasem konflikty...........chociaz tez inaczej niz normalnie...........

poza tym Rafala rodzice staraja sie nie wtracac, ale czasem robia cos co mi nie pasuje..............a moj tato jest daleko i na razie nie wrzuca swoich trzech groszy, poza tym nigdy nie wtracal sie do tego co robie, nawet jak zamieszkalam z rafalem a pozniej bylam w ciazy i to wszystko bez slubu to nic nie mowil.......ciekawa jestem coby powiedziala na to mojaja mama.....ale jej juz nie ma:(

Tak to jest czasami sie zdarzają osoby którym wydaje się że wszystkie rozumy zjadły......lub chcą żyć czyimś życiem bo nie mają sposobu na swoje .....

Oj lady-bird przydało by się ...ale aniaslu nie odpowiada,podobno jsorbek dobija się do kogoś innego i niebawem może się uda.

A tak wogóle to mamy mieć zmknięty wątek ,czy nowy do zdjęć ???

A u mnie chłopy spakowane i wysłane...troche dziwnie z jednej strony mam dzień dla siebie ...cudowny słoneczny....a z drugiej martwie się czy Noe wytrzyma cały dzień bezemnie...mają wrócić tak o 18.00....już tęsknie :-[
Wiecie nie wiem czy tata się spisze....nie rozbierze za bardzi Noego,dobrze rozmrozi mleczko,dobrze się zaopiekuje...oj on taki roztrzepany
.......już sama nie wiem , jakaś taka roztrzesiona jestem

reklama
Mija przestań się zamartwiać tylko sie zrelaksuj :) :) :)

a ja właśnie siedze nad pitami i chyba ze 100 dostaniemy, skończe później bo mój >:D już mi siedzi na kolanach i miesza w papierach

zaraz dam jej am i pójdziemy na spacerek :)

Do góry