reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry.
U nas też słonko,ale wieje. Dziś idę z młodym na szczepienie, nie dość,że ząbki mu dokuczają to jeszcze to ech...

Wszystkim choraskom zdrówka:tak:

reklama
Witajcie :-)

Ja już z kawką zasiadłam :-) Dziękuje ślicznie za komplemenciki odnośnie foteczki w podpisie ;-)

a mnie wczoraj Wikusia przyniosła ciasteczka które robiła u babci a babcia włozyła tylko do piekarnika jak to mówi moja niunia - ''bo dzieci nie mogą do piekarnika bo będzie ziaziu,bo tam jest gorące i babcia tylko moze :-) '' rózne misie,koniki itp :-) Pycha ;-)

Martuś pisz tu szybciutko co i jak po wizycie! Niedobrze ze tak bardzo wymiotuje :-(

Dzień dobry Kobitki :):-D

Nocka minęła super jak pierwsza pobudka była koło1.00 tak druga po 7.00 :tak: pozatym Amanda odkryła dziś rano że ma rączki i ma ubaw po pachy :-D

Dzień dobry wszystkim:-) Moje dziecię się właśnie pół godziny darło:szok: Sama chyba nie wiedziała o co:baffled: No ale na szczęście zasnęła i mam chwilkę spokoju:happy2: Adrianek w przedszkolu:tak: No zaczyna już pytac kiedy będzie miał wolne:-D W domku mi się bałagan zrobił a ja nie mam natchnienia żeby to wszystko ogarnąc:angry: Najbardziej to mnie wkurza to że za chwilę będzie taki bałagan jaki był:wściekła/y: Muszę za niedługo podjechac do smyka, bo mój syn poprosił o grę na zajączka. Podobno są w smyku:tak:MAGIC PEN TREFL EDUKACYJNA GRA ELEKTRONICZNA! HIT! (319101146) - Aukcje internetowe Allegro
Marta biedny Olo. Oby to znowu jelitówka nie była:no: Świetną ma piżamkę:-D Juleczek słodki:-) Madzia też tak pomagała. Jeszcze troszkę i będziesz miała za kim ganiac;-) Jak ruszy to się nie zatrzyma:-D
Bodzinka tulasy ogromne! Ja właśnie zatoki przeszłam, na szczęście homeopatia dała radę:blink:
Iwonkau mnie podobna pogoda. Buziolki dla Kubusia! I zębolków gratulujemy:tak:
Aluśka dobrze że z małą ok:-)
Czarnulka zdolniacha twoja mała:-)
Dobra kawusiam i zbieram te moje cztery litery do roboty:dry:

Sikoreczka fajna ta gra:tak:. Miłego sprzatania:baffled:;-):-p

Ja też zmykam,Kuba wstał, ugotuję obiad i po Natalkę. To narazie.

P.s. Pozdrowienia od Aniab:tak::-)

reklama
Wrzucę wam jeszcze fotki z ostatniego spacerku i mykam;-)

9778f4dd68860167.jpg

Adrianek wspinaczkowy. Uwielbia ostatnio drabinki:-D
7f6a22285f41f58b.jpg

moje kochane Beboczki:-)
230aa84914715636.jpg

Madzia zamyślona:blink:

Do góry