reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witajcie :-)
Ja już z kawką zasiadłam :-) Dziękuje ślicznie za komplemenciki odnośnie foteczki w podpisie ;-)
a mnie wczoraj Wikusia przyniosła ciasteczka które robiła u babci a babcia włozyła tylko do piekarnika jak to mówi moja niunia - ''bo dzieci nie mogą do piekarnika bo będzie ziaziu,bo tam jest gorące i babcia tylko moze :-) '' rózne misie,koniki itp :-) Pycha ;-)
Martuś pisz tu szybciutko co i jak po wizycie! Niedobrze ze tak bardzo wymiotuje :-(
Ja już z kawką zasiadłam :-) Dziękuje ślicznie za komplemenciki odnośnie foteczki w podpisie ;-)
a mnie wczoraj Wikusia przyniosła ciasteczka które robiła u babci a babcia włozyła tylko do piekarnika jak to mówi moja niunia - ''bo dzieci nie mogą do piekarnika bo będzie ziaziu,bo tam jest gorące i babcia tylko moze :-) '' rózne misie,koniki itp :-) Pycha ;-)
Martuś pisz tu szybciutko co i jak po wizycie! Niedobrze ze tak bardzo wymiotuje :-(
Marta1981
Rodzyneczka
A to dla Was Kofane na osłodę - wczorajszy dzień.Mój mały pomocnik i prawie raczkująca jaszczureczka.Zobacz załącznik 68808
Zobacz załącznik 68809 Zobacz załącznik 68810 i Olgierd w piżamce:-).
Zobacz załącznik 68809 Zobacz załącznik 68810 i Olgierd w piżamce:-).
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim:-) Moje dziecię się właśnie pół godziny darło Sama chyba nie wiedziała o co No ale na szczęście zasnęła i mam chwilkę spokoju Adrianek w przedszkolu No zaczyna już pytac kiedy będzie miał wolne W domku mi się bałagan zrobił a ja nie mam natchnienia żeby to wszystko ogarnąc Najbardziej to mnie wkurza to że za chwilę będzie taki bałagan jaki był Muszę za niedługo podjechac do smyka, bo mój syn poprosił o grę na zajączka. Podobno są w smykuMAGIC PEN TREFL EDUKACYJNA GRA ELEKTRONICZNA! HIT! (319101146) - Aukcje internetowe Allegro
Marta biedny Olo. Oby to znowu jelitówka nie była Świetną ma piżamkę Juleczek słodki:-) Madzia też tak pomagała. Jeszcze troszkę i będziesz miała za kim ganiac;-) Jak ruszy to się nie zatrzyma
Bodzinka tulasy ogromne! Ja właśnie zatoki przeszłam, na szczęście homeopatia dała radę
Iwonkau mnie podobna pogoda. Buziolki dla Kubusia! I zębolków gratulujemy
Aluśka dobrze że z małą ok:-)
Czarnulka zdolniacha twoja mała:-)
Dobra kawusiam i zbieram te moje cztery litery do roboty
Marta biedny Olo. Oby to znowu jelitówka nie była Świetną ma piżamkę Juleczek słodki:-) Madzia też tak pomagała. Jeszcze troszkę i będziesz miała za kim ganiac;-) Jak ruszy to się nie zatrzyma
Bodzinka tulasy ogromne! Ja właśnie zatoki przeszłam, na szczęście homeopatia dała radę
Iwonkau mnie podobna pogoda. Buziolki dla Kubusia! I zębolków gratulujemy
Aluśka dobrze że z małą ok:-)
Czarnulka zdolniacha twoja mała:-)
Dobra kawusiam i zbieram te moje cztery litery do roboty
Marta1981
Rodzyneczka
sikoreczka,jelitówkę to miał Julek.Olo zmęczony zasnął,chyba nockę odsypia.Julek zjadł słoiczek obiadku i daje popis na organkach.
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Wrzucę wam jeszcze fotki z ostatniego spacerku i mykam;-)
Adrianek wspinaczkowy. Uwielbia ostatnio drabinki
moje kochane Beboczki:-)
Madzia zamyślona
Adrianek wspinaczkowy. Uwielbia ostatnio drabinki
moje kochane Beboczki:-)
Madzia zamyślona
Podziel się: