reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Bodzinka i Sikoreczka...widze ze okupujecie watek ;-) (Sikorki i Lolo z listopadowek 06 jak i my)
Witam pozostale maminki :-)
Ja za fryteczki dziekuje...probuje zrzucic brzuszek przed latem ;-) Od pn bede chodzc dwa a nie jak teraz jeden raz na aerobik :-)
Kuba zasnal wlasnie.
Witaj kochana na domowych:-D:-DMiło kolejna znajomą mamuśke widzieć:-DInna zagląda też do nas czasem ale ostatnio chyba czasu jej brak:tak::tak:

reklama
Sewa - dawno Cię nie widziałam, jakoś chyba się mijamy:tak:. Napisz co tam u Ciebie i Twojego smyka. Czy już wiesz kiedy wyjeżdżaczie? Niecierpliwie czekam na wieści:-):tak::tak::tak::tak:

Witam Kobitki:tak:
Ale wczoraj mieliśmy wieczór :szok: o 20.00 wykąpaliśmy małą potem amciu i zwykle usypia przy cysiu a tu :szok::szok: zamiast zasnąć zaczęła się śmiać :baffled: Wzięłam ją na ręce żeby ją ukołysać do snu a ta nic a ni myśli zamknąć oczka:sorry2: po godzinie stania ręce już mnie tak bolały że miałam już dosyć więc Przemek zajął moje miejsce i wziął Amandę a ta z uśmiechem na twarzy zaczęła do niego gadać po swojemu aż w końcu sam się z tego śmiał :sorry2:
Po 24.00 w końcu przymrużyła oczka i odłożyliśmy ją do łóżeczka i tak spała do 6.30 :tak: gdy znowu obudziła się na amciu i zabraliśmy ją do siebie:tak:

żeby nikogo nie pominąć;-)

Łooooooooo:szok::szok::-D:-D Ale masz córę Aluśka :-D:-D sam miód i mleko:tak::-)
aluśka jesteście obydwie ładne dziewczyny ale córcia ma fryzurkę nie do pobicia :-)
Aluśka śliczne babki z was:-)
Aluśka córcia słodzinka. Fryzurka nie do pobicia, po mamusi taka ładna:tak:
Śliczności...
.
Wszystkie zdjęcia super.:tak:
.
dokladnie,nic dodac nic ujac
Aluśka śliczna córcia. A ile ma włosów!:szok:
Obejrzałam wszystkie fotki - dzieciaki śliczne :)

A Amanda ma prześliczną czarną czuprynkę :) Mój synek też taką miał, a teraz ma włoski w kolorze ciemny blond :)

Dziękujemy Kochanym Mamciom za komplementy :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):rolleyes:

Hej kobitki.... poniewaz cały dzień dzisija kombinowała jak skutecznie powklejać wam zdjęcia,a co chwile m wayrzucał mnie z kompa to dopeiro teraz docieram i mama nadzieje ze mi sie uda.....:zawstydzona/y:

spacerek nad rzeczką

dmuchanie świeczek na 2-gie urodzinki

zawsze musi zjeść coś w skelpie:sorry2:

z dziadkiem

trzy potworki ;-)

na samolocie dziadka

z mamusią - taką małą sesje sobie zrobiliśmy ;-)

Foteczki są super :tak:

Czarnulka super:tak::tak:JA nie umiem w te piękne ramki zdjęc powsadzać jak już je ściągne:-:)-(

Ja nawet nie mam okazji się nauczyć. Mam linuxa. Więszkość dodatkow do digital scrapów jest z rozszerzeniem .psp, a to obsługuje program Windowsowy :-(

Znowu jestem głodna:baffled::baffled:Ide robić frytki, kto chce?????

Ja właśnie przed chwilą usmażyłam sobie frytki :tak:

Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dla synka! Mały ma gile po pas, i stan podgorączkowy, ale bawi się w miarę normalnie... Tylko smarki mu spać nie dają, więc za nami ciężka nocka i pewnie najbliższa też taka będzie :-(
Mam jednak nadzieję, że nic więcej się z tego nie wykluje.

Troszkę dałam radę ogarnąc:-) Umyłam włoski i zjadłyśmy obiadek. Bardzo jestem zadowolona, bo Madzia zjadła całą zupkę. Coś ostatnio słaby apetcik ma:sorry2: Zmykamy teraz po Adrianka. Na nóżkach:tak:

Witam popołudniowo. Znowu nawał od rana widzę ;-);-)
Ja dzisiaj coś w niedyspozycji jestem psychofizycznej - albo chandra albo przesilenie wiosenne:-:)-( niech mnie ktoś przytuli:frown::blink:.
Wróciliśmy z wojaży spacerowych, mały teraz rozmawia z kaczką w łóżeczku a ja mam chwilunię, żeby do Was zajrzeć i ponadrabiać 5 stron ploteczek :tak:.

A do tego jestem porządnie zaziębiona i nie ide na dzisiejsze spotkanie klasowe....Trudno się mówi i sprząta sie dalej....
Bodzinka - zdróweczka i może odpuść sobie to sprzątanie na rzecz wygrzania się porządnego czy coś:confused::confused:. Robota nie zając a jak zaniemożesz to kto z dzieciarnią będzie wojował?:tak:;-)

heja :-)
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
Miłego sprzątania i jeszcze milszego weekendu :-). Śliczne scrapki:tak:

Leika - niech Ci synu zdrowieje :happy2::-)
Marta - fajnie że z Olem już wszystko gra:tak::tak:
trzymam kciuki za moja Natalkę dziś jest na konkursie recytatorskim:tak:
Proszę proszę:-):-). Ślemy z Szymkiem wsparcie kciukowe dla Natalki:tak:
Sikoreczko - mam nadzieję że nas nie zarazi. Widze że się przejął i nie chce nawet Dawidka na ręce brać. Oczywiście ;-)rozumiecie od trzech dni jestem z dzieciakami i zajmuję się nimi 24/24. Nawet jak wraca z pracy to moj M teraz nie może zając się Dawidem bo go zarazi. Pewnie i z jednej strony ma rację ale ja wymiękam...
Zagnać męża do roboty, niech się wypoci jak trzeba to mu przejdzie jak ręką odjął :blink::blink::-D
Megusek - ja się witam bo jeszcze nie poznałam :-):tak:
Witam Kobitki:tak:
Ale wczoraj mieliśmy wieczór :szok: o 20.00 wykąpaliśmy małą potem amciu i zwykle usypia przy cysiu a tu :szok::szok: zamiast zasnąć zaczęła się śmiać :baffled: Wzięłam ją na ręce żeby ją ukołysać do snu a ta nic a ni myśli zamknąć oczka:sorry2: po godzinie stania ręce już mnie tak bolały że miałam już dosyć więc Przemek zajął moje miejsce i wziął Amandę a ta z uśmiechem na twarzy zaczęła do niego gadać po swojemu aż w końcu sam się z tego śmiał :sorry2:
Skąd ja znam takie akcje:confused::confused::-D:-D. Naszego Szymka też chęć przemożna monologu opanowuje w nocy najczęściej:-D

Małagosiunia i sikoreczka - dla Was też ściskaczki:-):-D

Dobra przebrnęłam:nerd:.

reklama
No i ściągnełma piekną rameczke, wkleiłam do niej fotke i tyle....Otwiera mi ją tylko w corelu, ani jej nigdzie wgrac ani skopiować żeby wam pokazać nie umiem:-:)-(No ale tak to ze mną już jest....Wszystko udaje mi się robić połowicznie, jakby druga połowa mózgu mi spała hihihihihi:-):-):-)

Do góry