reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ja jestem tylko ciekawa ja sie zachowuje skora po operacji jak nap sie jest w ciazy za parw lat??
A jak sie poprabi biust to co z karmieniem?
A jak sie poprabi biust to co z karmieniem?
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
wlasnie popijam kawke i nadrabiam wasza produkcje hehe
biedroneczko foteczki super..............jakie pouczajace heheh
witam wszystkie nowe mamy
wszystkim dzieciaczkom i kazdemu z osobna gratuluje nowych umiejetnosci, zabkow, raczkow, kroczkow i wszystkiego czego sie nowego nauczyly 8) 8) 8)
a moj Maluch ma juz 6 zebisk hehehe i szaleje strasznie, ostatnio zkumal, ze moze stac bez trzymania sie, czasem sie zapomina, staje i......bach na tyleczek hihi
wlasnie popijam kawke i nadrabiam wasza produkcje hehe
biedroneczko foteczki super..............jakie pouczajace heheh
witam wszystkie nowe mamy
wszystkim dzieciaczkom i kazdemu z osobna gratuluje nowych umiejetnosci, zabkow, raczkow, kroczkow i wszystkiego czego sie nowego nauczyly 8) 8) 8)
a moj Maluch ma juz 6 zebisk hehehe i szaleje strasznie, ostatnio zkumal, ze moze stac bez trzymania sie, czasem sie zapomina, staje i......bach na tyleczek hihi
L4dY-bIrd
doula
malutka co do powiekszania biustu to ten silikon wsadza sie pod skure ....pod piers jakby , wiec nienarusza sie wnętrznosci piersi : .Ale ja na powiekszanie piersi sie niepisze .Moje sa ładne mi sie wydaje że mozna potem karmic .Ale niewiem na 100% .
sylwia-lesiak
Ale ja bym byla za zmniejszeniem hihihi
Ale chiba skonczy sie tylko na marzeniach- bo przeciem nawet nie wiem ile to kosztuje
A napewno taniej bedzie wsiasc na steper i polazic troszke
chocby teraz jak maluszek spi!
Ale chiba skonczy sie tylko na marzeniach- bo przeciem nawet nie wiem ile to kosztuje
A napewno taniej bedzie wsiasc na steper i polazic troszke
chocby teraz jak maluszek spi!
Pycha
mama Mai i Marty
hej babeczki,
aleście naklikały od samego rańca, a mi cos net powoli działa i chyba z pół godziny nadrabiałam
ja mam znów zły dzień, a to przez to, że nie mogę sie pogodzić jak mój teść traktuje swojego syna, a mojego męża, najpierw potraktował go jak smiecia,po chrzcinach Mai zwolnił go z pracy i powiedział że nie chce go więcej widziieć, a dziś zadzwonił, żeby ten przyszedł do pracy
aleście naklikały od samego rańca, a mi cos net powoli działa i chyba z pół godziny nadrabiałam
ja mam znów zły dzień, a to przez to, że nie mogę sie pogodzić jak mój teść traktuje swojego syna, a mojego męża, najpierw potraktował go jak smiecia,po chrzcinach Mai zwolnił go z pracy i powiedział że nie chce go więcej widziieć, a dziś zadzwonił, żeby ten przyszedł do pracy
sylwia-lesiak
PYCHA to twoj mezus u tatusia swojego pracuje? Jk tak to ja cie rozumiem--to samo czasem przerabiam
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
niestetymalutka pisze:PYCHA to twoj mezus u tatusia swojego pracuje? Jk tak to ja cie rozumiem--to samo czasem przerabiam
a ja juz miałam nadzieję, ze w końcu znajdzie sobie normalna pracę, bo nawet zaczął szukać
Podziel się: