reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hmmm napisałam wcześniej że mielone będą na obiad.... tak, ale jak się rozmrożą, znowu zapomniałam że mam mięso zamrożone:wściekła/y:. Kurze wytarłam trochę ale odeszła mi chęć jak wycierałam listwy przypodłogowe... kilka warstw farby nałożone nie były czyszczone przed malowaniem bo jest pełno farfocli polalowanych, ehhhh.
O słyszę że sąsiadka odkurza...:tak:, jak dzieciaki wstaną to i ja "polatam na odkurzaczu".

reklama
Witam :)
Oliwka wczoraj dostała gorączki, prawie 40 stopni, nie wiem skąd się wzięła, no ale dzisiaj już szaleje po swojemu więc nie jest źle ;-)
Ja jutro znowu do szkoły, nie chce mi sie ale muszę.
Poza tym łapię jakieś dziwne doły...
Może później coś więcej popiszę, tymczasem wkleję kilka fotek:

Foteczki są super :-D

To ja też się pochwale moją małą pyzą :-D:-)
rozczochrana śmiechotka
schowek15aqp5.jpg

nie ma jak u mamy :-D
schowek000aeq4.jpg

zabawa grzechotką :tak:
img7327ajf3.jpg

eskimosik :-p
img7077ara5.jpg

aluśka jesteście obydwie ładne dziewczyny ale córcia ma fryzurkę nie do pobicia :-)
madźka - wciąga to forum bardzo, popieram w\100%.
małgosiunia - pytanie trochę intymne: czy twój mąż często ma kiepski dzień w pracy?;-):-D:-D:-D, tak tak ehhh ci nasi mężczyźni....:-)

Dzieciaki jeszcze śpią, jejku jaka cisza w domu... aż miło:-)
słówka angielskie sobie powtarzam

Dzieciaki jeszcze śpią, jejku jaka cisza w domu... aż miło:-)

Matki Polki, jak wy to robicie, że te wasze dzieci w dzień śpią???:szok::szok: Bo mój smyk preferuje za dnia drzemeczki 10 minutowe i tak do 21:rolleyes::rolleyes:. Ale w nocy nie mogę narzekać. Dzisiaj spał od 2.00 do 8.00 bez przerwy. A jak się obudził i mnie zobaczył to miał minkę jak ten maluch z awatarka Bodzinki - Matka pewnie mu jak jedna wielka pierś wyglądała :-D:-D

Jasmina111 mój mąz nigdy nie ma ciężiego dnia w pracy:-Dhihihi Tp ja zwsze chcę go pocieszać i pocieszać... Bo bardzo to lubię:-)
Aluśka śliczne babki z was:-)
Madźka poprostu kłade do łóżeczka i zasypia hahaha:-)
Zjadłam dwie miski zupy i pękam...

reklama
Madźka - ja mojego najczęściej przy piersi usypiam a potem przekładam do wózka. Tak robię w dzień. Ale to że dzisiaj tak ładnie śpi to tylko dlatego że to pierwsza drzemka od rana. Czasami jak wyczaję że to właśnie ta pora to uda mi się go uśpić w wózku. Kiedyś spał na spacerach teraz nie lubi spacerów i się wścieka:-(.
O coś się rusza w wózku ....

Do góry