reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie:-D
Ruch wygrał 3:2 :-D:-D:-D:-D:-D
A myśmy własnie podjedli ziemniaczki, schabowe i sałatę :-p Pychotka:tak: Dzieciaki pomagały mi robic kotlety i sałatę, ale mieli radochę:rofl2:
Głowa mnie cosik zaczyna bolec:-(
Moje małe rzucają sobie maskotkami:baffled: echhh

A to kochane mój pierwszy scrapek wykonany z gotowych elementów przeze mnie:-)Może nie najpiękniejszy ale chyba z grupsza załapałam o co chodzi:-)

Cześć Kobitki :tak:

Niedawno co właśnie wróciliśmy od babci, Amanda podróż zniosła bardzo dobrze:-) to była jej pierwsza tak dosyć długa podróż (60km w jedną stronę) Do babci też trochę rodzinki się zjechało ale niunia była bardzo grzeczna i każdy się nią zachwycał :tak: Ogólnie wyjazd nam się udał :tak:

reklama
Ewcia kochana jesteś:tak::-). Ja naprawdę wstydzę sie to zdjęcie pokazywać to w tych czarnych krótkich:zawstydzona/y:

a mnie się podobasz w każdych włoskach nawet w krótkich:tak: tak jak któraś już napisała to chyba kwestia przyzwyczajenia...

aluśka dobrze ze wyjazd udany, my tez bylismy na obiadku u mojej babci i bylo bardzo milutko, niedawno wróciliśmy:happy2:

Sikoreczka masz boskiego kibica:tak:;-):-D

Bodzionka bardzo ładny scrapek

Teraz zykam kąpać Igorka bo później chcę taniec z gwiazdami oglądać, mam nadzieie ze m mi da poogląfdać i położy spać małego:dry:

do jutra kochane jakbym już miała nie zaglądnąć dzisiaj

Do góry