reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam

Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY

Bodzia
06.03 :szok: toz to środek nocy kobito co ty robisz o tej porze na bb:szok:;-) Małego do cycusia przytulic i do łóżka.......bbiedaku, spać ci nie dali

U mnie pogoda sie poprawila:-) az człowiekowi milej:-)

cześć
Bodzinko - wysłałam do ciebie zaproszenie na NK;-)
Ja też dzisiaj miałam pobudkę o godz. 6.00.
Jaśminka zaraziła się katarem od tatusia:-(teraz staram się uratować Dawida przed tym katarem.
Niestety górne jedyneczki są na finiszu i Dawidek dzisiaj ma już 37,3 nie wiem czy już podać mu paracetamol. Biedaczek.

Dzień dobry!

Wszystkie piszecie o profilu Marty, nie byłabym sobą gdybym nie weszła i nie zobaczyła i :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Marta proszę napisz mi w jakim celu to robisz :confused::confused::confused::confused: bo nie potrafię zrozumić i tak jak któraś z dziewczyn napisała. Ja też nie zazdroszczę Twoim znajomym pomiędzy tymi dziwolągami ;-)

U mnie dziś słonko, ale wieje okropnie. Zaraz idziemy na zakupy, bo nie wiadomo co ten wiatr przygoni :tak:

Bodzinka bardzo fajnie wyszło Ci to zdjęcie. Super.

Sewa,to dla rozrywki i dla siebie i innych,wszyscy tacy ponurzy a tak to przynajmniej jest się z czego pośmiać.Pisałam wcześniej o braku możliwości posegregownia profili a takowej nie ma:-(.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam
4.gif

Marta dzięki za odpowiedź. Ciekawa byłam, bo ja chyba mam inne podejście do niektórych sparaw i nie rozumiałam po co to robisz.....

Ale ok. Każdy robi co lubi :-):-):-)

reklama
dobra ja lece sie szykowac,amlwoac tapetowac,hih,zartuje ja tapetynie nakładam...
lece ubierac sie i uczesac,,,
miłego dniaa

Do góry