sikoreczka79
Fanka BB :)
piękne praceAż miło popatrzec:-)heja :-)
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
bodzinka szkoda ze potraiłaś scrapki :-( Musisz przetrzepać kompika ;-)
A Ja wam pokaże moje córcie na spacerku
dużo zdróweczka dla NatanielkaDzień dobry!
A mój synek przeziębiony... :---(
to ja też trzymam:-)bo trzymam kciuki za moja Natalkę dziś jest na konkursie recytatorskim
Przebrnęlam przez wasze posty. choraskom zdrówka
ja też nie potrafię tego poskładac. No te twoje prace bosssssskie Ja jeszcze nie ściągnęłam tego programu Chyba najwyższy czas Zdróweczka kochana i wrzuc dziś na luz;-)Czarnulka superJA nie umiem w te piękne ramki zdjęc powsadzać jak już je ściągne:--(
Za to coraz fajniej mi wychodza takie rzeczowniki:-)
mój też zawsze jak choróbsko przywlecze to jest masakra. On trzy dni i zdrowy, a my zalegamy na dwa tygodnie:-( Trzymajcie się zdrowo:-)cześć dziewczyny:-)
Obejrzałam zdjęcia - bardzo ładne i osoby na nich i zdobienia:-).
U mnie dzisiaj tylko 4 stopnie i kropi deszczyk.
Moje dzieciaczki zdrowe ale mój M katar bardzo duży dostał i męczy się już trzeci dzień. Mam obawy o Dawidka żeby zaraz nie złapał tego kataru.
Jaśminka rysuje a Dawidek wspina się przy moich kolanach.
Marta dzisiaj zdobię te ziemniaki co pisałaś wczoraj. Tylko czy muszą być skwarki?. A może masz jeszcze jakieś fajne proste przepisy aby urozmaicić te zwykłe prawie codziennie jedzone ziemniaki.?
pozdrawiam
poczytam Was troszkę:-)
Madzia zakłada swoje skarpety psu i usiłuje go gazetą nakarmic Skąd te dzieciaki mają takie pomysła