reklama
oo Aluśka - witaj w klubie:-):-):-) widzę , że siedzisz i czytasz
cóż mi pozostało jak nie mogę zasnąć :-(
Marta1981
Rodzyneczka
Szkoda,że nie da się uporządkować w kolejności alfabetycznej:-(;-).Ale naszej Ewci miejsce się trafiło między Inspektorem Gadżetem a Świnką Halinką.Kobieto, wiesz co najbardziej mnie przeraża - ci "normalni", pomiędzy bułką tartą a czarną dupą . Czekam niecierpliwie na jutrzejsze nowości. Podpisano - wierna fanka profilu Marty
Ale z Ciebie ranny ptaszek:-)Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzień dobry.
Anaconda i jak w końcu Majeczka zrobiła na nocniczek czy nie
Witaj Anula:-)
Opija zwycięstwo swojej drużyny;-)
Dziewczyny wszystkim dziękuję za komplementy:-)
A Majka chodzi i nie chce się wysikać na nocnik, ciekawe kiedy obsika spodnie
Anaconda i jak w końcu Majeczka zrobiła na nocniczek czy nie
Bardzo ładnyA to kochane mój pierwszy scrapek wykonany z gotowych elementów przeze mnie:-)Może nie najpiękniejszy ale chyba z grupsza załapałam o co chodzi:-)
Aluśka no właśnie fajnie,że udał ci się wyjazd i że mała dobrze zniosła podróżaluśka to fajnie że wyjazd się udał
Chyba już za dużo tych edycji - znudzenie materiałem,bo wczoraj coś nie za bardzo mi się ten program podobała
Teraz zykam kąpać Igorka bo później chcę taniec z gwiazdami oglądać, mam nadzieie ze m mi da poogląfdać i położy spać małego
cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam
Witaj Anula:-)
Pokąpane mam już dzieciaki, a męża nadal nie Dzwonił że będzie po 21. Mam nadzieję że za bardzo nie świętowali Idę na tv
Opija zwycięstwo swojej drużyny;-)
Kochana no jakoś tak samo wyszło;-). Miałyśmy wene na pisanieWitajcie.
Dziewczyny, czy Wyście powariowały?! Prawie 20 stronek do nadrabiania! A nie było mnie jeden dzień. No nic, spróbuje Was pocztać...
Dziewczyny wszystkim dziękuję za komplementy:-)
Podziel się: