reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale wam zazdroszcze tego spotkanka :p :( :( :(
Nie moge się doczekać na to krzesełko ::) ::) ::)

i na zamknięty watek ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Ciekawe jak to będzie na tym zamkniętym wątku ::) ::) jsorbek masz jeszcze moje dane co ci kiedyś na priwata wysłałam?ja z emi dopiero zaczynamy spacerkować po tej chorobie jeszcze ma ciut kaszelek ale humor jej dopisuje.
byłam dziś na zwiadach w naszym jedynym sklepie odzieżowym i są fajne spódniczki takie wiecie z falbankami i jak do siebie przyłożyłam to zaraz fajnie się poczułam tak młodziej i na luzie czy wy nosicie takie kiecki czy to raczej dla nastolatek? ???

noelia żadnych wiadomosci nie kasuję to na pewno mam jakbym nie znalazła to cie poproszę potem jeszczeraz ale raczej mam ;) :laugh: :laugh: :laugh:

ja nie trawie spodniczek, wogole nawet takowej nie posiadam......tylko spodnie...kiedys nawet zrezygnowalam z oferty pracy bo byl warunek - spodnica.....zadna kasa nie jest mnie w stanie zmusic do noszenia spodnicy ;)
noelia pisze:
Ciekawe jak to będzie na tym zamkniętym wątku ::) ::) jsorbek masz jeszcze moje dane co ci kiedyś na priwata wysłałam?ja z emi dopiero zaczynamy spacerkować po tej chorobie jeszcze ma ciut kaszelek ale humor jej dopisuje.
byłam dziś na zwiadach w naszym jedynym sklepie odzieżowym i są fajne spódniczki takie wiecie z falbankami i jak do siebie przyłożyłam to zaraz fajnie się poczułam tak młodziej i na luzie czy wy nosicie takie kiecki czy to raczej dla nastolatek? ???

Ja też spódniczek prawie nie noszę ale chyba na tą sie skuszę naoglądałam się na tvn stylu tych spódniczek do niej płaskie butki i tak to fajnie wygląda przynajmniej w telewizji więc przymierzyć muszę 8)

A ja to prawie wogóle nie mam spodniczek bo rozrosłam sie przed ciaże w biodrach a one mi raczej nie zmaleja. Ale czasami z miłą checia ubrałabym sobie jakas kiecka ;)

Sorbek mama nadzieje ze moja wiadomosc na priva doszła :D

A ja mam dzisiaj jakas chandre wszystko mnie denerwuje :mad: :mad: :mad:

kunda ciebie tez no ja dzis to chodze i tylko z drogi mi zejsc taki jakis chumor nie tego a tak ladnie na dworze ze chyba jeszcze brykne na spacerek ide zaraz do siostry to moze i ja namuwie na spacer to baj narazie

reklama
hej hej hej!!!!
hubert chory-jeszcze!!!! oczywiscie nie moglo byc inaczej!!!!! dostal jeszcze zastrzyki do konca tyg wiec moze wreszcie mu przejdzie ale......mozemy chodzic na spacerki!!! dzis jak wyszlam o 9 to wrucilam o 12.30 i potem znowu o 14 i doszlam niedawno!(bylam z mama na akupunkturze-czy ktoras z was probowala?) dalam jesc bubu i zaraz ide dalej!!! siostrzyczko moja kochana nie musisz mnie namawiac!!!!! zastrzyk dopiero o 20 wiec mam czas!!!!!
mija moj maz tez pracuje u ojca i wlasnie maja maly glochoz w pracy bo chyba jakies maszyny wywoza wiec niestety musi zapier...!!!! we wtorek poszedl na noc przyszedl o 5 rano i na 10 znowu do pracy wrocil o 23 i dzis na 5! i kiedy bedzie nie wiem? dopuki nie skoncza z tymi maszynami to tak bedzie ale pocieszyl mnie ze juz koniec!!!!

Do góry