reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc babeczki :)

wlasnie popijam kawke i nadrabiam wasza produkcje hehe

biedroneczko foteczki super..............jakie pouczajace heheh

witam wszystkie nowe mamy :) :) :)

wszystkim dzieciaczkom i kazdemu z osobna gratuluje nowych umiejetnosci, zabkow, raczkow, kroczkow i wszystkiego czego sie nowego nauczyly 8) 8) 8) ;) :) :) :)

a moj Maluch ma juz 6 zebisk hehehe :) i szaleje strasznie, ostatnio zkumal, ze moze stac bez trzymania sie, czasem sie zapomina, staje i......bach na tyleczek hihi

malutka co do powiekszania biustu to ten silikon wsadza sie pod skure ....pod piers jakby , wiec nienarusza sie wnętrznosci piersi ::) :) .Ale ja na powiekszanie piersi sie niepisze .Moje sa ładne :) mi sie wydaje że mozna potem karmic .Ale niewiem na 100% .

Ale ja bym byla za zmniejszeniem hihihi
Ale chiba skonczy sie tylko na marzeniach- bo przeciem nawet nie wiem ile to kosztuje

A napewno taniej bedzie wsiasc na steper i polazic troszke
chocby teraz jak maluszek spi!

hej babeczki,
aleście naklikały od samego rańca, a mi cos net powoli działa i chyba z pół godziny nadrabiałam

ja mam znów zły dzień, a to przez to, że nie mogę sie pogodzić jak mój teść traktuje swojego syna, a mojego męża, najpierw potraktował go jak smiecia,po chrzcinach Mai zwolnił go z pracy i powiedział że nie chce go więcej widziieć, a dziś zadzwonił, żeby ten przyszedł do pracy

O rany wspolczucie. My z kolei mamy problemy z moja mama- stara historia-konflikt tesciowa-ziec :( przykro mi, bo doszlo do tego,ze nie bedziemy ich odwiedzac:(

reklama
Do góry