reklama
Małagosiunia21
Witam
Ja właśnie Wojtka karmię:-) Chciałam do sklepu iść ale młody już śpi przy jedzeniu więc będę musiała to przełożyć na później:-)
Małagosiunia21
Witam
Bodzieka super te zdjęcia, ja nie umiem tak:-(
Pobierz Photoscape 3.0 -Bodzieka super te zdjęcia, ja nie umiem tak:-(
Małagosiunia21
Witam
jasmina111
Fan(ka)
cześć dziewczyny:-)
Obejrzałam zdjęcia - bardzo ładne i osoby na nich i zdobienia:-).
U mnie dzisiaj tylko 4 stopnie i kropi deszczyk.
Moje dzieciaczki zdrowe ale mój M katar bardzo duży dostał i męczy się już trzeci dzień. Mam obawy o Dawidka żeby zaraz nie złapał tego kataru.
Jaśminka rysuje a Dawidek wspina się przy moich kolanach.
Marta dzisiaj zdobię te ziemniaki co pisałaś wczoraj. Tylko czy muszą być skwarki?. A może masz jeszcze jakieś fajne proste przepisy aby urozmaicić te zwykłe prawie codziennie jedzone ziemniaki.?
pozdrawiam
poczytam Was troszkę:-)
Obejrzałam zdjęcia - bardzo ładne i osoby na nich i zdobienia:-).
U mnie dzisiaj tylko 4 stopnie i kropi deszczyk.
Moje dzieciaczki zdrowe ale mój M katar bardzo duży dostał i męczy się już trzeci dzień. Mam obawy o Dawidka żeby zaraz nie złapał tego kataru.
Jaśminka rysuje a Dawidek wspina się przy moich kolanach.
Marta dzisiaj zdobię te ziemniaki co pisałaś wczoraj. Tylko czy muszą być skwarki?. A może masz jeszcze jakieś fajne proste przepisy aby urozmaicić te zwykłe prawie codziennie jedzone ziemniaki.?
pozdrawiam
poczytam Was troszkę:-)
No to i ja będę trzymać kciukasy za Natalkę. Tylko powiedzkiedy puścić, bo nie wiele zrobię w domu.;-):-)bo trzymam kciuki za moja Natalkę dziś jest na konkursie recytatorskim
Bodzinka nie lubię się powtarzać, ale super foteczki.:-)
jasmina111
Fan(ka)
Iwonka.c28- życzę dużo odwagi dla Natalki, trzymam kciuki.
Kurcze kawa mi się skończyła... straszna sprawa...
Kurcze kawa mi się skończyła... straszna sprawa...
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobry! U nas pogoda nawet, słońca brak ale jest około 7 stopni i nie ma wiatru:-) Pospacerkowałyśmy z małą, troszkę na nogach pośmigała (trasę która mi zajmuje 10 minut szłyśmy przez 45 minut0 Uciekała przed wszystkimi ludżmi, jak tylko się ktoś zatrzymał i zagadał to Madzia za moje nogi i oczy zamykała Boi się ludzi. No a teraz zrobiła conffeti z e starej gazety, zdjęła skarpety i schowała je do szufladki Zadziwiła mnie, bo bawiła się zabawkami wchodzę do pokoju a wszystkie zabawki pozbierane i pochowane do szafek Posprzątała po sobie Teraz kawusiam, obiadzik zrobię i po Adrianka. Aha byłam na targu, bo chciałam Adusiowi czapkę kupic. Pytam się go jaka ta czapka ma byc, a on na to że czarna z potworami Nie było nic takiego, chyba jutro podejdziemy żeby sobie wybrał sam
Podziel się: