reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta dzisiaj zdobię te ziemniaki co pisałaś wczoraj. Tylko czy muszą być skwarki?. A może masz jeszcze jakieś fajne proste przepisy aby urozmaicić te zwykłe prawie codziennie jedzone ziemniaki.?

pozdrawiam
poczytam Was troszkę:-)
To podsmaż sobie na oleju cebulki pokrojonej w kostkę:tak::-)

To dawaj włoski ja właśnie idę myc, bo mi Madzia zasnęła;-)
I moje,tylko szamponen do farbowanych;-):-D.
Byliśmy na mieście,kupiłam Olowi na tort petardę,świeczki do umieszczenia na wyścigówkach,małemu biszkopty bezglutenowe(jeszcze cieplutkie) i gigantyczne opakowanie chrup kukurydzianych.
Idę robić zapiekanki,Olo się turla zamiast spać a z autobusu ledwo co wysiadł i nogami przebierał:tak:.Mały bawi się walizeczką na kanapki.:-)

reklama
Aluśka mnie też ale ja musze mieć rozmiar 40/42...No i musi się mojemu M podobać...Maży mi się jeszcze garniturek,,Powiem,że na poprawiny żeby się zgodził;-);-)Dobrze,że zwrot podatku jest i "lewa" kasa mojego Pawła bo cieńko by było z tymi weselami....

Nam się szykuje wesele we wrześniu :tak: i mam nadzieję że do tego czasu zgubię zbędne kilogramy i nadmiar tłuszczyku :-p:-) Mojemu mężusiowi podoba się w to co się ubieram ( byle nie za krótko i nie za duży dekolt:-p) t więc sadzę że nie miała by nic przeciwko sukience która wybrałam :tak:

heja :-)
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
bodzinka szkoda ze potraiłaś scrapki :-( Musisz przetrzepać kompika ;-)
A Ja wam pokaże moje córcie na spacerku :-)
JPo_-_ds256.jpg

JPo_-_ds254.jpg

Oraz Ja z lewej ze szwagierką
100_4683.jpg

A To jest moja pierwsza malowanka - Moja Wikusia
Obrazek2-2.jpg

Świetne zdjęcia :-)Śliczna z Ciebie mamusia i córeczki też masz śliczności :-D

No i ja wróciłam i musiałam 3 stronki nadrobić:-D
Bodzienka powiedziała mi jaki to program do tych fotek jest i oto moje wysiłki:-) Nie umiem jeszcze zbyt wiele ale zawsze to już coś:-) To Wojtuś jakby ktoś nie wiedział:-)

Madźka Witam, czasem Cie widzę na październiku 2007:-)
Ide obiadek podgrzać bo głodna jestem:-)

Dzięki za kciuki już możecie puścić,bo wam się pewnie ręce spociły;-):-D:-D:-D. Natalka już jest w domu po konkursie. Nie udało jej się zdobyć nagradzanego miejsca,ale najważniejsze, że się tym nie załamała. :tak: NO a już po niedzieli idzie na jakiś konkurs śpiewu w języku angielskim:confused::baffled:

No i ja wróciłam i musiałam 3 stronki nadrobić:-D
Bodzienka powiedziała mi jaki to program do tych fotek jest i oto moje wysiłki:-) Nie umiem jeszcze zbyt wiele ale zawsze to już coś:-) To Wojtuś jakby ktoś nie wiedział:-)

Ide obiadek podgrzać bo głodna jestem:-)
No i super:-):-)A model jaki piękny:-D:-D Dziewczyny moje prace to tylko niewielki procent tego co mozna porobic ale mnie sie podobają:-)

A coś mi się kojarzy :-D:-D. Bo ja mama październikowa jestem:tak:, ale na tamten watek się dopchać to trzeba mieć cierpliwość i motorek w palcach:baffled:. U Was mi dobrze:tak: cieplutko, sympatycznie, domowo:-D
Małagosiunia - synek cukiereczek:-)

NO a już po niedzieli idzie na jakiś konkurs śpiewu w języku angielskim:confused::baffled:
Zdolne dziecię masz iwonka i wszechstronnie uzdolnione:-):tak::tak:

reklama
Do góry