reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też innym zazdrościłam a teraz się martwie czy sobie poradzą :laugh:
Ale mam zamiar wyluzować ...przynajmniej sprubuje ;D
Ide do wanny , potem wpadne...bo w końcu moge dzisjaj z wami poklikać bezstresowo i bez przerw :)
Narazie papa

reklama

hej laseczki....qrcze naplodzilyscie dzis jak nigdy....musze nadrobic.....z tego co wnioskuje ktoras z was chce powiekszyc piersi....ja chetnie oddam swoje...bo ja z kolei chce zmniejszyc :)

zaraz mnie k...strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie poszłam na spacer bo drze się jak opętany!!!!!!!!!!!!!Nie chce leżeć w wózku-zraził sie czy co!!!
mialyscie tak?

Izabelka tak....tyle ze u ns jest tak...Alan sie drze, mamusia go w wozek i na dwor...zasypia a jak nie to jest cicho

U mnie też tak było,ale się zmieniło :( zasnął przy cycu w naszym łóżku, mam dosyć. Jedyne co mnie cieszyło w ciągu dnia to spacerki...a teraz co mam zrobić ?

hmmmm no tak...cyc troszke ogranicza...tak to bys wziela flache pod pache i na dwor...ryczec moze i na dworzu ;)

ooo moj wyjcozaur sie obudzil

Mija " bitwa " była o zamkniety dla fotek ...ale jak komus cos na serduszku lezy i chciałby sie popłakac to napewno żadna nieodmowi dobrego słowa < na zamknietym , zeby nikt niepodczytywał >
qrcze juz niemoge sie doczekac tego watku , bo mam maaaaaaaaaaase fotek superasnych :p .

Jasio sie balkonuje teraz a ja mam chwilke przerwy .Moja "kula u nogi " ;) wraca dzisiaj o 18 z pracy ....wiec moze jest szansa na mały spacerek przed snem

Izabellka może poprostu ma zły dzień :( albo płacze ze zmeczenia a niepotrafi zasnac , małe dzieci tak czesto maja > , albo cos zmieniłas w wózku ? kocyk itp ???
a jak nie na spacer to pootwieraj okna w domu i rób wietrzenie maluszka ;) ::)

reklama
ojjj Mija jak ja ci zazdroszcze , bardz ybm chciała miec taki dzień jak ty masz ::) Wymalowałabym sobie paznokcie bez pospiechu , posłuchała głosno muzyczki , potańczyła z miotła ;) :p itp.
O Nonka sie niemartw .Tatus napewno da sobie rade .Musisz mu dac szanse sie wykazać :)

Do góry