reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cos mi sie qrw... net piepszy!!!!!!
mija fajnie ci ale ja tez bym sie martwila!!!! kazda z nas tak narzekamy ze bysmy chcialy a potem myslimy co robi czy nie placze i wogole!!! ale tez chetnie bym sie "porelaksowala"
jesli chodzi o spudniczki to nie powiem ze nie mam bo mam ale tez za bardzo nie lubie bo ja grubasek jestem moze jak bym szpuplejsza byla to bym z checia ponosila a tak czasem wloze ale.....

ja tez nie moge sie watku doczekac bo zdjecia tez fajniutlki!! zreszta ktore zdjecia dzieciaczkow nie sa fajnitkie!!!! a mam podobne do zdjec lady tylko bardziej "drastyczne" wiec nie wklejam tylko czekam az bedziemy same!!!!hihihi ;)

reklama
no i nie poszlam hubert usnol i sobie spi wiec cos tam moge sobie poklikac!!! ale widze ze nikogo nie ma! wiec ja tez sie poloze bo ciezka nocke mialam. do potem!!!!!

a ja na poprawienie nastroju zrobiłam sobie pyszna herbatke ;D

kupiłam dzisiaj maciowi wieksza wanienke bo w tej mniejszej juz mu było niewygodnie. Teraz to bedzie miał zabawe ;D

Kunda a po jakie licho ??? ;) przeciez mozna juz kapac w duzej wannie....ja Alana tak kapie, bo nogi mu z wanienki wystawaly :))

tylko ze do duzej wanny musiałabym sie bardzo schylac a jak duzo sie schylam to potem boli mnie blizna. A ponadto Macio jeszcze nie potrafi siadac i lekaz zaproponował aby jeszcze go nie sadzac aby najpierw nauczył sie przewracac a w wanience jest mi wygodniej go myc

Kunda to Ty po cc jestes??? nie wiedzialam......ale to strasznie dlugo boli Cie ta blizna....bylas z tym u lekarza?

ja tez mialam cc ale baardzo szybko wrucilam no formy!! nic mnie nigdzie nie boli i bardzo wczesnie sie zagoilo.......no ale ja mialam chore dziecko wiec musialo!

Mordziulka ja tez mialam cc, wrocilam do domu po 2 dniach, blizna prawie niewidoczna, nic nie boli i nie bolala, bralam przeciwbolwe tylko w 1 dobie po....pozniej ani razu..... no ale nie kazda dobrze znosi tego typu zabiegi ;)

reklama
Witajcie
My dzis znowu na dlugim spacerze bylismy
Odwiedzilismy babcie
A teraz moje chlopaki spia

JA tez po cc i tez chiba szybko doszlam do siebie, choc nie mam porownania-tak do miesiaca cos odczuwalam ale nic nie bralam przecie bolowego

Do góry