reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sikoreczka,fotki prześliczne.
Bodzia,narobiłaś mi smaka na pomidorówkę,nastawiłam ale nie mam koncentratu ani marchewki w domu,więc na razie kości z ryżem gotuję:tak:.Po wizycie u lekarza skoczę na ryneczek po zakupy.

reklama
A to dla Was Kofane na osłodę - wczorajszy dzień.Mój mały pomocnik i prawie raczkująca jaszczureczka:tak::-D.Zobacz załącznik 68808

Zobacz załącznik 68809 Zobacz załącznik 68810 i Olgierd w piżamce:-).
Super:-):-)

Wrzucę wam jeszcze fotki z ostatniego spacerku i mykam;-)

9778f4dd68860167.jpg

Adrianek wspinaczkowy. Uwielbia ostatnio drabinki:-D
7f6a22285f41f58b.jpg

moje kochane Beboczki:-)
230aa84914715636.jpg

Madzia zamyślona:blink:
Jak zwykle bomba:-):-)
Ja kupiłam grypovite, bo z samych ziół,,herbatka, miodek, na noc Maść rozgrzewająca i może dam rade.
Sikoreczka a Ty co brałaś?????

Ja tylko na chwile wskoczyłam. Dopijam kawkę i czytam BB. Grześ pospał pół godzinki:dry: (nawet nie zdążyłam nic porobić). Teraz zaniosłam go do pokoju Maćka, niech się razem pobawią, a ja mam chwilkę.:-p

P.s. Pozdrowienia od Aniab:tak::-)
Dzięki i pozdrów ją też.:tak:

Marta Dzieciaczki słodziaki.:-)

Sikoreczka zdjęcia piękne.:tak:

I już lecę, bo Grzesio coś marudzi.:baffled: Ech, ciężkie jest życie mamuśki.;-):-p

Cześć dziewczyny
Ja tak tylko na chwilkę przywitać się z Wami i z nowymi mamusiami na naszym wątku. Dzieńdoberek dzieńdoberek :-).
Gratuluję ZALICZEŃ!!!!!!!!! Duże brawa dziewczyny.
Dzieciaczki śliczne.
A Bodzia to oczywiście puściła wodze fantazji i zrobiła prześliczne i pomysłowe zdjątka swoje i swojego smyka. Brawo Brawo.:-):tak:

Jakoś czasu nie mam ostatnimi dniami. Jaśminkę mi uczulenie oblazło i teraz już nie wiem od czego. Podejrzenia skałaniam ku czekoladzie bo ostatnio jej nie kontrolowałam ale i woda tutejsza daje się nam we znaki.
Dawid wczoraj stłukł sobie nosek na drzwiach!!!!!!!:-(. Chłopak ciągle szaleja i ciagle wspina się na nóżki.

Dzisiaj na obiad mielone robię, wczoraj odgrzałam lazanie mniam pychota.
Pozdrawiam dziewczyny, trzymajcie się cieplutko.
Może jeszcze wpadnę dzisiaj, znaczy się zajrzę:tak::-D

Witam serdecznie wszystkie "siedzące" w domu mamy na etacie przez 24 h.
Ja siedzę w domku od czerwca, a dokładnie od lutego bo praktycznie całą ciążę byłam na zwolnieniu.
Czasem, dokucza mi samotność, mąż w pracy, ja tylko z córcią, przeprowadziliśmy się za miasto i tylko z sąsiadką od czasu do czasu pogadać można, a i tak króciutką chwilę, bo Ona zalatana, chwilę w miejscu nie posiedzi, to chyba ADHD :-)
Cieszę się że są jeszcze mamy, które chciały zostać w domu z dziećmi, a nie robić karierę.

Jasmina cześc kochana:-):-)Dzięki za komplementa:-DDodajecie mi skrzydełek do dalszego ozdabiania foteczek:-DUcałuj Dwidkowy nosek biedny.
Justka witaj wśród mam domowych:-):-)
Ostrzegam tu się dużo dzieje:-D:-D

reklama
Do góry