reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też innym zazdrościłam a teraz się martwie czy sobie poradzą :laugh:
Ale mam zamiar wyluzować ...przynajmniej sprubuje ;D
Ide do wanny , potem wpadne...bo w końcu moge dzisjaj z wami poklikać bezstresowo i bez przerw :)
Narazie papa

reklama

hej laseczki....qrcze naplodzilyscie dzis jak nigdy....musze nadrobic.....z tego co wnioskuje ktoras z was chce powiekszyc piersi....ja chetnie oddam swoje...bo ja z kolei chce zmniejszyc :)

zaraz mnie k...strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie poszłam na spacer bo drze się jak opętany!!!!!!!!!!!!!Nie chce leżeć w wózku-zraził sie czy co!!!
mialyscie tak?

Izabelka tak....tyle ze u ns jest tak...Alan sie drze, mamusia go w wozek i na dwor...zasypia a jak nie to jest cicho

U mnie też tak było,ale się zmieniło :( zasnął przy cycu w naszym łóżku, mam dosyć. Jedyne co mnie cieszyło w ciągu dnia to spacerki...a teraz co mam zrobić ?

hmmmm no tak...cyc troszke ogranicza...tak to bys wziela flache pod pache i na dwor...ryczec moze i na dworzu ;)

ooo moj wyjcozaur sie obudzil

Mija " bitwa " była o zamkniety dla fotek ...ale jak komus cos na serduszku lezy i chciałby sie popłakac to napewno żadna nieodmowi dobrego słowa < na zamknietym , zeby nikt niepodczytywał >
qrcze juz niemoge sie doczekac tego watku , bo mam maaaaaaaaaaase fotek superasnych :p .

Jasio sie balkonuje teraz a ja mam chwilke przerwy .Moja "kula u nogi " ;) wraca dzisiaj o 18 z pracy ....wiec moze jest szansa na mały spacerek przed snem

Izabellka może poprostu ma zły dzień :( albo płacze ze zmeczenia a niepotrafi zasnac , małe dzieci tak czesto maja > , albo cos zmieniłas w wózku ? kocyk itp ???
a jak nie na spacer to pootwieraj okna w domu i rób wietrzenie maluszka ;) ::)

reklama
ojjj Mija jak ja ci zazdroszcze , bardz ybm chciała miec taki dzień jak ty masz ::) Wymalowałabym sobie paznokcie bez pospiechu , posłuchała głosno muzyczki , potańczyła z miotła ;) :p itp.
O Nonka sie niemartw .Tatus napewno da sobie rade .Musisz mu dac szanse sie wykazać :)

Do góry