sikoreczka79
Fanka BB :)
te tabletki się nazywają SINUPRET homeopatyczne na zatoki. Na mnie działają bo nie po raz pierwszy je brałamJa kupiłam grypovite, bo z samych ziół,,herbatka, miodek, na noc Maść rozgrzewająca i może dam rade.
Sikoreczka a Ty co brałaś?????
biedactwa:-( Trzymajcie się. Buziole ogromne;-)Cześć dziewczyny
Ja tak tylko na chwilkę przywitać się z Wami i z nowymi mamusiami na naszym wątku. Dzieńdoberek dzieńdoberek :-).
Gratuluję ZALICZEŃ!!!!!!!!! Duże brawa dziewczyny.
Dzieciaczki śliczne.
A Bodzia to oczywiście puściła wodze fantazji i zrobiła prześliczne i pomysłowe zdjątka swoje i swojego smyka. Brawo Brawo.:-)
Jakoś czasu nie mam ostatnimi dniami. Jaśminkę mi uczulenie oblazło i teraz już nie wiem od czego. Podejrzenia skałaniam ku czekoladzie bo ostatnio jej nie kontrolowałam ale i woda tutejsza daje się nam we znaki.
Dawid wczoraj stłukł sobie nosek na drzwiach!!!!!!!:-(. Chłopak ciągle szaleja i ciagle wspina się na nóżki.
Dzisiaj na obiad mielone robię, wczoraj odgrzałam lazanie mniam pychota.
Pozdrawiam dziewczyny, trzymajcie się cieplutko.
Może jeszcze wpadnę dzisiaj, znaczy się zajrzę
witamy wśrod nas:-) zaglądaj często bo tu duuuużo piszemyWitam serdecznie wszystkie "siedzące" w domu mamy na etacie przez 24 h.
Ja siedzę w domku od czerwca, a dokładnie od lutego bo praktycznie całą ciążę byłam na zwolnieniu.
Czasem, dokucza mi samotność, mąż w pracy, ja tylko z córcią, przeprowadziliśmy się za miasto i tylko z sąsiadką od czasu do czasu pogadać można, a i tak króciutką chwilę, bo Ona zalatana, chwilę w miejscu nie posiedzi, to chyba ADHD :-)
Cieszę się że są jeszcze mamy, które chciały zostać w domu z dziećmi, a nie robić karierę.
super fotki Dobrz że Oliwka ok.:-)
my też się za niedługo wybieramy i chcę małą na nóżkach przegonicWitam
U mnie dziś w miarę ok, pogoda nawet niezła, byliśmy na spacerku godzinkę i całą godzinę Igorek był na nóżkach do domu nie chciał wracać ale przekupiłam go czekoladą....;-) Teraz smacznie śpi a ja troszkę na kompiku buszuję.
Witam nową mamę
Zdjęcia bardzo ładne....
Jestem jestem i żyje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zmykam na obiadek! Mam dziś kapuśniaczek