reklama
Ciekawe jak to będzie na tym zamkniętym wątku : : jsorbek masz jeszcze moje dane co ci kiedyś na priwata wysłałam?ja z emi dopiero zaczynamy spacerkować po tej chorobie jeszcze ma ciut kaszelek ale humor jej dopisuje.
byłam dziś na zwiadach w naszym jedynym sklepie odzieżowym i są fajne spódniczki takie wiecie z falbankami i jak do siebie przyłożyłam to zaraz fajnie się poczułam tak młodziej i na luzie czy wy nosicie takie kiecki czy to raczej dla nastolatek? ???
byłam dziś na zwiadach w naszym jedynym sklepie odzieżowym i są fajne spódniczki takie wiecie z falbankami i jak do siebie przyłożyłam to zaraz fajnie się poczułam tak młodziej i na luzie czy wy nosicie takie kiecki czy to raczej dla nastolatek? ???
shady
Fanka BB :)
ja nie trawie spodniczek, wogole nawet takowej nie posiadam......tylko spodnie...kiedys nawet zrezygnowalam z oferty pracy bo byl warunek - spodnica.....zadna kasa nie jest mnie w stanie zmusic do noszenia spodnicy
noelia pisze:Ciekawe jak to będzie na tym zamkniętym wątku : : jsorbek masz jeszcze moje dane co ci kiedyś na priwata wysłałam?ja z emi dopiero zaczynamy spacerkować po tej chorobie jeszcze ma ciut kaszelek ale humor jej dopisuje.
L4dY-bIrd
doula
a ja lubie spudniczki ...ale takie za kolanka , do tego japonki albo buciki na płaskim obcasiku mozna przeciez spudniczki zakładac na swoje ukochane spodnie
A ja to prawie wogóle nie mam spodniczek bo rozrosłam sie przed ciaże w biodrach a one mi raczej nie zmaleja. Ale czasami z miłą checia ubrałabym sobie jakas kiecka
Sorbek mama nadzieje ze moja wiadomosc na priva doszła
A ja mam dzisiaj jakas chandre wszystko mnie denerwuje
Sorbek mama nadzieje ze moja wiadomosc na priva doszła
A ja mam dzisiaj jakas chandre wszystko mnie denerwuje
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej hej hej!!!!
hubert chory-jeszcze!!!! oczywiscie nie moglo byc inaczej!!!!! dostal jeszcze zastrzyki do konca tyg wiec moze wreszcie mu przejdzie ale......mozemy chodzic na spacerki!!! dzis jak wyszlam o 9 to wrucilam o 12.30 i potem znowu o 14 i doszlam niedawno!(bylam z mama na akupunkturze-czy ktoras z was probowala?) dalam jesc bubu i zaraz ide dalej!!! siostrzyczko moja kochana nie musisz mnie namawiac!!!!! zastrzyk dopiero o 20 wiec mam czas!!!!!
mija moj maz tez pracuje u ojca i wlasnie maja maly glochoz w pracy bo chyba jakies maszyny wywoza wiec niestety musi zapier...!!!! we wtorek poszedl na noc przyszedl o 5 rano i na 10 znowu do pracy wrocil o 23 i dzis na 5! i kiedy bedzie nie wiem? dopuki nie skoncza z tymi maszynami to tak bedzie ale pocieszyl mnie ze juz koniec!!!!
hubert chory-jeszcze!!!! oczywiscie nie moglo byc inaczej!!!!! dostal jeszcze zastrzyki do konca tyg wiec moze wreszcie mu przejdzie ale......mozemy chodzic na spacerki!!! dzis jak wyszlam o 9 to wrucilam o 12.30 i potem znowu o 14 i doszlam niedawno!(bylam z mama na akupunkturze-czy ktoras z was probowala?) dalam jesc bubu i zaraz ide dalej!!! siostrzyczko moja kochana nie musisz mnie namawiac!!!!! zastrzyk dopiero o 20 wiec mam czas!!!!!
mija moj maz tez pracuje u ojca i wlasnie maja maly glochoz w pracy bo chyba jakies maszyny wywoza wiec niestety musi zapier...!!!! we wtorek poszedl na noc przyszedl o 5 rano i na 10 znowu do pracy wrocil o 23 i dzis na 5! i kiedy bedzie nie wiem? dopuki nie skoncza z tymi maszynami to tak bedzie ale pocieszyl mnie ze juz koniec!!!!
Podziel się: