reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam

reklama
witaj anula

aluska super,ze podróż byla miała i pobyt

ja szykuje prace długoterminowe dla dzieci an wyższą ocenke,,hmm,,nie wiem co im powymyslac,,

zaraz ide synka kąpac,,ale lenia mam dzisiaj,cąly dzien taki len z e mniee

dziewczyny jak mam to zrobić żeby nie wyskakiwał adres?
wFKUp1.png

tam kod trzeba skopiowac,a nie obrazek

Witajcie.
Dziewczyny, czy Wyście powariowały?!:confused: Prawie 20 stronek do nadrabiania!:szok: A nie było mnie jeden dzień.:baffled: No nic, spróbuje Was pocztać...

reklama
Witajcie.
Dziewczyny, czy Wyście powariowały?!:confused: Prawie 20 stronek do nadrabiania!:szok: A nie było mnie jeden dzień.:baffled: No nic, spróbuje Was pocztać...
e tam mały pryszczyk,,tak jakos ans wzieloz ranca najbardziej,hehe

ja zmykam,,łóżkoz robione,synek sie kapie,a zaraz ja
zmykam dobranoccccccccc

Do góry