Katrinm ,Marta, pozdrów i niech do nas zajrzy bo myślimy co u niejA ja dziś cierpliwość trace, moje dziecko mi znowu cos w moich fotkach poprzestawiało boszzzzzzzzzzzzzze ja dzis nie mam cierpliwośći..Pozatym konto nasze puste, ani widu ani słychu wypłaty..A ja mam przeciąg w lodówce i dziecko:---(
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Bo my takie swojskie kobitki jesteśmy.
A ja mój tłuszczyk mam w nosie, wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży, nawet w dupce schudłam tylko ten flak;-);-)(czytaj brzuch).Ale co mi tam.Mam za to najukochańszcze oczęta na świecie i ten usmiech:-):-):-)
Marta1981
Rodzyneczka
I Lolo zmieścił Ci sie do lodówki?;-) Wypuść go szybko,bo zamieni się w Dziadka Mroza.A ja mam przeciąg w lodówce i dziecko:---(
Jak chcesz to podrzucę trochę mięcha,bo ostatnio musuałam do sąsiadki nosić,bo mi nie weszło.
Marta1981
Rodzyneczka
Madźka,zobacz kogo teraz maaaam?
Madźka,zobacz kogo teraz maaaam?
nie mam ikonki z opadem szczęki ale nawet Johnny b. jest - respect
jasmina111
Fan(ka)
Normalnie zasnęłam, jak Dawid spał to mnie tak jakoś zmogło że zagoniłam Jaśminkę na przymusową drzemkę. Nie była z tego zadowolona ale teraz śpi smacznie. Dawidek i ja już na nogach :-). Bo to taka pogoda tylko na spanko w cieplutkim.
Dla Natalki duże brawa za odwagę:-)
Dla Natalki duże brawa za odwagę:-)
Tak jak u nas. Pewnie stąd moja chandra dzisiaj:-(. A tu trzeba jeszcze strawę mężu uwarzyć;-)Bo to taka pogoda tylko na spanko w cieplutkim.
reklama
Madźka ukryty pod ubraniem:-)aluśka, a gdzie Ty ten tłuszczyk nadmierny masz bo mnie chyba oczy bolą i nie widzę
Bodzinka ładnie to ujęłaś :-)A ja mój tłuszczyk mam w nosie, wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży, nawet w dupce schudłam tylko ten flak;-);-)(czytaj brzuch).Ale co mi tam.Mam za to najukochańszcze oczęta na świecie i ten usmiech:-):-):-)
W 100% Madźka się z Tobą zgadzam ;-)Zdolne dziecię masz iwonka i wszechstronnie uzdolnione:-)
Małgosiunia21 bosko wygląda Twój Wojtuś:-)
Podziel się: