reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cos mi sie qrw... net piepszy!!!!!!
mija fajnie ci ale ja tez bym sie martwila!!!! kazda z nas tak narzekamy ze bysmy chcialy a potem myslimy co robi czy nie placze i wogole!!! ale tez chetnie bym sie "porelaksowala"
jesli chodzi o spudniczki to nie powiem ze nie mam bo mam ale tez za bardzo nie lubie bo ja grubasek jestem moze jak bym szpuplejsza byla to bym z checia ponosila a tak czasem wloze ale.....

ja tez nie moge sie watku doczekac bo zdjecia tez fajniutlki!! zreszta ktore zdjecia dzieciaczkow nie sa fajnitkie!!!! a mam podobne do zdjec lady tylko bardziej "drastyczne" wiec nie wklejam tylko czekam az bedziemy same!!!!hihihi ;)

reklama
no i nie poszlam hubert usnol i sobie spi wiec cos tam moge sobie poklikac!!! ale widze ze nikogo nie ma! wiec ja tez sie poloze bo ciezka nocke mialam. do potem!!!!!

a ja na poprawienie nastroju zrobiłam sobie pyszna herbatke ;D

kupiłam dzisiaj maciowi wieksza wanienke bo w tej mniejszej juz mu było niewygodnie. Teraz to bedzie miał zabawe ;D

Kunda a po jakie licho ??? ;) przeciez mozna juz kapac w duzej wannie....ja Alana tak kapie, bo nogi mu z wanienki wystawaly :))

tylko ze do duzej wanny musiałabym sie bardzo schylac a jak duzo sie schylam to potem boli mnie blizna. A ponadto Macio jeszcze nie potrafi siadac i lekaz zaproponował aby jeszcze go nie sadzac aby najpierw nauczył sie przewracac a w wanience jest mi wygodniej go myc

Kunda to Ty po cc jestes??? nie wiedzialam......ale to strasznie dlugo boli Cie ta blizna....bylas z tym u lekarza?

ja tez mialam cc ale baardzo szybko wrucilam no formy!! nic mnie nigdzie nie boli i bardzo wczesnie sie zagoilo.......no ale ja mialam chore dziecko wiec musialo!

Mordziulka ja tez mialam cc, wrocilam do domu po 2 dniach, blizna prawie niewidoczna, nic nie boli i nie bolala, bralam przeciwbolwe tylko w 1 dobie po....pozniej ani razu..... no ale nie kazda dobrze znosi tego typu zabiegi ;)

reklama
Witajcie
My dzis znowu na dlugim spacerze bylismy
Odwiedzilismy babcie
A teraz moje chlopaki spia

JA tez po cc i tez chiba szybko doszlam do siebie, choc nie mam porownania-tak do miesiaca cos odczuwalam ale nic nie bralam przecie bolowego

Do góry