reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobieto, wiesz co najbardziej mnie przeraża - ci "normalni", pomiędzy bułką tartą a czarną dupą :szok::szok::-D:-D:-D:rofl::rofl:. Czekam niecierpliwie na jutrzejsze nowości. Podpisano - wierna fanka profilu Marty:-D:-D:-D:cool2::cool2:

reklama
Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY

Kobieto, wiesz co najbardziej mnie przeraża - ci "normalni", pomiędzy bułką tartą a czarną dupą :szok::szok::-D:-D:-D:rofl::rofl:. Czekam niecierpliwie na jutrzejsze nowości. Podpisano - wierna fanka profilu Marty:-D:-D:-D:cool2::cool2:
Szkoda,że nie da się uporządkować w kolejności alfabetycznej:-(;-).Ale naszej Ewci miejsce się trafiło między Inspektorem Gadżetem a Świnką Halinką.

Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY
Ale z Ciebie ranny ptaszek:tak::-)

Marta obejrzałąm Twój profil zajafajny:-):-)
Nowe mamuśki czy ja Was mam na NK wśród znajomych????

No ja jestem w trakcie sprzątanka mały śpi...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

A Majka chodzi i nie chce się wysikać na nocnik, ciekawe kiedy obsika spodnie:szok::szok::szok:

Anaconda i jak w końcu Majeczka zrobiła na nocniczek czy nie:confused:

A to kochane mój pierwszy scrapek wykonany z gotowych elementów przeze mnie:-)Może nie najpiękniejszy ale chyba z grupsza załapałam o co chodzi:-)
Bardzo ładny:tak:

aluśka :) to fajnie że wyjazd się udał:tak::tak::tak:
Aluśka no właśnie fajnie,że udał ci się wyjazd i że mała dobrze zniosła podróż:tak:

a
Teraz zykam kąpać Igorka bo później chcę taniec z gwiazdami oglądać, mam nadzieie ze m mi da poogląfdać i położy spać małego:dry:
Chyba już za dużo tych edycji - znudzenie materiałem,bo wczoraj coś nie za bardzo mi się ten program podobał:baffled:

cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam

Witaj Anula:-)

Pokąpane mam już dzieciaki, a męża nadal nie:baffled: Dzwonił że będzie po 21. Mam nadzieję że za bardzo nie świętowali:dry: Idę na tv:tak:

Opija zwycięstwo swojej drużyny;-):-D

Witajcie.
Dziewczyny, czy Wyście powariowały?!:confused: Prawie 20 stronek do nadrabiania!:szok: A nie było mnie jeden dzień.:baffled: No nic, spróbuje Was pocztać...
Kochana no jakoś tak samo wyszło;-):tak:. Miałyśmy wene na pisanie:-D

Dziewczyny wszystkim dziękuję za komplementy:tak::-)

Do góry