reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dobrnęłąm.:-) A teraz będzie tasiemiec.:-D

bojeee:-D:-D ale chcialam coś zmienic na wiosne lato...
a brąz taki ciemny swietlisty to tak mis ie widzi,ze szok,,,a juz kiedys miałam,,
tylko ja zawsze długie włosy,,a chciałam troszke podciąc i pocieniować sporo,,,
Za mną też ostatnio fryzjer chodzi. Myśle o ścięciu i przefarbowaniu na brąz.:tak::-)

A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Super! Gratulujemy Majeczce i trzymamy kciuki, żeby dalej tak było.:tak:

Ale troche wstyd, bo Jędrkowi bardzo w kościele się podoba i dla niego powinnam chodzić, ale...... no nie chce mi się :zawstydzona/y:
A u mnie jest odwrotnie -Maciek rękami i nogami się wzbrania od pójścia do Kościoła.:baffled:

Ewcia fajnie wyglądasz we wszystkich kolorach włosów.:tak: Ale tak jak mówiły dziewczyny -ładnemu we wszystkim ładnie.:-) A na tym ślubym, to chyba bym Cię nie poznała.

no mojemu juz bajki nawet przeszly,,,w peckoluuu nie ogladaja ,,w domu tez mu sie nie chce.....rzadko oglada,,,,wczesniej byl maniakiemmm
I ja mam nadzieję, że Maciusiowi przejdzie oglądanie bajek jak pójdzie do przedszkola. Bo póki co cały dzień mógłby siedzieć przed telewizorem.:dry:

Do kościoła też nie chodzimy , bo nasz kościół jest zabytkiem i nie ma ogrzewania:baffled: Jest tam tak zimno, że wszystkie babcie chorują:dry: A do tego moje dzieciaki nie potrafia wysiedziec. Jakbym ich puściła do latania to byłoby ok a tak to koszmarrrrrrr:baffled: A kiedyś znajoma mi opowiadała że u nich w parafii jest taki proboszcz że dzieciom na mszy pozwala na wszystko, nawet na siedzenie pod ołtarzem:-D Tylko żeby rodzice przyprowadzali dzieci, żeby się od maluszka uczyły:tak:
No to fajny ksiądz u nas nawet ksiądz krzywo się patrzy jak dzieci latają. I jak to ma przekonać ludzi do chodzenia do Kościoła?:confused::no:

Iwona mnie podobasz się w każdej fryzurce.:tak:

Kurcze no własnie ja mam te pierś miękką od góry, tylko od spodu zrobiła sie twarda - ale nie mam ani temperatury, ani zadnego zasinieinia czy gorąca :confused::confused:. wypróbuje rozgrzewanie i masaż. No i przystawienie ssaka odrazu:-D
Jeszcze możesz masować -tak jakby wyciskać od dołu do góry. Oczywiście z wyczuciem. Też tak miałam dwa razy. I nie wiem dlaczego, bo nie przypominam sobie, żebym się uderzyła.:confused::baffled:

cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam
Witaj. I uważaj, bo to baaaardzo wciąga.;-):tak:

To już chyba wszystko.:-) No przeczytałam, odpisałam, to teraz mogę spokojnie iść spać.;-)
No to dobranoc dziewczęta.:blink:

Dziewczynki ja też mówię dobranoc. Mąż wrócił nawet w dobrym stanie:tak: Tylko moja córcia nadal nie ma zamiaru spac:baffled: I właśnie zaczęłą płakac:dry:

Madźka ale Ci się weekend rozpoczął nie ma co:baffled: majster od siedmiu boleści :szok: Dobrze że już jakoś się z tym wszystkim uporaliście :tak:
A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić:tak::tak:

Anaconda najwyraźniej wszystko zmierza w dobrym kierunku :tak: Brawa dla Mai :-)

no ja wlasnie sie zawsze bałam,ze za krotko mnie obciachaja,,a tego bym nie przeżyła,,zawsze długie włsoy miałam,,wiecc strach mam w oczach..hih

Ewcia wiem co czujesz raz mi tak moja siostra obcięła włosy że szok:szok: nudziło nam się i z włosów do pasa opitoliła mnie na bardzo króciutko że wyglądałam jak chłopiec :baffled: Ale cóż specjalistą to ona nie jest a wtej dziedzinie zwłaszcza że ja jej obcięłam tak samo:szok:
Tak gdzieś po 10 będę ścinać włosy ale tym razem idę do fryzjera i ma nadzieję że efekt będzie zadowalający:tak:
Wkleję Wam później fotki z długimi i z krótkimi włosami dla porównania :confused:

Boshe , a ja dopiero zasiadam:szok::szok:. Laseczki, dzięki za porady, kapuchę męż nabył, masaż sama sobie zrobiłam:errr::-D:-D, ale najlepszą robotę chyba ssak najkochańszy odwalił i wszystko puściło:tak::tak:. Ulżyło mi okropnie. Teraz zasiadam poczytać Was, ale od jutra to się strzeżcie bo dzisiaj czadu dałyście niezłego:blink::blink::-D. Ciekawe kiedy to nadrobię, cooo???:blink::blink: Dobranoc mówię i lecę podczytywać:baffled::-D:-D
Marta oczywiście ze zaraz zajrzę gdzie trzeba i skomentuje:-D:-D;-);-)

reklama
Ewcia w każdej fryzurce wyglądałaś/sz super :tak:
Sikoreczka świetna foteczka Twojego młodego kibica ;-):-)
Iwona c28
wcale nie było tak źle w tych krótkich włosach :tak: Według minie bardzo ładnie wyglądałaś :tak:

Do góry